23 / 04 / 2024

Sakarya Kafeler Caddesi yenileme

Sakarya Kafeler Caddesi yenileme

Kafeler Caddesi’nde yenileme çalışmalarının başladığını duyuran Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “900 metre uzunluğundaki arterin genişliğini 16 metreye çıkaracağız. Bölgenin tamamında kaldırım ve yürüyüş yolları yenilemelerini de gerçekleştireceğiz”

Sakarya'da 4 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Mithatpaşa Mahallesi, İzmit Caddesi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 4 milyon TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

Sakarya'da 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Sakarya İli, Adapazarı İlçesi, Mithatpaşa Mahallesi, İzmit Caddesi Mevkii'nde yer alan arsa vasıflı taşınmaz 4 milyon TL bedel ile icradan satılıyor.

Sakarya Ankara Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ve AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Mustafa Ak’la birlikte Ankara Caddesi'ni ziyaret etti, Toçoğlu caddenin yenileneceğinin müjdesini verdi.

Sakarya Milli Egemenlik Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla şehir merkezi ve 16 ilçe grup yollarında başlatılan dönüşüm çalışmaları Adapazarı Milli Egemenlik Caddesi’nde devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi yeni yüzüne kavuştu!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi'nde yenileme çalışmaları başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ankara Caddesi'nde yenileme çalışmalarının başlayacağını belirten bir açıklama yaptı. İşte Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...

Sakarya'nın 3 caddesinde kentsel tasarım çalışması başlıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesinin ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlattığı kentsel tasarım ve cadde yenileme çalışmaları Kavaklar Caddesi, Soğanpazarı Caddesi ve Ankara Caddesi’nde devam edecek.

Sakarya Atatürk Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Adapazarı Atatürk Bulvarı’nda başlattığı yenileme çalışmalarını tamamladı.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilendi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezi ve 16 ilçe grup yolunda ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan kentsel tasarım ve cadde yenileme projeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Sakarya Adnan Menderes Caddesi yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Menderes caddesinde asfalt serim işlemleri gerçekleştirilecek.

Sakarya Karadere Caddesi'nde dönüşüm devam ediyor!

Serdivan Belediyesi daha yaşanabilir çevre oluşturmak için yeni park ve sosyal alanlar oluştururken mevcut cadde ve sokaklardaki bakım ve onarım faaliyetlerine de devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Ankara Caddesi'nde sürdürülen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmalar devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi dönüşüyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Ankara Caddesi’nde sürdürülen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmalar devam ediyor.

Sakarya Kafeler Caddesi yenileme Haberi

Sakarya Kafeler Caddesi yenileme

Kafeler Caddesi’nde yenileme çalışmalarının başladığını duyuran Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “900 metre uzunluğundaki arterin genişliğini 16 metreye çıkaracağız. Bölgenin tamamında kaldırım ve yürüyüş yolları yenilemelerini de gerçekleştireceğiz” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yeni dönem kentsel tasarım ve cadde yenileme projelerinin bir yenisini Serpan Kafeler Caddesi’nde başlattı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Daha önce de kamuoyu ile paylaşmıştık. Serpan Bağlar Caddesi, bilinen adıyla Kafeler Caddesi’nde, gerekli iyileştirme çalışmalarını başlatıyoruz. Bu kapsamda 900 metre uzunluğundaki arterin genişliğini 16 metreye çıkaracağız. Bölgenin tamamında kaldırım ve yürüyüş yolları yenilemelerini de gerçekleştireceğiz” diye konuştu.


Kafeler Caddesi’ne Yeni Yüz

Oktar şunları söyledi; “Şehir içi ulaşımda önemli yeri olan güzergâhlarda gerekli yenileme ve tasarım çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Kısa süre önce Sakarya, İtfaiye ve Adnan Menderes Caddeleri;...