18 / 04 / 2024

Salıtürk Turizm Seyahat Acentaları iletişim

Salıtürk Turizm Seyahat Acentaları iletişim

Salıtürk Turizm Seyahat Acentaları İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Elif Hüden Salttürk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de Başakşehir, Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megis Turizm Seyahat Yazılım Teknoloji Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mümin Demirci tarafından kuruldu.

Kıbrıs Başbakan Yardımcısı Ataoğlu'ndan yatırım çağrısı: Türk yatırımcıları Kıbrıs'a yatırım yapmaya davet ediyoruz!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Türkiye'deki yatırımcılara çağrıda bulunarak, ''Türkiye'deki yatırımcıları da KKTC'de yatırım yapmaya davet ediyoruz" dedi.

CarrefourSA’da yılın son indirimleri! Philips airfryer 4 bin 999 TL, Fakir Türk kahvesi makinesi 1.299 TL’ye düştü!

CarrefourSA’da dev indirimlerin sonu geliyor. Carrefour’da Philips airfryer 4 bin 999 TL, Fakir Türk kahvesi makinesi 1.299 TL’ye, çift kişilik mikrofiber yorgan 559,99 TL’ye düştü. İşte CarrefourSA 24 Ekim 2023 Salı fiyat listesi...

Çin’in pandemi yasağını kaldırması Türk turizmine büyük katkı sağlayacak!

TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Ceylan, dünya turizm pazarında yaklaşık 250 milyar dolarlık bir hacme sahip Çin’in, pandemiden sonra seyahat yasağını kaldırmasının Türk turizmine büyük bir katkı sağlayacağını ifade etti.

Türk Hava Yolları bu tarihlerde ucuza bilet kampanyası yaptı! Yüzde 40 indirimi kaçırma!

Ucuz biletle seyahat etmek isteyenlere özel kampanya Türk Hava Yolları’ndan geldi! İstanbul ve Ankara illeri arasında yapılacak uçuşların yüzde 40 daha indirimli olduğu açıklandı. Belirli tarihler arasında geçerli olan bu fırsat seyahat yapmak isteyenleri harekete geçirdi.

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi kuruldu!

First Vizyon Turizm Seyahat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Armağan Bengü ve Murat Öztürk ortaklığında kuruldu.

Türk Telekom, Kızılay ve bakanlıklarda 6 bin ve 10 bin lira maaşla çalışacak KPSS'siz personel alımı başladı!

Türk Telekom, Kızılay, Ticaret Bakanlığı, bankalar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, personel alım ilanı yayımladı. Çalışmak isteyen kişilere 6 bin ve 10 bin lira arası maaş verilecek! Peki, hangi ilanlar var? Başvuru nasıl yapılır? Koşullar nelerdir? İşte tüm detayla

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Happy Lıfe Luxury Turizm Seyahat Acentası İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kırk tarafından kuruldu.

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu

Hasem Emlak İnşaat Hafriyat Hırdavat Akaryakıt Otomotiv Turizm Ve Seyahat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Sancaktepe’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Mehmet    Köseoğlu tarafından kuruldu.

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İlkkan Gökdemir tarafından kuruldu.

Türk müteahhitler 128 ülkede 10 bini aşkın proje üstlendi!

TMB Başkan Vekili ve Summa Turizm Yatırımcılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bora, "Türk müteahhitler 128 ülkede üstlendiği 10 binin üzerinde proje ile bugüne kadar yaklaşık 420 milyar dolarlık hacim yarattı" dedi.

Akdemir Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdemir Müteahhitlik İnşaat Taahhüt Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Faruk Demir tarafından kuruldu.

Syt Anadolu İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Syt Anadolu İnşaat Taahhüt Tekstil Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Suat Yavrutürk tarafından kuruldu.

Salıtürk Turizm Seyahat Acentaları iletişim Haberi

Salıtürk Turizm Seyahat Acentaları iletişim

Salıtürk Turizm Seyahat Acentaları İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Elif Hüden Salttürk tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de kuruldu. 


Salıtürk Turizm Seyahat Acentaları İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma,rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2- Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Yurt içinde ve yurt dışında Turizm tesisi  işletmeciliği işletmek yapmak. Devlet,özel sektörlere ait tarihi yerleri kiralamak hotel tesis turizm işletmeciliği kiralama ve kiraya vermek. 3-Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4- Her türlü gemi ve yat işletmeciliği...