26 / 04 / 2024

Samsun inşaat karşılığı kiralama ihaleleri

Samsun inşaat karşılığı kiralama ihaleleri

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yap-işlet-devret modeli kiralama işi ihale edecek.

TOKİ Ankara projesinin inşaatı başlıyor! Sincan'a 1.020 konutluk yeni proje geliyor! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başkanlığı'nın Ankara projesinin inşaatı resmen başlıyor. Sincan'da yükselecek projede toplam 1.020 konut yer alıyor. 

Otoskop 2 İzmir projesinin inşaatı başlıyor! 479 konutluk yeni proje!

S.S. İzmir Otoskop 2 Konut Yapı Kooperatifi'nin İzmir Gaziemir'de inşa edeceği yeni projesinin inşaat çalışmaları resmen başlıyor. 479 adet konutun yer alacağı proje 259 milyon 491 bin 759 TL'ye mal olacak.

Demirören’in borcuna karşılık devrettiği villalarına mahkemeden ‘mühürle’ kararı çıktı!

Demirören Grubu’nun, kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası’na devrettiği araziye yapılan villalara yönelik idare mahkemesi önemli bir karar verdi. Mahkemenin kararı üzerine, davayı açanlar bu defa Eyüpsultan Belediyesi’ne müracaat ederek inşaatın mühürlenmesini istedi.

Innovia 4 projesinin inşaatı yeniden başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Innovia 4 projesinin inşaatı başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı! İşte ayrıntılar...

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metro Hattı'nın inşaatı başlıyor! 

Ulaşım yatırımlarını son sürat sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyesi, merakla beklenen Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Raylı Sistem Hattı'nın inşaatına başlıyor. İşte merakla beklenen metro hattı ile ilgili son dakika detayları...

Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor!

Fuzul Yapı ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle inşa edilecek Fuzul Beşiktaş'ın inşaatı yıl sonunda başlıyor. Ön talebi toplanan proje için inşaat alanında tabelalar asıldı...

Şanlıurfa Şehir Hastanesi inşaatı başlıyor!

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, şehir hastanesi için proje çalışmalarının tamamlandığını, kısa zaman içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını dile getirdi.

Samsun'da 297.6 milyon TL'ye inşaat karşılığı kiralama ihalesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de yap-işlet-devret modeli kiralama işi ihale edecek.

İnşaatı bitiremeyen müteahhite dava açılabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Arsamızı müteahhide verdik ancak 6 ay önce bitmesi gereken inşaat hâlâ bitmedi. Yakınlarda biteceği de yok. Müteahhide karşı ne yapabiliriz?' sorusunu cevapladı

KİPTAŞ Silivri 4.Etap'ın kaba inşaatı yıl sonunda tamam!

KİPTAŞ Genel Müdür Ali Kurt yaptığı açıklamada, "Silivri 4.Etap konutları kaba inşaatını yıl sonunda tamamlamayı hedefliyoruz" dedi.

Samsun'da Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı için geri sayım başladı!

Samsun'da inşa edilecek ve tüm illere örnek teşkil edecek olan Toybelen Sanayi Sitesi'nin inşaatı yıl sonunda başlayacak. İnşaatın süre ise 650 gün olacak.

İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka-Çiğli arasında hizmet sunacak 11 kilometrelik Çiğli Tramvayı’nın teklif ihalesi 20 Ekim'de. İzmir Çiğli tramvay projesinin inşaatı yıl sonunda başlayacak 2 yılda tamamlanacak.

Yeni AKM'nin inşaatı yıl sonuna kadar bitecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Atatürk Kültür Merkezinin (AKM) inşaatını yıl sonuna kadar bitireceklerini, AKM'nin dünyanın sayılı kültür merkezlerindeki gibi içerisinde konsept birimin bulunduğunu ve yüksek teknolojideki sahnesi olan bir merkez olacağını söyledi.

Samsun inşaat karşılığı kiralama ihaleleri Haberi

Samsun inşaat karşılığı kiralama ihaleleri

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun Tekkeköy'de  yap-işlet-devret modeli kiralama işi ihale edecek.  İhaleye konu projenin inşası toplamı olarak, tahmini bedel KDV hariç 297.551.600,00 TL olarak belirlendi.

ALIŞVERİŞ MERKEZİ, SİNEMA VE SANAT GALERİLERİ, KONAKLAMA ALANI, KADIN VE AİLE MERKEZİ-GENÇLİK MERKEZİ, ÇOCUK OYUN ALANLARI, DİNLENME TESİSİ, BOTANİK PARK, KIŞ BAHÇESİ, REKREASYON DÜZENLEMESİ, AÇIK OTOPARK İNŞA EDİLMESİ VE 29 YIL SÜRE İLE İŞLETİLMESİ İŞİ İHALE EDİLECEKTİR
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
1. İHALE KONUSU:
Mülkiyeti Samsun Büyükşehir Belediyesine ait, tapuda Samsun İli Tekkeköy İlçesi Tekkeköy Mahallesi 4278 Parselde kayıtlı, imar planında Ticaret Alanı kullanımına ayrılmış alana isabet eden, 146.879,58 m² yüzölçümlü, arsa nitelikli taşınmaz üzerinde mağazalar ve yöresel ürün satış alanlarını da içeren bir alışveriş merkezi, sinema ve sanat galerileri, konaklama alanı, en az...