28 / 03 / 2024

Samsun Nebiyan yol çalışmaları

Samsun Nebiyan yol çalışmaları

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Kuşkayası ve Nebiyan mahallelerini ziyaret etti. Başkan Yılmaz, tüm köylerde çalışmaların tam gaz devam ettiğini söyledi.

Samsun Havza-Bolu Gerede yolu ihaleye çıkıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamda Samsun'un Havza ilçesi ile Bolu Gerede arasındaki yol çalışmalarını tamamlayacaklarını dile getirdi.

Yeşil yol projesinde son durum!

Turistlerin doğa içerisinde ulaşım sağlaması hedeflenen Yeşil Yol Projesi kapsamında Samsun'dan Artvin'e kadar bin kilometre yolda iyileştirilme yapıldı.Çalışmanın tamamlanmasıyla bir çok şehre ziyaret gerçekleşecek...

Samsun ile Ordu'yu bu cadde ayırıyor!

Samsun'un Ambartepe ve ilerisindeki Elimdağ mahalleleri ile Ordu'nun Şenbolluk Mahallesi'ni, evler arasından geçen dar yol ayırıyor. 

Samsun'daki tarihi yapılar turizme kazandırılıyor!

Samsun Ladik'te Ambarköy, Vezirköprü'de Adatepe Çamaşırlığı. Samsun Büyükşehir Belediyesi, Doğu Karadeniz'i bir baştan bir başa turizme açacak olan Yeşil Yol Projesi üzerinde yer alan tarihi değerlere el atıyor.

Yeşil Yol projesinde sona gelindi!

Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Samsun, Artvin, Bayburt ve Tokat'ın yaylalarını birbirine bağlayacak olan ve 700 milyon lira yatırım bedeline sahip olan Yeşil Yol projesinde sona gelindi..

Samsun Ayvacık'a 465 milyon TL'lik yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz yaptığı açıklamada “Suyla barışık olmayan asfaltın ömrü de kısa oluyor. Onun için yerli olan beton yol yapımına başladık” dedi.

Samsun'un yol sorunu çözülüyor!

Yol sorunuyla mücadele eden köyleri bu dertten kurtarmak için kalıcı çözüm üretmeye devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, yolları betonla kaplayarak konfora kavuşturuyor.

Samsun'da 3 bin kilometre yol yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, 2023 yılına kadar Samsun'da toplam 3 bin kilometre yol yapacağını açıkladı.

Samsun Büyükşehir'den 750 kilometre yol!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin beton yol imalatındaki başarısı, Türkiye’de büyük ses getirdi. Ülkedeki tüm belediyeler ve özel idareler, Milli Mücadele Şehri’nin köylerindeki beton yolları konuşuyor.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'na büyükşehir dokunuşu!

Samsun Büyükşehir Belediyesi kentin her noktasına hizmet götürmeye devam ediyor. Samsun'da yapımı devam eden yeni stadyumun, Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda bulunan yol ve otopark çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda inşaat sürüyor!

Samsun’da yapımı devam eden yeni stadyumun, Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda bulunan yol ve otopark çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Çarşamba'nın en yüksek noktasına beton yol!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz Samsun’un her noktasında yapılan yatırımları yerinde incelemeye devam ediyor. Çarşamba’nın en yüksek noktası olan Konukluk’ta 2 buçuk kilometrelik beton yol çalışması tamamlanmak üzere.

Samsun Çarşamba'da yol çalışmaları başladı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmamış yatırımların hayata geçirildiğini söyledi.

Samsun Nebiyan yol çalışmaları Haberi

Samsun Nebiyan yol çalışmaları


Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Kuşkayası ve Nebiyan mahallelerini ziyaret etti. Köy Grup yollarında hayata geçirilen beton yol yatırımlarını inceleyen Başkan Yılmaz, köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelip sorunlarını da dinlemeyi ihmal etmedi. Köye yapılan beton yol yatırımlarını değerlendiren Başkan Yılmaz, tüm köylerde çalışmaların tam gaz devam ettiğini söyledi. Yapılan hizmetler için Yılmaz'a teşekkür eden vatandaşlar özellikle turizm cenneti Nebiyan'da yatırımların ardından büyük hareketlilik yaşandığını belirttiler.

BİR ÇOK YOLUN YAPIMI TAMAMLANARAK HALKIN HİZMETİNE SUNULDU

İlçelerde son sürat devam eden yol çalışmalarında önemli mesafe kat edildiğini açıklayan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, birçok yolun yapımının tamamlanarak halkın hizmetine sunulduğunu belirtti. Başkan Yılmaz'ın Kuşkayası ve Nebiyan Mahalleleri ziyaretine 19 Mayıs İlçe Belediye Osman Topaloğlu ve...