25 / 04 / 2024

salih zeki murzioğlu kimdir

salih zeki murzioğlu kimdir

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Samsun’da yeni bir organize sanayi bölgesinin kurulmasına öncelik vereceklerini söyledi. Murzioğlu, "Katma değeri yüksek ürün üretip ihracatı artıracağız” dedi.

TSO İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri bir araya geldi!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) İnşaat Sektörü Meslek Grubu üyeleri düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, inşaat sektörünün ülke için önemine değindi.

Salih Zeki Murzioğlu: İnşaat sektörü geleceğe güvenle bakıyor!

Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, "Türkiye ekonomisinin lokomotifleri arasında yer alan inşaat ve inşaat malzemeleri sektörü kaydettiği başarılardan güç alarak geleceğe güvenle bakmaktadır" dedi...

Salih Zeki Murzioğlu: Mobilya sektörünün uluslararası alanda rekabeti artacak!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası, mobilya sektörünün uluslararası alanda rekabet edebilecek düzeye gelmesine destek olmak için yürüteceği proje çalışmalarını tamamladı. Projenin detaylarını paylaşmak için bir toplantı düzenlendi...

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Taylan Ahlatçıoğlu ve Mert Ahlatçıoğlu ortaklığında kuruldu.

Başoğlu Peyzaj Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Başoğlu Peyzaj Hafriyat İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Baş tarafından kuruldu.

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Saga Tour Seyahat Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da Salih Zeki Altun tarafından kuruldu.

Ofton İnşaat’ın mutlu günü! Salih Şimşek ve Gamze Sezgin evleniyor!

Ofton İnşaat'ın ortaklarından Yusuf Şimşek’in oğlu Salih Şimşek, Gamze Sezgin ile evleniyor. Çiftin nikah töremi 31 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Akon Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Bakırköy'de Bayram Altaş ve Osman Zeki Karaismailoğlu ortaklığında kuruldu.

Sefin Grup Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sefin Grup Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki tarafından kuruldu.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Tokat'a 2 yeni okul! İhalesi yarın!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Boss Geoteknik İnşaat Anonim Şirketi ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Salih Zeki Salihoğlu tarafından kuruldu.

TOKİ'den Tokat Turhal'a 2 yeni okul müjdesi!

Tokat ili Turhal İlçesi Boyacılar Mahallesi 4 Derslikli Zeki Çepoğlu İlkokulu ve Hacılar Mahallesi 4 Derslikli Hacılar İlkokulu İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Karaismailoğlu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karaismailoğlu Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Yıldız ve Zeki Karaismailoğlu tarafından kuruldu.

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efendioğulları Yapı Malzemeleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Efendioğlu ve Zeki Efendioğlu tarafından kuruldu. 

salih zeki murzioğlu kimdir Haberi

salih zeki murzioğlu kimdir

SAMSUN Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, geçen nisan ayında yapılan seçimler sonucu Oda yönetimi ve komitelerin yenilendiğini hatırlatarak, göreve gelen tüm yöneticilerle birlikte Samsun’un kalkınması için büyük bir çabanın içine girdiklerini ifade etti. Bunun kendileri açısından çok önemli bir görev olduğunu belirten Murzioğlu, bu sorumluluğu layıkıyla yerine getirmek için büyük bir gayretle çalışacaklarını vurguladı. Murzioğlu, “Bu bağlamda bize gösterilen güven çok büyük. Hep birlikte bu güvene layık olmaya çalışacağız. Bu vesileyle gösterdikleri teveccüh için tüm üyelerimize teşekkürü borç biliyorum. Odamızın yönetimine geldiğimiz günden bu yana, Karadeniz Bölgesi’ndeki lider ve öncü rolümüzü muhafaza etmek ve Odamızı Karadeniz Havzası’nda etkin bir uluslararası aktör haline getirmek vizyonuyla hareket ediyor, üyelerimizin ve bölgesinin ihtiyaçları doğrultusunda politikalar üreterek, ekonomik...