26 / 04 / 2024

Samsun belediye satışı

Samsun belediye satışı

Samsun Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ekonomik açıdan en güçlü belediyelerden biri olduklarını söyledi. Edis, “Her ay mülkü satılan bir belediye vardı. Şu anda göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir yeri satmadık” diye konuştu.

Samsun Büyükşehir'den satılık 3 arazi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kavak Karadağ'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin alanları 16 bin 753 metrekare ile 31 bin 263 metrekare arasında değişiyor.

Samsun Büyükşehir'den satılık iş yeri!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. İş yerinin satış ihalesi 23 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Samsun Atakum'da satılık 3 arsa! İhalesi 14 Kasım'da!

Samsun İli Atakum Belediye Başkanlığı, Samsun'da yer alan 3 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış ihalesi 14 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

En ucuz ekmeği hangi belediye satıyor? 240 gram ekmek 2.5 TL!

Ekmek fiyatları son günlerde sık sık zamlarla gündeme geliyor. En ucuz ekmeği satan belediye belli oldu. Peki en ucuz ekmeği hangi belediye satıyor?

Samsun'un o ilçesinde 30'u ev, toplam 38 gayrimenkul 24 taksitle satılıyor!

Samsun ili Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun ili, Çarşamba ilçesi, Orta Mahalle, Çay Mahallesi, Yamanlı, Eğrikumi Güneşli, Ustacalı, Tatarlı ve Aşağı Musalla mahallelerinde yer alan 30 ev, 7 tarla ve 1 arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve taksit seçenecekleri...

Belediye 2 arsa ve 3 tarlayı 6 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor!

Samsun ili Bafra Belediye Başkanlığı, Samsun ili, Bafra ilçesi, Fevziçakmak, Asmaçam ve Kanlıgüney ilçelerinde yer alan 6 adet gayrimenkulü satıyor. İşte fiyatları...

Milli Emlak'tan Samsun'da satılık arsa fırsatı!

Yatırımcılar tarafından merakla beklenen Eylül ayı ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Samsun'da yer alan arsayı da satışa çıkardı.

Tekkeköy Belediyesi Samsun'da arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Samsun İli Tekkeköy Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte satışa çıkarılacak arsa ile ilgili merak edilen detaylar...

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nden satılık arsa fırsatı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba Eğercili Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte merakla beklenen ihale ile ilgili detaylar...

Samsun Büyükşehir Belediyesi akaryakıt istasyonu satıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım Kıran'da yer alan akaryakıt ve LPG istasyonunu satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

İlkadım Belediyesi Samsun'da 18 ay taksitle arsa satıyor! Yüzde 25 peşinatla herkes alabilir!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da 18 ay taksitle arsa satıyor. Söz konusu ihale 11 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Samsun Büyükşehir 15.3 milyon TL'ye sağlık tesis alanı imarlı arsa satıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan arsayı 15 milyon 255 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Samsun Atakum'da 59.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Atakum'da yer alan arsayı 59 milyon 169 bin 270 TL bedelle satışa çıkardı.

Samsun belediye satışı Haberi

Samsun belediye satışı

Samsun Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ilçede hayata geçirilen projeler ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Samsun Gazetesi'nden Emre Öncel'in haberine göre Edis, 2014 yerel seçimlerinin ardından ilçesinde yaptığı yatırımlar hakkında konuştu.  

Başkan Edis, "Kendi betonumuzu ve parkemizi üretiyoruz. Maliyetlerimizi oldukça aşağı çekiyor. Bu yaptığımız hizmeti artırıyor. Tasarruf ediyoruz. SGK maliye borcumuz yok. Ekonomisi çok güçlü bir ilçe olduk. Tabi her ay belediyenin bir mülkü satılıyordu. Şu anda göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir yeri satmadık" dedi.

‘VEZİRKÖPRÜ TURİST ALAN İLÇE OLACAK’

Turizme yönelik tarihi geçmişe sahip olan eserlerin ortaya çıkmasına yönelik çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Edis, "Tarihi evlerimizi ortaya çıkarıyoruz. Vezirköprü yakın zamanda turist alan bir ilçe olacak. Daha güzel bir ilçe olmak için uğraşıyoruz. Bununla birlikte Vezir su...