19 / 04 / 2024

Samsun İlkadım ilçe Belediye binasına haciz mi geldi

Samsun İlkadım ilçe Belediye binasına haciz mi geldi

Samsun’un İlkadım Belediyesi’ne ait hizmet binasının 30 milyon TL borç sebebiyle hacizli olduğu ortaya çıktı.

TOKİ Samsun İlkadım projesindeki 314 konut teslim ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Samsun İlkadım Kıran Mahallesi’nde inşa edilen 314 konut sahiplerine teslim ediliyor.

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı!

Devlet kentsel dönüşüm projesi kapsamında kira desteğinde bulunuyor. Bakanlıktan 3500 TL'lik kira desteği! 2023 kentsel dönüşüm il il kira destek ödemeleri peş peşe açıklandı. İşte detaylar...

Belediye 24 ay taksitle imarlı arsa satacak! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım ilçesinde yer alan 6 bin 164 metrekarelik arsayı 24 ay taksitle satışa çıkardı.

İstanbul TOKİ kura çekimi tarihi açıklandı mı? İlçe ilçe çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak?

TOKİ Sosyal konut projesine başvuru yapanların gündeminde İstanbul TOKİ kura çekimi tarihleri yer alıyor. Peki, İstanbul TOKİ kura çekimi tarihi açıklandı mı? İlçe ilçe çekiliş sonuçları ne zaman belli olacak? İşte detaylar...

TOKİ Samsun İlkadım’da 2+1 608 bin liraya! 

TOKİ Samsun İlkadım 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Samsun İlkadım'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Samsun İlkadım'da  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 10 soruda TOKİ Samsun İlkadım sosyal konut projesi... 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için ilk adımlar atılıyor!

Samsun'a İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçe genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarında kimsenin mağdur olmayacağını dile getirdi. 

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı!

Samsun İlkadım'a bağlı Kıran Mahallesi'nde hayata geçirilen Kentsel Dönüşüm 2.Etap Projesi’nde inşaat çalışmalarının yüzde 50'si tamamlandı.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

İBB'nin Şile ve Güngören'deki mülkleri ilçe belediyelerine tahsis edildi!

İstanbul'un Şile ve Güngören ilçelerindeki İBB’nin mülkiyetinde olan parseller, AKP-MHP grubunun oyları ile ilçe belediyelerine bedelsiz şekilde devredildi.

İBB mülklerinin ilçe belediyelerine tahsis krizi çözüldü!

İBB ile Beyoğlu Belediyesi arasında birçok taşınmaz için ortak kullanım protokolünün yapılmasına karar verildi. Böylece, İBB mülklerinin ilçe belediyelerine tahsis edilmesine ilişkin kriz çözüme kavuştu.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Samsun İlkadım'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş'tan kentsel dönüşüm eleştirisi!

Bursa CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz'ın kentsel dönüşüm projeleri hakkında eleştirilerde bulundu. 

Samsun İlkadım ilçe Belediye binasına haciz mi geldi Haberi

Samsun İlkadım ilçe Belediye binasına haciz mi geldi

Samsun’da İYİ Partili İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş başkanlığında toplanan İlkadım Belediye Meclisi’nde İlkadım ve Gazi Hizmet binalarının satış konusu masaya yatırıldı.

Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, Haziran ayında yeni yapılan İlkadım Belediye Başkanlığı binasına taşınacak olan İlkadım Belediyesi’nde, bir önceki yönetim döneminden kalan 260 milyon TL borç sebebiyle mevcut belediye hizmetlerinin verildiği İlkadım ve Gazi hizmet binalarının satışı da gündeme geldi.

Krediye destek

Meclis toplantısında, İlkadım Belediyesi’nin yıllardan beri kullandığı binanın tapu kayıtları üzerinde 30 milyon lira borç sebebiyle “haciz” kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

Satışı planlanan Gazi Hizmet Binası’nın olduğu alanın imarda akaryakıt istasyonu olarak değiştirilerek satılmasına da karar verildi. Asfalt ve benzeri hizmetlerle ilgili gündeme gelen 16 milyon TL'lik kredi kullanımına AKP ve MHP’li meclis üyeleri de destek verdi. Belediye...