29 / 03 / 2024

Vatan Bilgisayar’dan MacBook Air alana, sepette 3 bin TL indirim! İşte, MacBook Air 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar’dan MacBook Air alana, sepette 3 bin TL indirim! İşte, MacBook Air 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar’da satılan MacBook Air dizüstü bilgisayarda sepette anında 3 bin TL indirim sizi bekliyor. MacBook Air dizüstü bilgisayarlarda geçerli olan indirimi kaçırmayın. İşte, MacBook Air 28 Eylül 2022 fiyat listesi..



Yeni nesil M2 çiple birlikte yeniden tasarlanan MacBook Air’lar, hem inanılmaz ince bir forma sahip hem de tümüyle alüminyumdan üretilen dayanıklı kasasında olağanüstü hız ve güç verimliliği kullanıcılarına sunuyor.

MacBook Air dizüstü bilgisayarlar, dört muhteşem renk seçeneğiyle ve aynı renklerde MagSafe özelliğine sahip olan şarj kablolarıyla güvenli bir kullanım sunuyor.

M2 çipin verimliliği sayesinde MacBook Air bikgisayarlar fansız bir tasarımda muhteşem bir performans sunuyor. En zorlu görevlerde, en çok güç gerektiren işlerde bile tamamen sessiz bir şekilde çalışabiliyor.

MacBook Air, M1 çipin sunduğu hız ve güç verimliliğini daha ileri bir seviyeye taşıyor. Daha da güçlü 8 çekirdekli CPU ile daha fazlasını daha hızlı bir şekilde yapmaya imkan sağlıyor.

Sevdiğiniz tüm uygulamalar macOS işlemcide ışık hızında çalışıyor. Buna Microsoft 365 ve favori iOS uygulamalarınızın birçoğu da dahil oluyor.

Apple kendine has çipini ve macOS’u, gelişmiş güvenlik ve gizlilik özelliklerini Mac’e getiriyor. Böylece, neyi nasıl paylaşacağınızı seçme özgürlüğüne sahip olmuş olursunuz. Güvenliğinizden de emin olursunuz.

Nefes kesici 13.6 inç Liquid Retina ekranı ile MacBook Air, 1 milyar renk desteğiyle bugüne kadar MacBook Air’deki en büyük ve en parlak ekrana sahip. Bilgisayar ekranındaki metinler inanılmaz net, fotoğraf ve filmler ise zengin kontrast ve keskin ayrıntılarla daha canlı, daha parlak gözükür.

1080p FaceTime HD kamera ve üçlü mikrofon dizilimiyle görüntülü aramalarda harika bir izlenim bırakın. Uzamsal Ses teknolojisine sahip dört hoparlörlü ses sistemiyle çevrenizi saran ses deneyiminin tadını çıkarın.

Vatan Bilgisayar’dan MacBook Air alana, sepette 3 bin TL indirim! İşte, MacBook Air 28 Eylül 2022 fiyat listesi...

Peki, MacBook Air dizüstü bilgisayarların fiyatları ne kadar? MacBook Air dizüstü bilgisayar Vatan Bilgiyar’da kaç TL? İşte, MacBook Air 28 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön