28 / 03 / 2024

DOQU HOME’da 1 alana 1 bedava kampanyası! İşte DOQU HOME 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

DOQU HOME’da 1 alana 1 bedava kampanyası! İşte DOQU HOME 12 Eylül 2022 fiyat listesi…

DOQU HOME Eylül ayının gelişiyle kampanyalı ürünlerini arttırmaya başladı. Önce yapmış olduğu kampanyalara ek, son olarak ‘Okula Dönüş’ kampanyası ve diğer kampanyalarla indirimli ürünleri tüketicinin beğenisine sunuyor.



DOQU HOME’un ‘Okula Merhaba’ kampanyası 1 Eylül itibariyle başlamış olup, son kampanya tarihi 30 Eylül Cumadır. Şuan için en popüler kampanyası içeriğinde Visco Rollbox yatak alışverişinizde, 1’er adet Festival tek kişilik nevresim takımı, tek kişilik Microfiber Yorgan ve Festival Microfiber Yastık hediyedir.

DOQU HOME ‘Eylül Fırsatları’ kategorisinde ise yapacağınız nevresim takımları için, tek kişilik nevresim takımlarında 150 TL, çift kişilik nevresim takımı alışverişlerinizde ise 200 TL indirim fırsatı sunuyor. Bu kampanyanın geçerlilik tarihi ise 1-30 Eylül arası.

DOQU HOME’un bir diğer kampanyası ise Prestige yastık kategorisinde net yüzde 50 indirim var. İndirimden faydalanmak için ise son tarih 30 Eylül Cuma.

DOQU HOME’un 1 alana 1 bedava kampanyası ise pike ve yatak örtülerinde geçerlidir. Peki başka hangi ürünlerde indirim var? İşte DOQU HOME fiyat listesi…


Geri Dön