29 / 03 / 2024

Sample Home son durum

Sample Home son durum

Fiyatların 255 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipleri yer alıyor. Rams Yapı imzasıyla yükselen projede teslimlerin 2016'da yapılması planlanıyor.

Ataşehir Rams Sample Home'da 390 bin liraya 2 oda 1 salon daire!

Ataşehir Sample Home projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatifleri yer alıyor. Proje 2016 yılında teslim edilecek.

Sample Home Rams Yapı'da 1+1 daireler 240 bin TL'ye!

2+1 ve 3+1 dairelerden 1'er tane kalan projede 1+1 daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. 1.200 metrekare alan üzerine yayılan Sample Home projesi İstanbul Ataşehir'de inşa ediliyor.

Tiny Home Show ve Karavan Show Eurasia kapılarını açtı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yeni karavan modelleri ve tekerlekli mobil evlerin lanse edildiği Tiny Home Show ile Karavan Show Eurasia 27 Eylül'de kapılarını açtı.

Enza Home'dan halı ve aydınlatmada 2'inci ürüne yüzde 50 indirim! 25 Aralık 2022 fiyat listesi

Enza Home'da 31 Aralık 2022'de sona erecek kampanyada 2023 zamları gelmeden önce halı ve aydınlatma ürünlerinde ikinci ürüne yüzde 50 indirim kampanyası sürüyor. Kampanyadan yararlanmak için son günler...

DOQU HOME’da 1 alana 1 bedava kampanyası! İşte DOQU HOME 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

DOQU HOME Eylül ayının gelişiyle kampanyalı ürünlerini arttırmaya başladı. Önce yapmış olduğu kampanyalara ek, son olarak ‘Okula Dönüş’ kampanyası ve diğer kampanyalarla indirimli ürünleri tüketicinin beğenisine sunuyor.

ENGLISH HOME’DA %50+20 İNDİRİM! Tüm ürünlerde geçerli %60 çılgın indirim!

Sevilen ev tekstil markası English Home’da indirimler hız kesmeden devam ediyor. English Home son olarak mevcut indirimlere ek %20 indirim daha yaparak yeni bir kampanya başlattı. Yeni kampanyanın ayrıntılarına bakarsak tüm ürünlerde sepette %20 indirim uygulanacak.

Weltew Home 90. mağaza sayısına ulaştı!

Pandemi dönemine rağmen yatırımlarını son sürat sürdüren Weltew Home, Ordu’da açtığı yeni mağazası ile yurt içinde 90. mağaza sayısına ulaştı.

Maıson Françaıse Back to Home başladı!

Dünyaca ünlü markaları ve tasarımcıları Beyoğlu’nda bir araya getiren Maıson Françaıse Back to Home (Ev Dekorasyonu) etkinliği başladı. 

Home-ofiste gider sorunu!

Son yıllarda ciddi oranda artış gösteren home-ofis çalışma yöntemi, şahsi teşebbüsler açısından elektrik, su, kira gibi maliyetleri de azaltan bir uygulamadır...

Fortis İstanbul'un son dükkan ve ofisleri satışta!

Basın Ekspres Yolu’nda Yiğit İDK Group imzasıyla yükselen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile bugün satılacak. 

Fortis İstanbul'un dükkan ve home ofisleri 6 Mart'ta satışta!

Yiğit İDK Group imzasıyla İstanbul’un en gözde yerleşim merkezlerinden Basın Ekspres Yolu’nda hayata geçirilen Fortis İstanbul’un cadde dükkanları ve son kalan home ofisleri Eskidji’nin düzenleyeceği açık artırma ile satışa çıkarılıyor. 

Home Aves Güneşli'de son daireler!

291 konutluk Home Aves Güneşli Kavi Yapı tarafından inşa ediliyor. Home Aves Güneşli'de son daireler için satışlar sürüyor.

Altın Kuleler, başkenti home office konseptiyle tanıştırıyor!

Altın Kuleler de, son dönemin trendi Home Office konsepti ve sunduğu standartlar üstü yaşam ile büyük ilgi görüyor. Altın Kuleler, şimdi çok özel ödeme planlarıyla prestijli bir hayata adım atacakları bekliyor.

Güneşli Home Aves’te son 30 daire! 221 bin TL'ye!

Basın Ekspres yolu güzergahındaki projeler arasında yer alan Home Aves’te ,yüklenici firma Kavi Yapı kendi elindeki daire satışlarını bitirmesi üzerine arsa sahibi ile yaptığı anlaşma ile arsa sahibinin dairelerinin satışlarını da bitirmek üzere.

Sample Home’da Aralık ayı kampanyası başladı!

Sample Home’da Aralık ayında fırsat patlaması yaşanıyor. Aralık ayı kampanyası kapsamında Sample Home’da ayrıcalıklı bir yaşam sürmek isteyenlere sadece bu fırsatları seçmek kalıyor. Üstelik son derece cazip ödeme planlarıyla!

Sample Home son durum Haberi

Sample Home son durum

Fitness merkezi, çocuk parkı, teras barbekü, süs havuzu ve sauna gibi sosyal alanlara sahip projede banka kredisiyle ödemeler yapılıyor.


İstanbul Ataşehir'de inşa edilen Sample Home Projesi'nde 0.89 oranında faiz oranı uygulanıyor. Projede 1+1 fiyatları 255 bin TL, 2+1 fiyatları 405 bin TL, 3+1 fiyatları 510 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Rams Yapı tarafından hayata geçirilen Sample Home Projesi konum olarak; İstanbul Çevreyolu'na ve Boğaziçi Köprüsü'ne 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 25 dakika uzaklıkta bulunuyor. 


Ataşehir Sample Home iletişim

Telefon: 0216 291 26 00

Web: