23 / 04 / 2024

samsun nu teras evleri

samsun nu teras evleri

Nur Yapı imzası taşıyan Samsun Nu Teras Evleri, Atakum'da yükseliyor. Teslimleri 2017'de başlayacak olan projede daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor.

Emlak Konut GYO Samsun Yenimahalle Parselleri Değerleme Raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Samsun Canik Yenimahalle Parselleri Değerleme Raporu'nu açıkladı. Bildiri KAP'ta yayınlandı.

Samsun'da 4.7 milyon TL'ye satılık akaryakıt istasyonu!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İlkadım Kıran Mahallesi'nde yer alan Akaryakıt İstasyonu'nu 4 milyon 740 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Samsun'a yeni hizmet binası yapılacak!

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, ''Projemiz yaklaşık 12 bin metrekare bir inşaat alanı oluyor. Bir bodrum kat, bir zemin kat, 7 normal kat ve bir teras kattan oluşuyor.''dedi.

Samsun Atayolu Kemer Köprüsü ay sonunda tamam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a gelişinden Amasya’ya geçişine kadar olan süreçte kullandığı tarihi yolu Atayolu’nu Kemer Köprüsü ile birbirine bağlayacağız" dedi.

Samsun Nu Teras Evleri fiyatlar!

Nur Yapı imzası taşıyan Samsun Nu Teras Evleri, Atakum'da yükseliyor. Teslimleri 2017'de başlayacak olan projede daire fiyatları 600 bin TL'den başlıyor.

Samsun Nu Teras'ta teslimler Eylül'de!

Samsun'da yapımı devam eden 'Nu Teras" projesinin yüzde 85'i tamamlandı. Projede teslimlerin Eylül ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Nu Teras Evleri satış ofisi!

Nur Yapı tarafından hayata geçirilen Nu Teras Evleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Nu Teras Evleri satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nu Teras Evleri iletişim bilgileri!

Nu Teras Evleri Samsun İl'i Atakum İlçe' sinde yükseliyor. Projedeki daireler 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Nu Teras Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nu Teras Evleri Samsun teslim tarihi!

Nur Yapı tarafından hayata geçirilen Nu Teras Evleri Samsun projesinde toplam 175 adet daire bulunuyor. Proje 3 blok şeklinde yükseliyor. Nu Teras Evleri Samsun teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Nu Teras Evleri fiyat listesi!

Samsun Nu Teras Evleri 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler şeklinde dizayn edildi. Toplam 175 adet daireden oluşan projede 8 tane de ikiz villada bulunuyor. Nu Teras Evleri fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Samsun Nu Teras Evleri' nde fiyatlar 420 bin TL' den başlıyor!

Nur Yapı tarafından hayata geçirilen Samsun Nu Teras Evleri projesinde toplam 175 adet daire bulunuyor. Projedeki daireler 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler bulunuyor. Samsun Nu Teras Evleri' nde fiyatlar 420 bin TL' den başlıyor.

Büyük Samsun Oteli'nin yıkımında ilginç metot!

Samsun'da bir otelin yıkımı için iş makineleri, vinç yardımıyla 7 katlı binanın terasına çıkarıldı. Yetkililer, otelin yıkımı sırasında uyguladıkları yöntemin Samsun’da ilk defa denendiğini belirtiyor.

Büyük Samsun Oteli yıkılıyor!

Büyük Samsun Oteli olarak hizmet veren binanın yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iki hafta önce zeminden başladıkları yıkıma, 7 katlı binanın terasına vinç yardımıyla çıkardıkları iş makineleriyle devam ediyor.

samsun nu teras evleri Haberi

samsun nu teras evleri

Nur Yapı tarafından hayata geçirilen Nu Teras Evleri Samsun Atakum'da 23 bin metrekarede inşa ediliyor. 3 blok olarak yükselen projede 2 blok 16 katlı, diğer blok ise teras bahçeli olarak tasarlandı. 



Teslimi 2017'de yapılacak olan projede açık yüzme havuzu, Türk hamamı, kapalı yüzme havuzu, fitness merkezi, volaybol-basketbol sahası ve çocuk oyun alanların gibi sosyal donatılar yer alıyor.



Samsun Nu Teras Evleri fiyatlar!

2+1 tip daireler 600 bin TL'den

3+1 (160 metrekare) tip daireler 500 bin TL'den,

3+1 (185 metrekare) tip daireler 560 bin TL'den,

4+1 tip daireler 805 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.




Adres : Tepecik Mah. Serhat Cad. Atakum/Samsun


Telefon : 0362 437 15 77

Nurşah...