18 / 04 / 2024

salda oteli satışı

salda oteli satışı

Burdur İl Özel İdaresi Encümeni Başkanlığı, İstanbul'un Fatih İlçesi Arpa Emin Mahallesi'nde bulunan Salda Oteli'nin satılması için kapalı teklif usulü ile ihale açtı.

Yunanistan'da 3 ve 4 yıldızlı 204 adet aile oteli satılıyor: En ucuzu 500 bin Euro! 

Enflasyon, tedarik zincirindeki yükselen mal maliyetleri ve yüksek enerji giderleri sebebiyle Yunanistan’ın dört bir yanındaki 204 aile işletmesi 3 ve 4 yıldızlı oteller satışa sunuldu. İşte ayrıntılar...

THK'nın Laleli’deki oteli satılacak mı? 

Atatürk’ün THK’ya armağanı olan İstanbul Laleli'deki tarihi otel satılmak mı isteniyor? İşte o otelle ilgili ayrıntılar...

Kervansaray Lara Oteli 520.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kervansaray Lara Oteli'nin açık arttırma ilanı gerçekleştirildi. Otelin kıymet taktir toplamı 520 milyon 587 bin 193 TL olarak belirlendi. Açık artırmanın 1. satış günü 3 Şubat, 2. satış günü ise 2 Mart olarak ilan edildi.

Kervansaray Lara Oteli icradan satılıyor!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Muratpaşa ilçesi, Güzeloba Mahallesi'nde yer alan Kervansaray Lara Oteli 520 milyon 587 bin 193 TL'ye icradan satıyor...

Donald Trump'ın Washington'daki oteli satılıyor!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın sahibi olduğu Trump International Oteli, 375 milyon dolara satılıyor. Satış için CGI Merchant Group ile anlaşma yapıldı. Otelin resmi devri 2022 yılının ilk çeyreğinde yapılacak.

Moskova'daki tarihi Pekin Oteli satıldı!

Moskova’nın merkezinde bulunan, 1958 yılında Sovyet-Çin dostluğunun simgesi olarak yapılan tarihi Pekin Oteli, 4,8 milyar ruble bedelle, yani yaklaşık 65,5 milyon dolara satıldı.

Gümüşhane'de 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane'de yer alan 5 katlı oteli satışa çıkardı. Otelin satış bedeli 32 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Ersoy Otelcilik, Bodrum Hilton Türkbükü’nü satın aldı!

Kültür ve Turizm Bakanı'nın sahibi olduğu Ersoy Otelcilik, Azeri iş adamı İskender Khalilov'un 2011'de hizmete açtığı Bodrum Hilton Türkbükü Oteli satın aldı.

Şişli'de 19 milyon TL'ye icradan satılık otel!

İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Şişli ilçesi, İnönü Mahallesi'nde bulunan oteli satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 19 milyon TL olarak belirlendi. 

Uzan Grubu'nun Antalya'daki oteli satıldı!

Uzan Grubu'nun Antalya Saklıkent Kayak Merkezi'nde yaptırdığı otel satışa çıktı. TMSF'nin el koyduğu yıllardır atıl halde duran otelin yarım kalan inşaatı tamamlandı.

NG Grubu, Sapanca'daki ikinci yatırımını hızlandırdı!

NG Grubu, Sapanca ve Ayfon'daki yatırımlarının yanında Antalya’da Phaselis Otel’i ve son olarak da geçen ay Bodrum’da bir oteli satın aldı. NG Hotels, Sapanca’daki oteline ilave yeni otelini de 2020 yılının ilkbaharında devreye alacak...

Aydın Doğan, Hilton İstanbul Bosphorus Oteli satıyor!

Hilton İstanbul Bosphorus Oteli'ni Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'ndan 255.5 milyon dolara satın alan iş insanı Aydın Doğan, 500 odalı oteli satışa çıkardı.

Kahramankazan Belediyesi'nden 20 milyon TL'ye satılık otel!

Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Kayı Mahallesi'nde bulunan termal oteli satışa çıkardı. Söz konusu otelin satış bedeli 20 milyon TL olarak belirlendi.

salda oteli satışı Haberi

salda oteli satışı

Burdur İl Özel İdaresi tarafından satılacak olan otel binasının tahmini bedeli; 3 milyon 500 bin YTL. Taşınmazdan 105 bin YTL geçici teminatı bedeli alınacak.

Söz konusu ihale, 22 Nisan 2008 Salı saat 14.00'te Burdur İl Özel İdaresi Encümen Toplantı Salonu'nda...