20 / 04 / 2024

Vadişehir Evleri teslim tarihi!

Vadişehir Evleri teslim tarihi!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı

Proje: Vadişehir

Vadişehir Evleri teslim tarihi Nisan 2017 yılı olarak belirlendi. Başakşehir'de inşa ediliyor olan Vadişehir Evleri projesinde 48 aya kadar vade farkı olmadan taksitli ödemeler yapılıyor...




Irmak Group, Çolakoğlu Group, Bordo Yapı ve İntes Yapı Ortaklığı tarafından inşa ediliyor olan Vadişehir Evleri projesi İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor.


Vadişehir Evleri Başakşehir projesinde konutların fiyatları 496 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Başakşehir Vadişehir Evleri ödeme planı kapsamında 48 ay sıfır faizle ödemeler yapılıyor.



Vadişehir Evleri teslim tarihi!


Vadişehir Evleri teslim tarihi Nisan 2017 yılı olarak belirtiliyor. Başakşehir Vadişehir Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.


615 daire ve 60 ticari birimden meydana gelen Başakşehir Vadişehir Evleri projesi 50 bin metrekare alanda yükseliyor. 550 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Vadişehir Evleri Başakşehir projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kreş gibi sosyal imkanlar yer alıyor.




Vadişehir Evleri adres: Başakşehir 1. Kısım Sabahattin Zaim Caddesi 810/1 - Başakşehir / İSTANBUL



Vadişehir Evleri iletişim

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön