25 / 04 / 2024

Sakarya Karasu kaçak yapı

Sakarya Karasu kaçak yapı

Sakarya Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, kamu arazilerinde izinsiz yapıların inşa edilmesine müsade etmeyeceklerini belirtti.

Karasu sahilinde inşa edilen kaçak yapılar yıkıldı! 

Sakarya'nın Karasu mahallesinde bulunan sahilde inşa edildiği tespit edilen kaçak yapılar, Karasu Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından kepçeler yardımıyla yıkıldı. 

Akyazı yaylalarındaki 167 kaçak ev yıkılacak!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde bulunan yaylalardaki 167 kaçak ev hakkında yıkım kararı verildi. Bina sahipleri hakkında yasal işlem başlatılacak.

Sakarya'nın yaylalarında kaçak yapıya geçit yok!

Sakarya'nın yaylarında doğal güzelliği bozan ve kaçak olarak inşa edilen yapılar için çalışma başlatıldı. Proje kapsamında betonarme evler yıkıldı.

Sakarya Karasu'da kaçak yapıya geçit yok!

Sakarya Karasu Kaymakamı Şafak Gürçam, kamu arazilerinde izinsiz yapıların inşa edilmesine müsade etmeyeceklerini belirtti.

Karasu Sahili'nde kaçak yapılar yıkıldı!

Karasu sahilinde yapılan kaçak yapılar Karasu Belediyesi ekipler tarafından yıkıldı.

Ayhan Sefer Üstün'den kaçak yapılaşmaya tepki!

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, Sakarya'daki kaçak yapılaşmaya sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Üstün, belediyelere üstü kapalı mesaj verdi.

Zeki Toçoğlu'ndan kaçak yapılarla mücadeleye tam destek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kaçak yapılarla mücadele eden Adapazarı Belediyesi'ne tam destek verdi.

Sakarya'da kaçak yapıya geçit yok!

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli’yi makamında ziyaret eden Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Kaçak yapıya taviz gösterilmemesi gerektiğini ve yıkımlar konusunda Adapazarı Belediyesi’nin yanında olduklarını söyledi.

Sakarya Karasu'da hazineye ait arsadaki kaçak yapılar yıkıldı!

Karasu'da hazineye ait arsa üzerinde kaçak olarak yapılan iş yerlerinin bazıları yıkıldı. Polis, direniş gösteren bazı iş yeri sahiplerine 'kendiniz kaldırın' dedi.

Sakarya Karasu, turistlerin akınına uğruyor!

Romatizmal rahatsızlıklara iyi geldiği belirtilen ince taneli kumu ve temiz suyuyla Sakarya'nın Karadeniz'e açılan kapısı konumundaki Karasu, 20 kilometreye yaklaşan geniş kumsalıyla Türkiye'nin ender plajlarından biri olarak dikkati çekiyor.

Arnavutköy Belediyesi kaçak yapıları yıktıracak!

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol  Müdürlüğü, ilçede 2007 ve 2010 yılında yapılmış kaçak binaların yıkılması işini yaptırmak üzere ihale düzenlediğiniduyurdu

Limandan gemiye kaçak boruyla akaryakıt getirdiler!

Sekiz milyar dolarlık hacme ulaştığı öngörülen kaçak akaryakıt sektöründe akıl almaz yöntemler uygulandığı ortaya çıktı. Gümrük ekipleri her gün tonlarca akaryakıt sevkiyatının yapıldığı Mersin limanında zihni sinir projelere taş çıkartan bir yöntem belir

Beyoğlu Sideris Apartmanı'nın kaçak katı yıkılacak!

İstanbul 1. İdare Mahkemesi, İşçi Partisi, Ulusal Kanal ve Aydınlık Gazetesi'nin içinde bulunduğu Beyoğlu'ndaki tarihi Sideris Apartmanı'ndaki kaçak kat için Beyoğlu Belediyesi'nin aldığı yıkım kararına vize verdi

Sakarya Karasu kaçak yapı Haberi

Sakarya Karasu kaçak yapı

Sakarya Karasu'da yayın yapan gazetelerin sahipleriyle bir araya gelen Kaymakamı Şafak Gürçam, son zamanlarda Hâzineye ait veya tescil dışı kalmış arazilerdeki kaçak yapılaşmalar konusunda açıklamalarda bulundu. Özellikle Sakarya nehri kıyısında kayık iskelesi adı altında izinsiz yapılar inşa edildiğine dikkat çeken Gürçam, su kıyılarına bu tür binalar için Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü'nde izin alınması (iskele ruhsatı) gerektiğini söyledi. 


KORUMA SORUMLULUĞUMUZ VAR 

Kaymakam Gürçam ilçe sınırları içerisinde Belediye ve Kaymakamlığın ayrı ayrı sorumluluk alanları bulunduğunu belirtti. Aziziye Mahallesi'nde kadastro tespitleri sırasında tescil harici kalmış bir arazide yapılan depo konusuna da değinen Kaymakam Şafak Gürçam, bu binanın yıkımı ile ilgili sosyal medyada gerçek dışı paylaşımlar yer aldığına değindi ve şöyle konuştu: " 


Tescil harici alanlar devletin hüküm ve tasarrufu altında olan yerlerdir. Her ne sebeple...