20 / 04 / 2024

sakarya karapürçek yatırımları

sakarya karapürçek yatırımları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallesinde inşa edilecek olan 128 kilometrelik içmesuyu hattının montaj töreni geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyonluk altyapı yatırımı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yaptığı açıklamada Karapürçek’i sağlam altyapı ile buluşturacak projede çalışmaların başlayacağının müjdesini verdi

Sakarya Karapürçek için 33 milyonluk imza!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nun Karapürçek için müjdesini verdiği yeni altyapı yatırımı için gerekli protokoller imzalandı.

Sakarya Karapürçek'e 33 milyonluk proje!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek’te hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesinde çalışmaların kısa süre içerisinden başlayacağını açıkladı.

Sakarya Karapürçek'in altyapısı komple yenilenecek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek’te hayata geçirilecek yeni içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hattı projesi için ihaleye çıkacaklarını açıkladı.

Sakarya Karapürçek'te dev yatırımlar hayata geçiriliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, SASKİ tarafından Karapürçek’te hayata geçirilen çalışmaları değerlendirdi

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımlarına tam 4 milyar TL'lik ek bütçe ayrıldı!

Tarım ve Orman Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğüne, Kahramanmaraş merkezli deprem bölgesindeki tarımsal sulama yatırımları için 4 milyar Türk lirası ödenek tahsis edildi...

Modernistan Turizm Yatırımlar Limited Şirketi kuruldu!

Modernistan Turizm Yatırımlar Limited Şirketi Şişli’de 5 milyon bin TL sermaye bedeli ile Buğra Keleş ve Yunus Emre Şimşek tarafından kuruldu.

Ulaşım yatırımları Sakarya'da konut satışlarını arttırdı!

Kuzey Marmara Otoyolu, İstanbul-İzmir Otoyolu ve Avrasya Tüneli gibi büyük yatırımların ülke ekonomisini önemli ölçüde artırdığını söyleyen İstanbul Kamu Özel Sektör İşbirliği Mükemmellik Merkezi Başkanı Eyüp Vural, özellikle Sakarya'da konut satışlarının arttığını dile getirdi. 

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

S Ve G İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 480 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Ayşegül Özgür Çiçek, Tayfun Yalçınkaya ve Necati Özaydın ortaklığında kuruldu.

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahg İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 320 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Kalemci, Ali Haydar Gökçe, Cem Mustafa Gökçe, Elvan Gül Gökçe, Ayşegük Özgür Çiçek, Necati Özaydın ve Tayfun Yalçınkaya ortaklığında kuruldu.

Yeni otel yatırımları ile 2 bin 397 ek istihdam sağlanacak!

Konaklama yatırımlarında yılın ilk 4 ayında proje sayısında düşüş yaşanırken, toplam yatırım tutarı TL bazında artış gösterdi. Antalya, İstanbul ve Muğla, en fazla yatırım talebi gören ilk üç il oldu.

Zeki Toçoğlu: Arifiye’ye değer katan yatırımlar yapıyoruz!

Arifiye’de gençlerle bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “İlçemizin geleceğine yönelik yatırımlar gerçekleştirdik” dedi.

Sakarya yatırımları hız kesmiyor!

Şehrin farklı noktalarında esnaflarla görüşen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için yatırımların sürdürüldüğünü söyledi. 

Sakarya Karabürçek'e sosyal gelişim merkezi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek'e dosyal gelişim merkezi müjdesi verdi.

Doğa Yaşam Yapı Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Doğa Yaşam Yapı Yatırımları Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hıdır Sarıçiçek, Remzi Kayuk ve Cenk Özgül ortaklığında kuruldu. 

Sakarya'da hangi yatırımlar yapıldı?

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kurban Bayramı vesilesiyle kentte hayata geçirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Sakarya Büyükşehir'den Hendek'e önemli yatırımlar!

Hendek muhtarlarıyla bir araya gelen Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu Hendek yatırımları hakkında bilgilendirme yaptı.

sakarya karapürçek yatırımları Haberi

sakarya karapürçek yatırımları


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Karapürçek ilçesi ve Akyazı Küçücek Mahallesinde inşa edilecek 128 kilometrelik içmesuyu, 80 kilometrelik kanalizasyon ve 4 kilometrelik yağmursuyu hattının montaj töreni gerçekleştirildi. Karapürçek Küçücek şantiye alanında gerçekleştirilen törene Vali Yardımcısı Abdulrauf Ulusoy, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, , SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, SESOB Başkanı Hasan Alişan, İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ferit Yüksel, ilçe belediye başkanları, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Demir,  AK Parti ilçe başkanları, meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


Su kalitemizi daha yukarılara taşıyoruz

Programın açılış konuşmasında proje ile Karapürçek’in altyapı geleceğini garanti altına alacaklarını belirten SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Şehrimizi ve Karapürçek’i ilgilendiren 33...