23 / 04 / 2024

Salamis Park kıbrıs

Salamis Park kıbrıs

Akol Group’un inşa ettiği Salamis Park, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen değerlerinden olan Gazimağusa’nın Yeniboğaziçi bölgesine artı bir değer ve yeni bir yaşam tarzı getiriyor. Akol Group, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park'ı satıyor!

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park otelin satış süreci ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte satış sürecindeki son durum...

Akfen GYO, Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının değerini açıkladı!

Akfen GYO tarafından Bodrum Loft ve Kıbrıs Girne Merit Park Otelleri ile Bodrum arsasının 2022 yılına ilişkin değerleri açıklandı. İşte o rakamlar...

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri...

Ali Ağaoğlu Kıbrıs'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lasnmanından sonra Kıbrıs'a gitti. 

Kıbrıs Developments'ten Milos Ormanı!

Kıbrıs emlak sektörünün özel projesi Milos Park Homes, doğa için de büyük bir adım attı. Kıbrıs Developments imzası taşıyan proje Milos Park Homes, Milos Ormanı ile dikkat çeken bir sosyal sorumluluk projesine hayat verdi.

Mamak Kıbrıs Mahallesi'ne park ve spor alanı!

İlçedeki yeşil alan ve park sayısını sürekli olarak artıran Mamak Belediyesi Kıbrıs Mahallesi’nde park ve sporu bir arada buluşturacak.

Madam Coco Kıbrıs'taki ilk mağazasını açıyor!

Ev tekstil ve giyim klasiklerini kendine özgü şiirsel yorumu ile Paris kokan mağazalarında müşterileriyle buluşturan Madam Coco Kıbrıs’ta ki ilk mağazası Ekim 2016’ da hizmete girecek olan Girne Park AVM’de açılacak.

Kıbrıs Girne'deki eski apartman tehlike saçıyor!

Kıbrıs Girne'deki eski apartmanın duvarlarından sökülen beton parçaları Yiğiter Market önünde park halinde bulunan araça düştü. Beton parçalarının düştüğü sırada can kaybı ve yaralanma olmayışı ise büyük şans olarak yorumlandı.

Kıbrıs Altınok Öz Parkı açıldı!

Kardeş belediye Kıbrıs Esentepe Belediyesi tarafından yapılan ve Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün isminin verildiği park, görkemli bir törenle açıldı.

Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu!

Kıbrıs Developments'ın 30'uncu yıl özel projesi Milos Park Homes, Kuzey Kıbrıs'a örnek oldu. Milos Park Homes'un iş sağlığı ve güvenliği süreci, örnek olarak gösterildi. İşte detaylar..

Kıbrıs 16dört16 yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor!

Kıbrıs emlak sektörü yeni bir konseptle tanışacak. Girne'de yükselen Milos Park Homes projesi, bu kez yatırım fırsatı ile sanatı bir araya getiriyor. İşte 16dört16 kod adlı projenin detayları..

Salamis Park, Kuzey Kıbrıs'ın yeni yaşam alanı!

Akol Group’un inşa ettiği Salamis Park, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen değerlerinden olan Gazimağusa’nın Yeniboğaziçi bölgesine artı bir değer ve yeni bir yaşam tarzı getiriyor. Akol Group, aynı zamanda bir yaşam tarzı inşa ediyor.

Ekonomi Kıbrıs Prestige dergisinin Nisan sayısı yayında!

Kıbrıs’ın tek ekonomi ve iş dünyası dergisi Ekonomi Kıbrıs Prestige, Nisan ayını yatırım başlıklarıyla karşılıyor. Cityscape Turkey’de yoğun ilgi gören KKTC emlaklarıyla ilgili görüşler, yorumlar ve eleştiriler Ekonomi Kıbrıs Prestige’de...

Salamis Park kıbrıs Haberi

Salamis Park kıbrıs

Akol Group tarafından inşa edilen, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen lokasyonu Gazimağusa’nın Yeniboğaziçi bölgesinde doğayla iç içe olan Salamis Park villaları, Tek ve İkiz villa seçeneklerinden oluşmaktadır.


Salamis Park, Yeniboğaziçi'ne yeni bir yaşam getiriyor!

Salamis Park villaları, optimizasyonu ve uygulamasıyla, Gazimağusa’nın en merkezi lokasyonlarından birisi olan Yeniboğaziçi’nde huzur, konfor, lüks ve aile yaşamını bir bütünlük içerisinde Kuzey Kıbrıs’ta yeniden kurguluyor.

Yaptığı her proje ile KKTC’de adından sıkça söz ettiren, Kuzey Kıbrıs’ın yükselen değeri olan Akol Group, açık şekilde alternatifsiz olmanın yapıtaşları olan; Yenilik, Özgünlük ve Kalite anlayışı ile Kuzey Kıbrıs’ta parlayan bir yıldız gibi yükselmeye devam ediyor.

Kuzey Kıbrıs’ta doğayla iç içe mis gibi proje: Salamis Park


Yeniboğaziçi’nin yeni yaşam merkezi olarak adlandırılan Salamis Park villaları, eşsiz konumuyla kentin tam merkezinde yer alıyor. 


Akol Group’tan yeni bir...