26 / 04 / 2024

SaklıVadi teslim tarihi

SaklıVadi teslim tarihi

DATA Yatırım & Gayrimenkul Geliştirme'nin satışını gerçekleştirdiği, Elizi İnşaat'ın yapımını üstlendiği Saklı Vadi'de yaşam başladı. Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip projede 70 metrekare 1+1 daireler 170 bin TL...

Avrupa Konutları Saklıvadi Eylül'de teslim!

Avrupa Konutları Saklıvadi projesinde satış süreci devam ediyor. Eylül ayında sahiplerine teslim edilecek olan projede 227 adet konut yer alıyor. 

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları'nda erken teslim fırsatı!

Haziran 2018'de inşaat çalışmalarının başladığı Çekmeköy Saklı Vadi Konakları, teslim tarihinden önce tamamlanacak. 86 daire ve 8 mağazadan oluşan projede fiyatlar 295 bin TL'den başlıyor...

Porta Vadi Evleri teslim tarihi!

Konutların metrekare birim fiyatının 12 bin TL'den başladığı Porta Vadi projesi Tüm Yapı tarafından inşa ediliyor. Porta Vadi Evleri teslim tarihi ne zaman?

İnvest İnşaat Vadi Koru Ayazağa teslim tarihi!

İnvest İnşaat imzası taşıyan Vadi Koru Ayazağa projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Sarıyer ilçesine bağlı Ayazağa'da yükseliyor. İşte İnvest İnşaat Vadi Koru Ayazağa teslim tarihi...

Maritza Vadi Konakları Beykoz teslim tarihi!

Ön taleplerin toplandığı Maritza Vadi Konakları Maritza İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. Maritza Vadi Konakları Beykoz teslim tarihi 2018 yılı Aralık ayı olarak belirtiliyor.

Vadi Koru Sarıyer teslim tarihi!

5 blok şeklinde yükselen Vadi Koru Sarıyer projesi 246 daire ve 92 ofisten meydana geliyor. Vadi Koru Sarıyer teslim tarihi Temmuz 2019.

Vadi Koru teslim tarihi!

Vadistanbul'un yanındaki arsada hayata geçirilen Vadi Koru projesi Invest İnşaat imzasını taşıyor. Peki Vadi Koru teslim tarihi ne zaman?

Saklı Vadi Kartal fiyat listesi!

Saklı Vadi Kartal fiyat listesi 215 bin TL'den başlayarak değişiyor. Hemen teslim edilen Saklı Vadi Konakları Kartal'da 126 daire yer alıyor...

Başakşehir Vadi Şehir proje teslim tarihi!

Başakşehir Vadi Şehir proje teslim tarihi 2017 yılının ilk yarısı olarak belirlendi. Vadi Şehir Evleri Başakşehir projesinde fiyatlar 545 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Vadişehir Evleri teslim tarihi!

Vadişehir Evleri teslim tarihi Nisan 2017 yılı olarak belirlendi. Başakşehir'de inşa ediliyor olan Vadişehir Evleri projesinde 48 aya kadar vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...

Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları ne zaman teslim?

18 bin 700 metrekare arsa alanında inşa edilen Saklı Vadi Konakları 'nın yapımına 1 ay sonra başlanacak. Peki Saklıhan İnşaat Saklı Vadi Konakları ne zaman teslim?

Marina Ankara Oran teslim tarihi!

Marina Ankara Oran teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak belirlendi. Vadi ve Eymir Gölü manzaralı daire seçeneklerinin yer aldığı proje 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor.

Başakşehir Vadişehir teslim tarihi!

Başakşehir Vadişehir teslim tarihi olarak 2017'nin ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Toplam 650 daireden oluşan projede daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle dizayn edildi.

SaklıVadi teslim tarihi Haberi

SaklıVadi teslim tarihi

DATA Yatırım & Gayrimenkul Geliştirme'nin satışını gerçekleştirdiği, Elizi İnşaat'ın yapımını üstlendiği Saklı Vadi'de yaşam başladı. 7 bin metrekare arsa üzerine 4 blok 126 daire şeklinde tasarlanan projenin yüzde 70'ı yeşil alan ve donatı alanından oluşuyor. Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip projede 70 metrekare 1+1 daireler 170 bin TL, 110 metrekare 2+1 daireler 255 bin TL ve 135 metrekare 3+1 daireler ise 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta. E-5 karayoluna 850 metre, Sabiha Gökçen havaalanına 8 dakika, TEM'e 4 dakika mesafede olan Saklı Vadi'de 7/24 özel güvenlik, kapalı otopark, kreş, fitness, sauna, teras bahçeleri ve barbekü alanı gibi sosyal alanlar bulunuyor. 


Posta Gazetesi 


Telefon: 0216 412 7 512

Web: