26 / 04 / 2024

samsun kartimder yapı malzemeleri sektörü yemeği

samsun kartimder yapı malzemeleri sektörü yemeği

Karadeniz Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (KARTİMDER) tarafından düzenlenen programa, yeni ve mevcut üyelerin firmalarını ve kendilerini tanıtması ile başlandı...

Samsun İlkadım ilçesi sakinleri isyan etti: Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin!

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Hastanebaşı ve Kökçüoğlu mahallesi sakinleri, 'Ya kentsel dönüşüm yapılsın ya da doğalgazımız verilsin' diyerek yetkililere seslendi.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Samsun Canik'te imar mevzuatına aykırı yapılar ortadan kaldırılıyor!

Samsun'a bağlı Canik Belediyesi, ilçe genelinde imar mevzuatına uygun olmayan yapıların yıkımı için ihale gerçekleştiriyor. 

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Samsun'da 900 yataklı şehir hastanesinin yer teslimi yapıldı!

Sağlık Bakanlığınca, 234 bin metrekare arazide hayata geçirilecek olan 900 yataklı Samsun Şehir Hastanesinin yer teslimi yapıldı.

Samsun Şehir Hastanesi'nin maliyeti 1.5 milyar TL oldu!

Samsun'a yapılacak olan 900 yataklı şehir hastanesinin ihalesi gerçekleştirildi. 2 yıl önce yaklaşık 809 milyon TL'ye yapılacak olan hastane şimdi 1,5 milyar TL'ye ihale edildi. Şehir hastanesinin ihalesinin gerçekleştirildiğini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamıştı.

Samsun'da 16.6 milyon TL'ye kat karşılığı yapım işi ihalesi!

Samsun İli Ladik Belediye Başkanlığı, Samsun İli, Ladik İlçesi, Bahşi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapılması işini ihale ediyor. İhale bedeli 16 milyon 66 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Samsun konutları dere yatağına yapıldı iddiası!

Samsun’da 2012’de yaşanan sel felaketinde, TOKİ konutlarının dere yatağına yapıldığı ileri sürüldü. Anayasa Mahkemesi kararında “Yılandere’nin dere yatağı güzergahı değiştirilip, TOKİ konutları yapıldı” ifadesi kullanıldı.

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Samsun'da verilen yapı kayıt belgeleri meclis gündeminde!

İmar barışı uygulaması kapsamında Türkiye genelinde ve Samsun'da verilen yapı kayıt belgeleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Yaşar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Samsun'daki 26 kaçak yapı yıkıldı!

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde orman arazisinde yer alan 26 kaçak yapı, mahkemenin verdiği kararla yıkıldı.

Uluslararası Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı Samsun’da yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü, ‘Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Ortaklık Projesi’ kapsamınddüzenlenen ‘Ulusal Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı’ 2-3 Aralık tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek...

Samsun'da yapılacak santralde inşaat ruhsatı çelişkisi!

Samsun'un Çarşamba ilçesi Eğercili Mahallesi'nde yapılacak biyokütle enerji santralinin inşaat ruhsatının ‘iki katlı depo’ olarak düzenlendiği ortaya çıkınca, Mimarlar Odası Başkanı İshak Memişoğlu,  "Samsun 3. İdare Mahkemesi’ne dava açtık. Depo ruhsatıyla inşaat yapılmaz" dedi...

samsun kartimder yapı malzemeleri sektörü yemeği Haberi

samsun kartimder yapı malzemeleri sektörü yemeği

Samsun'da yapı malzemeleri sektörü tanışma yemeğinde bir araya geldi. Karadeniz Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (KARTİMDER), yapı malzemeleri sektörü tanışma yemeği organize etti. Programda,  yeni ve mevcut üyeler firmalarını ve kendilerini tanıttı.

Malatya Güncel'de yer alan habere göre, Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu'nun katılımı ile sektörde ortak yürütülebilecek projeler hakkında değerlendirmeler yapıldı. Daha sonra Başkan İshak Memişoğlu, kentsel yapılanma ve Samsun'un şu anki ve önceki durumu konulu bir sunum gerçekleştirdi.  

KARTİMDER Başkanı Serdar Arif Bayramkaya, KARTİMDER'in dernek üyelerine sunabileceği projeler ile ilgili bilgi vererek yeni üyeler ile Samsun'da ve Karadeniz illerinde yeni oluşumlar iş birliği güç birliği sağlayacaklarını belirtti.

Toplantıda ayrıca mesleki yeterlilik ve meslek edindirme kurslarının başlatılmasına dair projeler de...