18 / 04 / 2024

salepçioğlucami

salepçioğlucami

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İzmir Ticaret Odası tarafından restore edilen Salepçioğlu Camisi'ni yeniden ibadete açtı.

Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri satış ofisi!

Yalı Mahallesi Evleri projesinde 1+1 daireler 55 metrekare ile 65 metrekare, 2+1 daireler 75 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor. Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri satış ofisi ile ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde fiyatlar 79 bin 500 TL' den başlıyor!

Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri toplam 84 adet daireden oluşuyor. Dairelerin 1 oda 1 salon 2 oda ve 1 salon olarak dizayn edildiği projede toplam 3 blok bulunuyor. Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde fiyatlar 79 bin 500 TL' den başlıyor.

Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde satışlar başladı! Daireler 79 bin 500 TL' den başlıyor!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yalı Mahallesi Evleri Sakarya Karasu' da bulunuyor. Projede toplam 84 daire bulunuyor. Ekşioğlu Yalı Mahallesi Evleri' nde daireler 79 bin 500 TL' den başlıyor.

Yeni Mahalle Ekşioğlu satış ofisi!

Ekşioğlu İnşaat imzasıyla yükselen Yeni Mahalle projesinde toplam 140 adet daire bulunuyor. Proje Sakarya İli'nin Karasu İlçesi'nde yer alıyor. Yeni Mahalle Ekşioğlu satış ofisi adres bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz.

Ekşioğlu Yeni Mahalle Sakarya projesi nerede?

Ekşioğlu Yeni Mahalle Sakarya projesinin arka cephesinde orman yer alıyor. Proje denize de 5 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. "Ekşioğlu Yeni Mahalle Sakarya projesi nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Karasu Yeni Mahalle Ekşioğlu projesinde daire fiyatları 69 bin 500 TL'den başlıyor!

Yeni Mahalle Ekşioğlu Sakarya İli'nin Karasu İlçesi'nde yer alıyor. Projede toplam 140 adet daire bulunuyor. Karasu Yeni Mahalle Ekşioğlu projesinde daire fiyatları 69 bin 500 TL'den başlıyor.

Ekşioğlu Karasu Yeni Mahalle daire fiyatları!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Yeni Mahalle projesi Sakarya İli'nin Karasu İlçesi'nde yer alıyor. Projede toplam 140 adet daire bulunuyor. Ekşioğlu Karasu Yeni Mahalle daire fiyatları haberimizde yer alıyor.

Ekşioğlu Karasu Yeni Mahalle projesi satışa çıktı!

Ekşioğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Karasu Yeni Mahalle projesi daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Ekşioğlu Karasu Yeni Mahalle projesi satışa çıktı.Projedeki daire fiyatları 69 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Özlem Çerçioğlu'ndan Kuşadası imar planı toplantısı!

Özlem Çerçioğlu tarafından Kuşadası imar planı toplantısı yapıldı. Kuşadası Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Kuşadası Belediye Başkanı Kayalı'yı Makamında Ziyaret Ederek yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı yaptı.

Özlem Çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı!

Özlem çerçioğlu Kuşadası'ndaki projeleri anlattı. Katılımcılarla Kuşadası'nın tanıtımı ve turizmi görüşen Çerçioğlu. Kuşadası'nda kurulacak bir örgütlenmede Büyükşehir Belediyesi olarak çatı rolü üstleneceklerini ve tanıtıma destek olacağını söyledi.

Türk Metal üyeleri Ekşioğlu Kardelen Evleri'nden indirimli ev alacak!

Türk Metal Sendikası ile Kemal-Hasan Ekşi İnşaat arasında Ekşioğlu Kardelen Evleri ile ilgili indirim protokolü imzalandı. Protokol çerçevesinde sendika üyeleri Ekşioğlu Kardelen Evleri'nden indirimli ev satın alma imkanına sahip olacak.

Ekşioğlu Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Yapı Denetim Limited Şirketi, Adnan Şahintürk tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık 2014 tarihinde Eyüp, Rami Yeni Mahallesi, İslambey Caddesi'nde kuruldu.

Uğur Ekşioğlu'nun cenazesi yarın toprağa verilecek!

Beşiktaş'ın eski yöneticisi için cenaze namazı öncesi kulüp binasında tören düzenlenecek.Uğur Ekşioğlu'nun cenazesi yarın toprağa verilecek. Cenaze namazı öncesi saat 11.00'de Akaretler'deki kulüp binasında tören düzenlenecek.

salepçioğlucami Haberi

salepçioğlucami


     Tarihi Kemeraltı Çarşısı içinde bulunan camiye gelen Arınç, restorasyonla ilgili İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş ve restorasyonda görev yapan mimarlardan bilgi aldı. 

     Caminin yeniden ibadete açılması nedeniyle düzenlenen törende konuşan Arınç, son günlerde terör saldırılarında verilen şehitlere dikkati çekerek, herkesi derinden üzen acı olaylar yaşandığını, bugün de İzmir'de 3 şehidin cenazesinin kaldırıldığını belirtti. 

     Arınç, tüm şehitler için Allah'tan rahmet dileyerek, ''Tüm şehitlerimize Cenabı Hak'tan mağfiret diliyoruz. Güzel bir makama ulaştılar. Bu acı olayların bir an önce son bulmasını istiyoruz. Memleketimizin terörden bir an önce kurtulmasını, huzur ve sükunet içinde bu cennet vatanımızda birlikte özgürce yaşamak istiyoruz'' dedi. 

     

     -Tarihi eserlerin restorasyonu- 

     

     Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden sorumlu bakan...