26 / 04 / 2024

Sakarya Park ulaşım

Sakarya Park ulaşım

Şehri nehir ile buluşturan sosyal tesis Sakarya Park, 12 Eylül Cuma günü saat 19.00’da açılıyor. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Orhan Hakalmaz’ın da sahne alacağı açılış programına tüm vatandaşlar davet edildi.

Sakarya Park'ın ilk etabı 12 Eylül'de açılacak!

Şehrin rüya projesi Sakarya Park’ta ilk etabın açılışının 12 Eylül Cuma günü saat 19.00’da gerçekleştirileceğini açıklayan Başkan Toçoğlu, “Artık Sakarya, nehir ile buluştu. Sakarya Park şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Zeki Toçoğlu: Sakarya Park şehrin yeni yüzü olacak!

Sakarya Park’ta incelemelerde bulunan Başkan Zeki Toçoğlu, “Hemşerilerimiz açık havada sinema, tiyatro ve konser keyfini Sakarya Park’ta yaşayacak. Yeşil ile maviyi buluşturan sosyal tesisimiz, şehrimizin yeni yüzü olacak" dedi

Sakarya Park projesi Ramazan ayına kadar tamamlanacak!

Sakarya Park’ta incelemelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm mesaimizi Sakarya’yı geleceğe hazırlamak için harcıyoruz. Projelerimizi bu yönde hayata geçiriyoruz" dedi

Şehir içi elektrikli ulaşımın en iyisi! İşte 2022 model Yamaha NEO's…

Siz de şehir içi trafiğinden, park sorunundan ve akaryakıt zamlarından şikayetçi misiniz? Yamaha, şehir içi ulaşımın çileye dönüştüğü günümüzde 2022 model Neo’s ile yeni bir çözüm sağlıyor.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? Ulaşım bilgisi!

İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand projesinin ismi İsfanbul olarak değişti.  Peki İsfanbul Tema Park'a nasıl gidilir? İsfanbul nerede? İsfanbul ulaşım bilgisi...

Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü!

Yedi yıl önce kurulan ve geçtiğimiz yıl 120 milyon TL büyüklüğe ulaşan Outdoor Factory, Outdoor Factory tema park yapımını sektöre dönüştürdü.

Sakarya'nın ulaşım projesi mecliste!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı bugün gerçekleşecek. Toplantıda, 15 Temmuz Bulvarı ile Pekşenler arasında hayata geçirilecek yeni ulaşım projesinin imar planları görüşülecek.

AUSDER'den Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi çalışması!

Intertraffic İstanbul 9. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı dün başladı. Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği AUSDER, ‘Şehirlerin Akıllı Ulaşım Endeksi’ çalışmasını ilk kez fuarda tanıttı.

Sakarya'nın ulaşımı için 12 yeni proje!

Sakarya Büyükşehir Belediye tarafından bölgede hizmete alınacak 12 yeni ulaşım projesi AKM’de gerçekleştirilen tanıtım programında anlatıldı.

Sakarya'ya dev ulaşım yatırımları!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, kente ulaşım alanında kazandırılacak dev projeleri açıklayacak.

Sakarya'ya yeni ulaşım yatırımları geliyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, resmi sosyal medya hesabından ulaşımla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Toçoğlu Sakarya'ya yeni ulaşım yatırımı müjdeleri verdi...

Sakarya'da ulaşıma köprülü neşter!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından Akyazı’da hayata geçirilen ulaşım, spor, sosyal tesis ve çevre yatırımlarını inceledi.

Vadistanbul Park'ta metro bağlantı havaray hattıyla ulaşım çok kolay!

TEM, Metro ve üçüncü köprü yolu bağlantısıyla güçlü ulaşım lokasyonunda yer alan Vadistanbul Park İstanbul Sarıyer Ayazağa Mahallesi'nde yükseliyor. Vadistanbul Park'ta teslimlerin 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım!

Ayazağa Vadi İstanbul Park ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Şişli - Ayazağa bölgesinde yer alıyor. 23 bin 500 metrekarelik mağaza alanına sahip proje için ön talep toplanıyor.

Sakarya Park ulaşım Haberi

Sakarya Park ulaşım

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sakarya Nehri Rekreasyon Projesi, 12 Eylül Cuma günü açılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya ziyaretinde müjdesini verdiği, Sakarya Nehri üzerindeki iki köprü arasında hayata verecek projede ile etap vatandaşlarla buluşuyor. D-100 Karayolu ile Hidroelektrik Santrali arasında, 120 dönüm alan içerisinde inşa edilen projede sosyal tesisler, yürüyüş yolları, oyun, spor ve dinlenme alanlarının yanı sıra seyir terasları, Açık Hava Sahnesi ve Necip Fazıl Anıtı bulunuyor.


Açılış 12 Eylül Cuma 19.00’da

Saat 19.00’da gerçekleştirilecek açılış programı ile ilgili Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Sakarya Nehri Kıyısı Rekreasyon Projesi’nde ilk etap, 12 Eylül Cuma günü saat 19.00’da açılıyor. Sevilen sanatçı Orhan Hakalmaz’ın da konser vereceği açılış programına tüm vatandaşlarımız davetlidir” denildi.

Sakarya Büyükşehir...