20 / 04 / 2024

sakaryaspor altyapı tesis ihalesi 21 ocak

sakaryaspor altyapı tesis ihalesi 21 ocak

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakaryaspor Altyapı Tesisleri için ihaleye çıkıyor. Büyükşehir Belediyesi' nden yapılan açıklamaya göre, ihale yarın saat 10.30’da, Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek....

Ruhsar Pekcan: Esnafımızın kira desteği alması için gerekli altyapı tesis edildi!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkara verilecek doğrudan hibe ve kira desteğiyle ilgili, "E-devlet üzerinden yapılabilecek destek başvurularının, en geç ocak ayının ilk haftası itibarıyla başlamasını öngörüyoruz" dedi.

Emlak Konut Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Halkalı Sosyal Kültürel Tesis Alanı, Spor Tesis Alanı ve Park İnşaatı İle Ada İçi Altyapı, Yol ve Çevre Düzenleme İşi projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde bulunan, beyaz kumsalı ve suyunun berraklığıyla Maldiv Adaları'na benzetilen Salda Gölü'nde altyapı ve tesis çalışmaları başlıyor.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis inşaatı ihalesi bugün!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Yenimahalle konut ve sosyal tesis İnşaat ihalesi yarın!

TOKİ Ankara İli Yenimahalle İlçesi Milli Savunma Bakanlığına Ait Konut ve Sosyal Tesis İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi yarın yapılacak.

Malatya'ya tesis yapmalıyız!

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, uzun vadeli projelerinin olduğunu açıkladı. Gevrek, ''Bizim mutlaka Malatya'da bir tesis yapmamız lazım, altyapıya ciddi yatırım yapmamız gerekiyor'' diye konuştu.

Manisa'da altyapı çalışmaları tam gaz!

Manisa Gördes’te atıksu arıtma tesisine bağlanacak olan altyapı çalışmaları sürüyor. Tesis için MASKİ ilçede 13 bin metre yağmur suyu ve kanalizasyon hattı döşüyor.

Gaziantep'te 1 yılda 25 sosyal tesis yapıldı!

Merkez ilçe ile taşra ilçelerde altyapı çalışmalarının yanında sosyal kültür ve sosyal aktivite projelerine de önem veren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde ve şehir merkezinde son 1 yıl içinde toplam 25 adet sosyal tesis yaptı.

Kenan Yavuz: Tesis ülkeye yıllık 2 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

Star Rafinerisi'nde altyapının tamamlanmak üzere olduğunu dile getiren Kenan Yavuz, "Tesis ülkeye yıllık 2-2.5 milyon dolar, Petkim'e ise yıllık 100 milyon dolar tasarruf sağlayacak" dedi

Sakaryaspor Tesisleri 30 Eylül'de açılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakaryaspor altyapısına hediye edilen Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri resmi açılış için gün sayıyor. Tesislerin 30 Eylül'de açılması planlanıyor.

Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri 30 Eylül'de açılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sakaryaspor altyapısına hediye edilen Ekrem Karaberberoğlu Tesisleri resmi açılış için gün sayıyor.

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nin inşaatı devam ediyor!

Başkan Toçoğlu, “Tam donanımlı konaklama tesisi, soyunma, dinlenme ve hakem odalarının yer alacağı tribün binası ve iki suni çim sahanın bulunacağı tesislerimiz kısa süre içerisinde sporcularımızın hizmetinde olacak” dedi.

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde çalışmalar devam ediyor!

Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nde çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirten Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “ İnşallah sporcularımız kısa süre içerisinde tam donanımlı tesislerine kavuşacak" dedi

sakaryaspor altyapı tesis ihalesi 21 ocak Haberi

sakaryaspor altyapı tesis ihalesi 21 ocak


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Sakaryaspor Altyapı Tesisleri için ihaleye çıkıyor. 


Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, ihale yarın saat 10.30’da, Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek.


Büyükşehir belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Serpan ilçesinde yer alacak tesislerin, 20 dönüm arazi üzerine inşaa edileceğini belirterek; "Tesisimiz, konaklama binası, üzeri açık spor alanları ve tribün binasıyla modern bir görünümde olacak. Masaj ve kondisyon salonları, dinlenme odaları ve yemekhanenin yer alacağı konaklama tesisinde, 25 kişiyi rahat bir şekilde barındırabilecek tam donanımlı odalar da bulunacak. Ayrıca inşa edilecek 850 kişilik tribün binasında da soyunma odalarının yanı sıra dinlenme odaları da yer alacak." dedi.


Sakarya...