19 / 04 / 2024

Samsun Uluslararası Lojistik Merkezi projesi

Samsun Uluslararası Lojistik Merkezi projesi

Samsun'a yapılan ve yapılacak yatırımları anlatan Başbakan Erdoğan, 12 yılda şehre, ulaştırma ve haberleşme, toplu konut, orman ve su işleri, gıda, tarım ve hayvancılık, eğitim, sağlık gibi alanlarda 12,5 milyar liralık destek ve yatırım yapıldı...

Ebb Consultant Services Lojistik Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebb Consultant Services Lojistik Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Büyükbayram tarafından kuruldu.

Bakan Koca açıkladı: Samsun Şehir Hastanesi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor!

Samsun Şehir Hastanesi inşaatı hızla ilerliyor! Tamamlandığında uluslararası standartlarda tedavi imkanları sunacak olan hastane, yüksek yatak kapasitesi, yoğun bakım birimleri ve tam teşekküllü ameliyathaneleriyle bölgenin en önemli sağlık merkezlerinden biri olacak.

Gayrimenkul sektörünün uluslararası pazarlara açılması için destek!

Ruhsar Pekcan, "Gayrimenkul, lojistik, gastronomi, perakende ve konaklama sektörlerimizin uluslararası pazarlara açılmasına ve bu pazarlarda rekabet gücü kazanarak kalıcı olmalarına yönelik harcamalara destek vermeyi sürdürüyoruz" dedi.

Pasifik İnşaat, AVM’yi satıp lojistik sektörüne girdi!

Ankara’da hayata geçirdiği Next Level serisi ve Merkez Ankara projeleriyle tanınan Pasifik İnşaat, Next Level projesindeki AVM’yi borç takasıyla sattı. AVM’den çıkan firma, uluslararası lojistik sektörüne girdi...

Uluslararası Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı Samsun’da yapılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü, ‘Sürdürülebilir Bir Gelecek İçin Ortaklık Projesi’ kapsamınddüzenlenen ‘Ulusal Sürdürülebilir Şehircilik Konferansı’ 2-3 Aralık tarihleri arasında Samsun’da düzenlenecek...

EBRD ve ICBC’den Kocaeli lojistik merkezine 30 milyon dolar kredi!

İki banka, Arkas Holding ve Alman lojistik firması Duisport ortaklığıyla Kocaeli’de kurulması planlanan uluslararası lojistik merkezi için 30 milyon dolarlık kredi verecek...

Samsun uluslararası lojistik merkez olmaya aday!

Samsun; denizhava, demiryolu ve karayolu gibi alternatifli ve gelişmiş ulaşım altyapısı, limanları, serbest bölgesi, lojistik köyü, 5 adet organize sanayi bölgesi, gelişmiş sanayi altyapısı ve geçmişten gelen ticaret geleneği ile bölgenin dünyaya açılan kapısı konumunda...

Samsun Lojistik Merkezi tarihe geçecek bir yatırım!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada Samsun Lojistik Merkezi’nin Samsun’un tarihine geçecek bir yatırım olduğunu dile getirdi.

Lütfi Elvan'dan Samsun Lojistik Merkezi'ne tam not!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, depoların kiralanmaya başladığı Samsun Lojistik Merkezi'ni inceledi.

Samsun Lojistik Merkezi'ndeki depolar kiralanmaya başladı!

Samsun'a gelen Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Hüseyin Dilemre Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette gündem ise Lojistik Merkezi projesi oldu.

Samsun, lojistik merkezi projesiyle uçacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Türkiye’de ekonomi denilince akıllara Samsun Lojistik Merkezi gelecek” diye konuştu. 

Samsun Lojistik Köy Mart ayında hazır!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, lojistik köy projesinin Mart ayında hazır olacağını söyledi.

Samsun Lojistik Merkezi 2018'de açılacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen yılbaşından sonra açılması planlanan Samsun Lojistik Merkezi için Türkiye genelinde birçok firma talip oldu.

Samsun Uluslararası Lojistik Merkezi projesi Haberi

Samsun Uluslararası Lojistik Merkezi projesi


Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan Samsun'un en basit meselesinden en büyük projesine kadar her derdi yine benim derdim olacak, gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü biz o makamları istirahat makamları olarak görmüyoruz. Sorumluluk mesuliyet makamları olarak gördük. Böyle görüyoruz, böyle göreceğiz. Türkiye'yi inşallah şaha kaldırmaya devam edeceğiz. Türkiye'yi çok daha büyüteceğiz."


Türkiye'nin 2023 hedeflerine doğru hızla yol aldığını dile getiren Erdoğan, ihracat hedeflerinin çekirdeğini oluşturacak projeyi Samsun'da hayata geçireceklerini söyledi.


Samsun'da yapılacak Uluslararası Lojistik Merkezi için Bakanlar Kurulu kararını çıkardıklarını aktaran Erdoğan, merkezin, Tekkeköy ilçesi sınırları içerisinde yapılacağını, altyapı çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.


Projenin takipçisi olacağını belirten Erdoğan, bu uluslararası lojistik merkezle Samsun'un ülkenin kuzey-güney, doğu-batı eksenlerinde oluşacak uluslararası yük koridorlarında başlangıç noktası olacağını kaydetti.


Samsun'a yapılan ve yapılacak yatırımları  anlatan Başbakan Erdoğan, 12...