16 / 04 / 2024

samsun balaç evleri

samsun balaç evleri

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesinde Balaç Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılış törenine katıldı. Başkan Yılmaz, Balaç’ın Atakum’un en eski yerleşkelerinden biri olduğunun altını çizdi...

Samsun Büyükşehir Belediyesi 36 taksitle konut imarlı arsa satacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum Balaç'ta yer alan arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Bafra'da evleri yıkılan aile hukuk mücadelesi veriyor!

Samsun’un Bafra ilçesinde 800 dönüm Hazine arazisi olduğu gerekçesiyle evleri yıkılan Haspulat ailesi hukuk mücadelesi veriyor.

Samsun Atakum'da 47 yıl sonra tapu sevinci!

Samsun'un Atakum ilçesinde Milli Emlak Müdürlüğü ve vatandaşlar arasındaki 47 yıllık dava sonuçlandı. Davayı kazanan vatandaşlar evleri için tapu alacak. 

Samsun'daki tarihi evler müzeye dönüşüyor!

Kentteki yatırımlara hız kesmeden devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi kentteki tarihi evleri müzeye dönüştürüyor.

Samsun 19 Mayıs'ta kaçak binalar yıkılıyor!

Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Yörükler mahallesinde sabah saatlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlar, bölgede bulunan kaçak olduğu iddia edilen evleri yıkmaya başladı.

Samsun Atakum'da 12 milyon TL'ye satılık arsa!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı,Atakum ilçesi, Balaç Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. İmar planında akaryakıt ve LPG istasyonu kapsamında bulunan arsanın satış bedeli 12 milyon TL olarak belirlendi.

TOKİ Samsun Ladik 2.Etap Evleri fiyatları!

TOKİ Samsun Ladik 2.Etap Evleri fiyatları 118 bin 437 TL'den başlıyor. Projede 12 adet daire bulunuyor.

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap Evleri başvurusu!

TOKİ Samsun Ladik 2. Etap Evleri başvurusu 8 Ağustos'ta başlayacak. 12 adet konutun satışa çıkarıldığı projede 180 aya varan vade sağlanıyor.

Samsun Nu Teras Evleri fiyatlar!

Nur Yapı imzası taşıyan Samsun Nu Teras Evleri, Atakum'da yükseliyor. Teslimleri 2017'de başlayacak olan projede daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor.

2016 TOKİ Samsun Kavak Evleri başvurusu!

2016 TOKİ Samsun Kavak Evleri başvurusu için son gün yarın. Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği projede ödemelere göre 180 aydan 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

Samsun Kavak TOKİ Evleri başvuru bedeli!

Samsun Kavak TOKİ Evleri başvuru bedeli kapsamında 3+1'ler için 6 bin TL'den başlıyor. Ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanan projede 77 adet daire satışa çıkarıldı.

Samsun Vega Bahçe Evleri'nde 3+1'ler 260 bin TL'den başlıyor!

E&A İnşaat tarafından yükselen Vega Bahçe Evleri toplamda 76 konuttan oluşuyor. Samsun Vega Bahçe Evleri'nde 3+1'ler 260 bin TL'den başlıyor.

TOKİ Samsun Kavak Evleri başvuru işlemleri!

TOKİ Samsun Kavak Evleri başvuru işlemleri 20 Mayıs 2016 tarihine kadar devam edecek. Toplamda 77 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

samsun balaç evleri Haberi

samsun balaç evleri


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum ilçesinde Balaç Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılış törenine katıldı.


Dernek açılışında vatandaşlara seslenen Başkan Yılmaz, Balaç’ın Atakum’un en eski yerleşkelerinden biri olduğunun altını çizerek, köydeki doğal ve kültürel konut tipinin korunmasını, yıkıp yerine beton binalar yapılmamasını istedi. Eski tip tarzdaki evlerin estetik görünümleri ile daha önemli olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz, yeni konut projeleri ile alan bulunabileceğini kaydetti.


Balaç Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılışına Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, AK Parti Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili ve AK Parti Atakum Belediye Başkan Aday Adayı Turan Çakır, AK Pari Atakum Belediye Başkan Aday Adayları Adem Bektaş, Hüseyin...