29 / 03 / 2024

Samsat 3 okula spor sahası

Samsat 3 okula spor sahası

Adıyaman'ın Samsat ilçesi Yarımbağ, Uzuntepe ve Doğanca köy okullarına birer adet basketbol ve voleybol sahası yaptırıldı. Kaymakam Atak, "Son olarak yaptığımız üç saha ile birlikte bu sayı 9'a çıktı" dedi.

Bakanlıktan son dakika müjdesi, başvurusu onaylanan PTT'den nakit alıyor! Çocuğu okula giden ailelere 3.571 TL verilecek

Devlet ihtiyaç sahibi vatandaşların çocuklarına sosyal destek sağlamaya devam ediyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan ödemeler 3.571 TL'den başlıyor.

Sevilen marka LC Waikiki’nin Okul İçin Kırtasiye Ürünleri 3 Eylül 2022 fiyat listesi..

Türkiye’nin sevilen markası LC Waikiki, öğrenciler için okula dönüş ürünlerini piyasaya sürdü. Birçok sevilen çizgi film karakterini sırt çantalarına, beslenme çantalarına ve kalemliklere işleyen LC Waikiki, bu sezon da çok sevildi. İşte 3 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bu fiyata başka yerde bulamayacaksınız! Arçelik’e özel Samsung Galaxy Watch4’ün 3 Eylül 2022 fiyat listesi..

Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken, Arçelik öğrenciler için yaptığı okula dönüş kampanyası dahilinde fiyatlarda yaptığı dev indirimlerle sizleri bekliyor. İşte Galaxy Watch4’ün 3 Eylül 2022 fiyat listesi…

Nijeryalı genç babasından kalan binayı okula dönüştürdü!

Nijerya'nın başkenti Abuja'daki Din Hizmetleri Müşavirliğinde memur olan Muhammed Zunnureyn 3 yıl önce babasından kalan binayı okula dönüştürdü.

Antalyalı hayırsever Ruhi Göksoy okul için 3 daire bağışladı!

Antalya'da yaşayan Ruhi Göksoy, isminin bir okula verilmesi karşılığında 3 dairesini Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağışladı. Yapılan bağış için Antalya Valiliği'nde imza töreni düzenlendi.

Adıyaman Samsat'ta 3 okula spor sahası yapıldı!

Adıyaman’ın Samsat ilçesi Yarımbağ, Uzuntepe ve Doğanca köy okullarına birer adet basketbol ve voleybol sahası yaptırıldı.

Adıyaman Samsat'ta 3 okula spor sahası yapıldı!

Adıyaman’ın Samsat ilçesi Yarımbağ, Uzuntepe ve Doğanca köy okullarına birer adet basketbol ve voleybol sahası yaptırıldı.

Samsat'ta 3 okula spor sahası yaptırıldı!

Adıyaman'ın Samsat ilçesi Yarımbağ, Uzuntepe ve Doğanca köy okullarına birer adet basketbol ve voleybol sahası yaptırıldı. Kaymakam Atak, "Son olarak yaptığımız üç saha ile birlikte bu sayı 9'a çıktı" dedi.

Bornova EVKA-3'teki üç okula tol ve otopark!

Bornova Belediyesi EVKA-3’te üç okulun bulunduğu bölgede, trafiği rahatlatacak yol ve otoparklar yaptı.Başkan Olgun Atila, devam eden çalışmaların büyük bir bölümünü okullar açılmadan tamamladıklarını belirtti.

Özel okula devam edecek 250 bin öğrenci için devlet destek verecek!

2014-2015 eğitim-öğretim yılında özel okula devam edecek 250 bin öğrenciye 2 bin 500 TL ile 3 bin 500 TL arasında değişecek eğitim-öğretim desteği verilmesi kararlaştırıldı.

3. Hudut Tabur Komutanlığı okula dönüştürülüyor!

1982'de Van'ın İran sınırındaki Başkale ilçesine bağlı Albayrak köyünde kurulan 3. Hudut Tabur Komutanlığı binası, 14 derslikli okula dönüştürülüyor

Avrupa Konutları 3’te AVM iptal! Bahçeşehir Koleji olacak!

Avrupa Konutları Ispartakule 3’te yapılacak 20 bin metrekarelik ticari kompleks iptal edilerek özek okula dönüşüyor...

TOKİ ve işkadınları İstanbul'a 225 yeni okul yapacak!

İstanbul'da cumhuriyet tarihinin 'tek seferde en büyük okul' yaptınlmasıyla ilgili proje için ilk adım atıldı. TOKİ tarafından 3 okula karşılık 125 okul, işkadınları da 100 okul yaptıracak. 225 okulda 500 bin öğrenci okuyacak

Samsat 3 okula spor sahası Haberi

Samsat 3 okula spor sahası

Adıyaman'ın Samsat ilçesi Yarımbağ, Uzuntepe ve Doğanca köy okullarına birer adet basketbol ve voleybol sahası yaptırıldı. 


İl Özel İdaresi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında protokol gereği, Samsat Köylere Hizmet Götürme Birliğince yaptırılan sahaların çok amaçlı olarak kullanılabildiği, inşaat ve imalatların bitirilerek hizmete sunuldu.


İlçe Özel İdare Müdürü Mustafa Kandemir ile birlikte sahalarda inceleme yaparak, bilgiler alan Samsat Kaymakamı Kürşad Atak, yapılan sosyal tesislerle şehir ve köy farkını en aza indirerek, eğitimde fırsat eşitliği sağlamaya çalıştıklarını belirtti.


Kaymakam Atak, "Daha önce beş köyümüzde çok amaçlı olarak kullanılabilen altı okulumuzda basketbol-voleybol sahamız bulunmaktaydı. Son olarak yaptığımız üç saha ile birlikte bu sayı 9'a çıktı. Kalan okullarımız sadece ilkokul olan köylerimiz. İmkanların el vermesi...