07 / 12 / 2025

Sakarya kar artırımı

Sakarya kar artırımı

Büyükşehir Meclisi’nde konuşan Başkan Toçoğlu, kamuoyunda kat artırımı şeklinde yer bulan imar planı değişikliklerini öngören düzenlemelere ilişkin net konuştu

Tasarruf finansman şirketlerinde sermaye artırımı dolandırıcılığı önler mi?

Çıkarılan yasa ile tasarruf finansmanı şirketlerine en az 100 milyon TL ödenmiş sermaye şartı getirildi. Peki bu sermaye şartı, dolandırıcılığı önler mi? Tasarruf finansman şirketlerinde sermaye artırımı sorunları çözecek mi?

Avrasya GYO bedelsiz sermaye artırım oranını yükseltti!

Avrasya GYO'nun bedelli sermaye artırımı açıklaması 23 Kasım'da yapıldı. Bedelsiz sermaye artırımı oranı revize edildi. Buna göre, şirketin 72 milyon TL tutarındaki çıkarılmış sermayesinin 360 milyon TL kayıtlı sermaye tavanı içinde 39.6 milyon TL artırılarak 111.6 milyon TL'ye yükseltildi.

Akiş GYO'nun sermaye artırımı tescillendi! 

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bedelsiz sermaye artırımının 554 milyon 699 bin 850 TL'ye çıkarılması işlemi tescillendi...

Akiş GYO'nun bedelsiz sermaye artırımına SPK'dan onay!

Akiş GYO'nun kar payından yapılacak bedelsiz sermaye artırımı ve Esas Sözleşme'nin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8 nolu maddesinin tadiline ilişkin gerekli yasal izinlerin alınması amacı ile Sermaye Piyasası Kurulu'na yapılan müracatı, SPK kararı ile onaylandı. 

İntema İnşaat'tan sermaye artırımı açıklaması!

İntema İnşaat ve Tesisat Malzemeleri Yatırım ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) bağlı ortaklığının sermaye artırımına katılım hakkında açıklama yaptı.

Özderici GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Özderici GYO sermaye artırımı bildirisini yayınladı.

Mehmet Şimşek Fed'in faiz artırımını değerlendirdi!

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ABD Merkez Bankasının (Fed) faiz artırım kararına ilişkin değerlendirmede bulundu. 

Mistral GYO sermaye artırımı için başvuru yaptı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sermaye artırımı için başvurusu hakkında açıklama yaptı..

İhlas Gayrimenkul sermaye artırımı raporunu yayınladı!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) sermaye artırımına ilişkin açıklamada bulundu..

Pera GYO Yönetim Kurulu'nun sermaye artırımı süresi uzatıldı!

Pera GYO'nun tabi olduğu Kayıtlı Sermaye Sistemi içerisinde yönetim kuruluna sermaye artırımı için tanınmış olan yetki süresi sona erdi. O nedenle yetki süresinin 5 yıl daha uzatıldı.

İhlas Gayrimenkul sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İhlas Gayrimenkul sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu.

Pera GYO sermaye artırımı yetki süresi uzatılıyor!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Kayıtlı Sermaye Sistemi içerisinde Yönetim Kuruluna sermaye artırımı için tanınmış olan 5 yıllık yetki süresinin sona ermiş olması nedeniyle ve bu yetki süresinin 5 yıl uzatılması amacıyla başvuru yapıldı.

Torunlar GYO'nun 500 milyon TL bedelsiz sermaye artırımına onay!

Sermaye Piyasası Kurulu, Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nı 499 milyon 995 bin 717 liralık bedelsiz sermaye artırımı başvurusunu onayladı.

Sakarya kar artırımı Haberi

Sakarya kar artırımı

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Eylül Ayı Olağan Meclis Toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun başkanlığında gerçekleştirildi. 82 gündem maddesinin karara bağlandığı oturumda gündem dışı söz alan Serpan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar 15 Temmuz sürecine dair değerlendirmelerini paylaştı. Alemdar, “15 Temmuz’u birlikte yaşadık. Oynanan oyunun biraz daha irdelenmesi ve ciddiye alınması gerekiyor. Bunun bir işgal girişimi olduğunu unutmayalım. Milletimizin bu hain kalkışmayı nasıl bertaraf ettiğini aklımızdan çıkarmayacağız. Bu milletin bize sahip çıktığını unutmayacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu’nun önderliğinde 27 günlük bir direniş destanı yazdık. Bize düşen milletimizin bize sahip çıktığını unutmamaktır. Milletimize müteşekkiriz. Bugünkü toplantıda alacağımız kararların şehrimize hayırlı olmasını diliyoruz” diye konuştu.


SASKİ Varsa Sorun Yok

Toplantıda söz alan Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk ise, ilçede Büyükşehir Belediyesi eliyle başlatılan altyapı...