25 / 04 / 2024

Samsun Nalbantlı TOKİ konutları kamulaştırma

Samsun Nalbantlı TOKİ konutları kamulaştırma

Nalbantlı Mahallesine yapılacak olan TOKİ konutlarında kamulaştırma yetkisi verildi. Uzlaşma sağlanan hak sahipleri ile tapu devir işlemlerinin yapılması için Vezirköprü Belediyesi bir kişiyi görevlendirecek.

TOKİ Samsun Vezirköprü Nalbantlı başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı

TOKİ Samsun Nalbantlı projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü Nalbantlı projesi satışa sunuldu. Projede toplam 155 adet konut bulunuyor.

Nalbantlı TOKİ 2020 başvuruları!

Nalbantlı TOKİ 2020 başvuruları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2+1 daireler bulunuyor.

TOKİ Samsun Nalbantlı alt gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Samsun Vezirköprü  Nalbantlı alt gelir grubu projesinde yer alan 53 adet konut satışa çıkarıldı.

TOKİ Samsun Vezirköprü'de 53 konut başvuruları başladı!

TOKİ Samsun Vezirköprü Nalbantlı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesindeki 53 adet konut satışa çıkarıldı. Fiyatlar 158 bin 792 liradan başlıyor...

Samsun Canik TOKİ başvuru tarihleri!

Samsun Canik TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. Projede toplam 4 adet konuta yer veriliyor.

Samsun Canik TOKİ'de başvuru dönemi sona eriyor!

Samsun Canik TOKİ projesinde yer alan 71 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ'den Samsun Nalbantlı Mahallesi'ne 504 konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Samsun'da Vezirköprü İlçesi'ne bağlı Nalbantlı Mahallesi 504 konutluk proje yapacak..

TOKİ Samsun Vezirköprü 504 konut ihalesi 21 Kasım'da!

TOKİ, Samsun Vezirköprü'nün Nalbantlı Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesine başlıyor. 504 daireden oluşacak projenin ihalesi 21 Kasım'da yapılacak.

TOKİ’ den Samsun’a 1 milyar 274 milyon yatırım!

Samsun'da TOKİ tarafından hayata geçirilen ve tamamlanan konut ve sosyal tesislerin toplu açılışı gerçekleştirildi.

TOKİ Samsun Konutları'nın ihalesi iptal edildi!

Samsun'da TOKİ tarafından inşa edilen 205 adet konutun ihalesi yoğun katılım gerekçesiyle iptal edildi. Vatandaşlar, ihalenin iptal edildiğini öğrenince tepki gösterdi.

Samsun Ladik TOKİ 2. Etap AGG başvuru zamanları 2017!

TOKİ Samsun Ladik 2.etap alt gelir grubu projesinde toplamda 5 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor. İşte Samsun Ladik TOKİ 2. Etap AGG başvuru zamanları 2017...

TOKİ Samsun Nalbantlı Konutları'nın inşaatı Mart'ta başlıyor!

Samsun Nalbantlı Mahallesi'nde yapılacak olan TOKİ (Toplu Konut İdaresi) Başkanlığındaki toplu konutlar için son aşamaya gelindiği belirtildi.

Samsun Nalbantlı TOKİ konutları kamulaştırma Haberi

Samsun Nalbantlı TOKİ konutları kamulaştırma

Nalbantlı Mahallesine yapılacak olan TOKİ konutlarında kamulaştırma yetkisi verildi. 

İlçemizde kentsel dönüşüm amacıyla Nalbanttı MahallesiMahallesinde yapılması planlanan TOKİ konutları için Kentsel Yenileme Daire Başkanlığı'ndan yazı geldi. 

Vezirköprü Nalbantlı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesine ilişkin gönderilen yazıda, 324 hak sahibinin 21 'inin görüşmelere hiç katılmadığı, görüşülen 303 hak sahibinin 219 tanesi ile mutabakat sağlandığı belirtildi. 

Buna göre kişi bazında % 68 bir uzlaşma sahiplerine verilecek. VK-5 tipi konutların 75 m2, VK-6 tipi konutların ise 125 m2 olduğu öğrenildi. Bu halde VK5 tipi 133 konut ve VK-6 tipi 146 adedi satışa sunulacak. 

Uzlaşma sağlanan hak sahipleri ile tapu devir işlemlerinin yapılması için Vezirköprü Belediyesi bir kişiyi görevlendirecek. Uzlaşma sağlanamayan yer sahipleri için de ana protokolün 6. Maddesi Kamulaştırma İşlemi başlığına dayanılarak kamulaştırılacak. 



Vatandaş...