19 / 04 / 2024

sakarya İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

sakarya İlçe Danışma Meclisi Toplantısı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Ferizli İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen 31. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Toplantıda Sakarya Büyükşehir'in yeni hedefleri de açıklandı...

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi kuruldu!

Getat Eğitim Merkezi Yazılım Danışmanlık Gıda Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahfuz Elmastaş tarafından kuruldu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı işçi ve memur için kolları sıvadı! Üçlü danışma kurulu toplanıyor! Tarih verildi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, çalışma hayatının önemli sosyal diyalog mekanizmaları arasında gelen Üçlü Danışma Kurulu'nu toplamak için çalışmalara başladı. İşçi ve memur için kolları sıvayan Bakanlık üçlü dayanışma kurulu toplayacak.

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Ri Point Gayrimenkul Emlak Ve Eğitim Sağlık Danışmanlığı Limited Şirketi Esenyurt'ta 25 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Koçyiğit ortaklığında kuruldu.

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Qdı Konsept Turizm Sağlık Danışmanlık Ve Eğitim Hizmetleri Anonim Şirketi Başakşehir'de Kudret Gülsün tarafından kuruldu.

Atıl araziler tarıma nasıl kazandırılacak?

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer bugünkü yazısında atıl arazilerin tarıma nasıl kazandırılacağını yazdı. İşte Bayer'in o yazısı...

Bingöl'e şehir hastanesi müjdesi!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda Bingöl'de inşa edilecek şehir hastanesi için ihale çalışmalarının yapıldığını dile getirdi. 

Revıva Turizm Sağlık Danışmanlık Proje Eğitim Anonim Şirketi kuruldu!

Revıva Turizm Sağlık Danışmanlık Proje Eğitim Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Altay tarafından kuruldu.

Emlak Katılım'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 Mart'ta "Millete Sesleniş" konuşmasında "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek başlattığı, "Milli Dayanışma Kampanyası"na Emlak Katılım'dan Milli Dayanışma Kampanyası'na 1 milyon lira destek geldi.

Rize Belediyesi kentsel dönüşüm çalışmalarına hızla devam ediyor!

AK Parti Rize Merkez İlçe Başkanlığı Ekim ayı İlçe Danışma Meclis toplantısında, Rize Belediyesi çalışmaları hakkında değerlendirme yapan Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, "Rize'mize önümüzdeki aylarda 5 tane sosyal tesis kazandıracağız" dedi...

Yeni AKM için danışma kurulu oluşturulacak!

Yeni modern Atatürk Kültür Merkezi oprojesi için İyi bir danışma kurulu oluşturulması planlanıyor. Müze ise 2022 yılında hizmete açılacak.

TK Global Telekominasyon Enerji Danışma Limited Şirketi kuruldu!

TK Global Telekominasyon Enerji Danışma Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Melike Günaydın ve Nesrin Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Pievision Teknoloji Yazılım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pievision Teknoloji Yazılım Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fevzi Ataç Durmaz tarafından kuruldu. 

Tahe Havacılık Danışmanlık Yatırım Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tahe Havacılık Danışmanlık Yatırım Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 2 milyon 180 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Ercan tarafından kuruldu. 

sakarya İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Haberi

sakarya İlçe Danışma Meclisi Toplantısı


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Ferizli İlçe Başkanlığı’nca düzenlenen 31. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı. Ferizli Karanfil Düğün Salonu’nda partililerin yoğun katılımları ile gerçekleşen programda Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, İl Başkanı Fevzi Kılıç, Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli İlçe Başkanı Ramazan Serhoş, il yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve muhtarlar yer aldı.


Üzerimize düşeni yapıyoruz

Toplantının açılış konuşmasını yapan Ramazan Serhoş, tüm şehitlere rahmet dilediğini söyledi. Serhoş, “Bugüne kadar çok şey yaşadık. Birçok badireyi beraberce atlattık. Üzerimize düşeni her zaman yapmaya gayret ettik. Şimdi yeni bir eşikteyiz. Referanduma hazırız. Sayın Cumhurbaşkanımızı başkan yapmaya mecburuz. Bunun için çalışacağız” diye konuştu. İlçe Başkanı Serhoş’un ardından ilçe kadın ve gençlik kolları sunumları partililerin dikkatine sunuldu.


46 milyonluk...