27 / 04 / 2024

sakarya stat

sakarya stat

Sakarya Yeni Haber Gazetesi köşe yazarı Sezai Matur bugün köşesinde " Atatürk Stadı'nın yerine cami yapılsın " başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları...

Zeki Toçoğlu: Sakarya için 25 bin kapasiteli bir stat ideal!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu şu ifadeleri kullandı; Bu zamana kadar yeni stat konusunda endişeye kapılmam söz konusu olmadı. Sakarya için 25 bin kapasiteli bir stadın ideal olduğunu düşünüyorum, dedi.

Sakarya için çok önemli gelişme! O ilçe Endüstri Bölgesi ilan edildi!

Türkiye’nin sanayi, istihdam ve dolayısıyla da ekonomisi için çok ehemmiyetli bir il olan Sakarya ile ilgili oldukça önemli bir gelişme yaşandı. Resmi Gazete’de yayımlananan Cumhurbaşkanı Karar ile Sakarya’nın hangi ilçesinin statüsü değişecek?

Sakarya Erenler kentsel dönüşüm projesine yeni yön!

Sakarya Erenler Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanda yer alan hak sahipleri ile bir araya gelen Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç açıklama yaptı. Kılıç; “Kentsel Dönüşüm Projesi Rezerv Alanın yeni imar planıyla şuan ki rezerv alan statüsünden çıkarılmasına karar verdik" dedi.

Sakarya’da stat alanı Millet Bahçesi olacak!

Türkiye genelinde eski stat alanlarının yeşil alana dönüşünde önemli bir gelişme yaşandı. Sakarya’da eski stat alanının Millet Bahçesi olacak. 

Sakarya'da stat arazisi otopark mı olacak?

Adapazarı'nda kent içi otopark sorunu için CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, üç tarihi okulu yıkmak isteyen belediye ve kent yöneticilerine eski stadyum arazisini yer olarak gösterdi.

Sakarya'daki stat arazisi yeşil alan kalmalı!

AKP Milletvekili Mustafa İsen AKP İl Başkanı Fevzi Kılıç ve il yönetim kurulu üyeleri İnşaat Mühendisleri Odası’nı ziyaret eden AKP Milletvekili Vekil İsen, kendisinin de stat arazisinin yeşil alan olarak kalmasından yana olduğunu söyledi.

TOKİ Başkanı: Sakarya Stadyumu bu yıl tamamlanacak

TOKİ tarafından Türkiye çapında yapılan 16 stat bulunduğunu söyleyen TOKİ Başkanı M.Ergün Turan, Sakarya Stadı'nın bu yılın sonuna doğru teslim edileceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Zeki Toçoğlu: Sakarya için 25 bin kapasiteli bir stat ideal!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu şu ifadeleri kullandı; Bu zamana kadar yeni stat konusunda endişeye kapılmam söz konusu olmadı. Sakarya için 25 bin kapasiteli bir stadın ideal olduğunu düşünüyorum, dedi.

ESTATE STATION RE-KA Emlak Sakarya’da açılıyor!

Brokerlığını Dt. Recep KAYA’ın yapaçağı Estate Station - Re-Ka Emlak Sakarya’da hizmete girecek.2015 yılı itibariyle Türkiye’nin pek çok ilinde faaliyet göstermeye hazırlanan Estate Station, 2015 in ilk ofisiniz Sakarya’da açıyor

ESTATE STATION yeni franchise ofisi Sakarya'da hizmete açıldı!

Yöneticiliğini Fatih YANIK 'ın yaptığı ESTATE STATION Sakarya Ofisi, bölgeye hakim uzman kadrosu ile bir taraftan konut ve ticari gayrimenkul alanında kiralama ve satış danışmanlığı hizmeti verecek...

ÖİB, Antalya, Düzce, Sakarya, Zonguldak ve Siirt'te 11 adet arsa satıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Antalya, Düzce, Sakarya, Zonguldak ve Siirt'te bulunan 11 adet arsayı satışa çıkardı

Fiyapı Sakarya'da konut, otel ve üniversite yapacak!

Fiyapı, Sakarya'da konut, alışveriş merkezi, otel ve üniversiteden oluşan projeye başlıyor.

Statüpark Pendik Evleri'nde 36 ay sıfır faizle! 173 bin TL'ye!

218 konutluk Statüpark Pendik Evleri'nde yüzde 50 peşinatla 36 ay vade farksız taksit yapılıyor. Projede ev fiyatları 173 bin liradan başlıyor

Sakarya Karasu'daki hatalı yapılan evleri dalgalar yuttu!

Sakarya-Karasu'da önce hatalı yapılan mendirekler yüzünden tsunami gibi dalgalar evleri vurdu. 'Evleri kurtaracak' dalgakıranlar ise dikey yapılınca da dev dalgalar ve kum onlarca evi yuttu, hasar gören onlarcası da yıkılmayı bekliyor

sakarya stat Haberi

sakarya stat

Yeni stat Karasu Yolu üzerinde yükseliyor.

Temmuz ayında teslim edilecek.

Atatürk Stadı için hazırlanan ve AVM-rezidans yapımını öngören imar planı mahkeme kararıyla iptal edildi.

Orada AVM ve rezidans yapılmasının bir çok mahzuru var.

İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hüsnü Gürpınar, İdare Mahkemesi’nde açtığı davada bu mahzurları ortaya koyarak planın iptalini istemişti.

Mahkeme de aynı gerekçelerle planı iptal etti.

Bundan sonra o mahkeme kararına rağmen AVM ve rezidans yapılamaz.

Orada yapılacak olan daha önce de birkaç kez yazdığım gibi bir büyük camidir.

Bakın bugün SATSO Başkanı Mahmut Kömesul’un babası İsmet Kösemusul’un (Allah rahmet eylesin) cenazesi Orhan Cami’den kalkacak.

Cenazeye hem Sakarya’dan, hem ülkenin dört bir yanından insanlar gelecek.

Cenaze olmadığında bile Cuma namazlarında cemaat camiye ve bahçesine sığmıyor.

Bugün orada oluşacak kalabalık Cuma namazı da kılamaz, cenaze namazı için bile yer bulamaz.

Cenazeye...