26 / 04 / 2024

Saliha Naz

Saliha Naz

Harun Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saliha Naz tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ekim 'de Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi 'nde kuruldu.

Erkan Temiz: Ordu'nun en büyük eksikliği nazım imar planı!

Ordu'nun en büyük eksikliğinin nazım imar planı olduğunu söyleyen Saadet Partisi Ordu İl Başkanı Erkan Temiz, Ordu’nun büyükşehir yapılmasının üzerinden 2 yıl geçmesine rağmen nazım imar planının halen yapılmadığını belirtti.

Erzurum'un ilçelerinin nazım imar planları yapılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin yanı sıra ilçelerin de nazım imar planlarını yapıyor. Çalışmalar tamamlandıktan sonra ilçenin kentsel dönüşüm ve gelişimi daha hızlı ve kapsamlı olacak.

Nazım Yavuz: 7 milyon bina ve çatı depreme hazır değil!

M. Nazım Yavuz, Türkiye’de konut stoğunun yaklaşık yüzde 40’ının yenilenmesi veya güçlendirilmesi gerektiğini belirterek, “7 milyon bina ve çatının güçlü bir depremde güvenli olmayacağı öngörülüyor. " dedi.

Musa Öztürk: Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabı bitirildi!

6 Etap olarak hazırlanan Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabının bitirildiğine dikkat çeken Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yürürlükteki Yeni Büyükşehir Yasasının tüm olumsuzluklarına rağmen verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

Konya Beyşehir'de 1/25 binlik Nazım İmar Planı Çalıştayı düzenlendi!

Konya’nın Beyşehir ilçesi, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Güney ve Güneybatı Konya Planlama Alt Bölgesi 1/25 binlik Nazım İmar Planı Çalıştayı’na ev sahipliği yaptı.

Nazım Dölekçekiç, Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınmasını eleştirdi!

Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Nazım Dölekçekiç yaptığı basın açıklamasında gündemi değerlendirdi. Küçük Sanayi Sitesi'nin taşınması konusuna dikkat çeken Dölekçekiç, "Olan, Eskişehir Halkı'na olmaktadır" dedi.

1/25 binlik nazım imar planı neyi ifade ediyor?

Eskişehir Yenigün Gazetesi köşe yazarı Zafer Çatel bugün köşesinde "1/25 bin ölçekli nazım imar planı neyi ifade ediyor?" başlıklı yazısına yer verdi. İşte yazının detayları..

Doğuş GYO'dan Kocaeli nazım imar planına iptal davası!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre,Doğuş GYO Kocaeli nazım imar planına iptal davası açtı.

Hatay nazım imar planı tamam!

Hatay Büyükşehir Belediyesi 1/5000 ölçekli Nazını İmar Planı çalışmalarına başlandığını duyurdu. Halay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Lütfi Savaş, İmar Planının hazırlanması için çalışmalara başlandığını duyurdu.

Nazır Yapı İnşaat Alüminyum Doğrama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazır Yapı İnşaat Alüminyum Doğrama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Nazır tarafından 100 bin TL sermaye ile 28 Aralık'ta Çekmeköy, Mimar Sinan Mahallesi, Ulubatlı Hasan Caddesi'nde kuruldu.

Elbistan 1/5000 Nazım İmar Planı yeniden askıda!

15 Eylül 2015 tarihli Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen Elbistan’ın 1/5000’lik Nazım İmar Planı’na askı süresinde yapılan itirazlar değerlendirilirken, plan yapılan değişikliklerle yeniden askıya çıkarıldı.

Elbistan 1/5000 Nazım İmar Planı itirazları için son gün 14 Ocak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Elbistan İlçesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planına itiraz dilekçelerinin 14 Ocak 2016 tarihi mesai bitimine kadar verileceği belirtildi.

Nazım Biçer: Adana'da inşaatlar ada bazında yapılmalı!

Adana kent merkezinde inşaat alanı kalmadı. Üç dört katlı binalar yıkılıp yerine çok katlı rezidanslar ve iş merkezleri yapılıyor. İMO Başkanı Nazım Biçer, inşaatların parsel değil ada bazında yapılması gerektiğini vurguluyor.

Saliha Naz Haberi

Saliha Naz

Harun Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Saliha Naz tarafından 10  bin TL sermaye ile 22 Ekim'de Bahçelievler, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.


Harun Elektrik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketimizin amaç ve konusu başlıca şunlardır. ELEKTRİK Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu, uzaktan kumandalı...