27 / 04 / 2024

samsung buzdolapları ne kadar

samsung buzdolapları ne kadar

Sevilen beyaz eşya markası Samsung,şimdi çamaşır makinesi ve buzdolaplarında indirime gitti. Peki, Samsung’un hangi modellerinde indirim var? İşte Samsung 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

Samsung buzdolaplarında büyük kampanya! Samsung buzdolapları ne kadar? İşte 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Samsung buzdolaplarında indirim var mı? Samsung buzdolapları ne kadar? İşte Samsung 4 Ekim 2022 fiyat listesi…

Samsung buzdolabında dev kampanya! İndirimli fiyata az stokla satışta! İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli ve dayanıklı beyaz eşyanın önde gelen markalarından Samsung buzdolapları, şimdi Hepsiburada.com’da indirimli fiyatıyla satışa çıktı. İşte 2 Ekim 2022 fiyat listesi…

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?

Özellikle telefon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik ürünlerle dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Samsung, şimdi de mikrodalga fırınla piyasalara oldukça iddialı bir giriş yaptı. GE83X/AND mikrodalga fırını görücüye çıkaran Samsung, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.

DV90TA040AE/AH 9 kg kurutma makinesi Samsung farkıyla satışta!

Samsung, evlerin vazgeçilmesi haline gelen kurutma makinesi konusunda müjdeli bir haber verdi. DV90TA040AE/AH 9 kg kurutma makinesini üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri paylaştı.

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

 Samsung buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung, gelişmiş soğutma teknolojilerini kullanarak yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlayan buzdolabı müşterilerini bekliyor. Peki Samsung buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung çamaşır makineleri şık tasarımlara sahiptir ve kullanıcı dostu kontrollerle donatılmıştır. Büyük pencereler, kullanımı kolay dokunmatik paneller ve ergonomik tasarımlar gibi özellikler sunabilir. Peki Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Vatan Bilgisayar'dan babalar gününe özel kampanya! İşte Samsung Galaxy S23 fiyatı

Vatan bilgisayar babalar gününe özel tertiplediği kampanya ile gündeme geldi. Samsung Galaxy S23 akıllı telefonu makul fiyata veren ve yanında Samsung Galaxy buds2 kulaklık hediye almak için haberimizind etayını mutlaka okuyun.

Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı ne kadar, özellikleri ne? 30 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı, şık tasarımı, geniş iç hacmi, güçlü soğutma ve dondurma performansı ile öne çıkan bir ürün. Peki, Samsung RT46K6000S8 No Frost Buzdolabı en uygun nerede? işte detaylar..

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi ne kadar, en uygun nerede? 28 Nisan 2023 fiyat listesi

Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesi, dayanıklı motoru, kazan temizliği programı ve stay clean teknolojili deterjan çekmecesi ile öne çıkıyor. Peki, Samsung WW70T4020CE/AH Çamaşır Makinesinde eko program kaç dakika?

Samsung'da seçili buzdolapları dikey süpürge hediyeli! 15 Nisan 2023 fiyat listesi...

Samsung'un seçili buzdolapları şimdi 7.199 TL değerinde dikey elektrikli süpürge hediyeli. Markanın gardırop tipi buzdolabı modellerinde başlattığı kampanya ay sonuna kadar devam edecek. Peki, Samsung gardırop tipi buzdolabı fiyatları ne kadar?

Vestel buzdolaplarında Mart indirimi! Buzdolabı Fiyatları ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Vestel buzdolapları enerji tasarrufu ve motor kuvveti bakımından en önde gelen cihazlar arasında. Çeşitli alternatiflere sahip fonksiyonları ile göz dolduran Vestel buzdolabı ile de ön plana çıkıyor. Peki Vestel buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Çamaşır makineleri ev hanımlarının sağ kolu en büyük yardımcısı ve evlerin olmazsa olmazıdır. Her ev hanımı en iyisini ve az sorun çıkaran çamaşır makinesi ister. Samsun bu noktada ihtiyaca cevap vermiş gibi görünüyor.  Peki Samsung çamaşır makinesi uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar

Samsung RB50RS334WW No Frost Buzdolabında yüzde 8 indirim fırsatı... Bakın nerede! 11 Mart 2023 fiyat listesi...

En çok tercih edilen Samsung buzdolapları arasında yer alan Samsung RB50RS334WW, 520 litrelik iç hacmi ile geniş depolama alanı sunuyor. Donatıldığı teknolojilerle yiyeceklerin tazeliğini uzun süre koruyor. Peki, Samsung RB50RS334WW en uygun nereden alınır?

Samsung Galaxy M12  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 26 Şubat 2023 fiyat listesi

Samsung Galaxy M12  Android camiasının zrivesinde yer alan Samsung Galaxy serisi 'Samsung Galaxy M12' akıllı telefon ile cep dostu olmaya devam ediyor. w Peki Samsung Galaxy M12  en uygun fiyata nerede satılıyor,özellikleri ne? İşte detaylar..

samsung buzdolapları ne kadar Haberi

samsung buzdolapları ne kadar

Döviz kurunda yaşanan artışın ardından beyaz eşyada zamlar ardı ardına geldi. Yaşanan fiyat artışının ardından vatandaşlar indirimli beyaz eşya arayışına girdi. Markaların ve beyaz eşya mağazalarının kampanyaları ve beyaz eşya indirimleri yakından takip ediliyor.

Bizde sizler için Hepsiburada.com’da indirimli fiyata satılan Samsung beyaz eşyaları derledik. Samsung’un indirimleri arasında en çok dikkat çeken ürünler ise buzdolapları ve çamaşır makineleri oluyor.

Peki, indirime giren Samsung buzdolapları hangileri? Samsung çamaşır makineleri ne kadar? İşte Samsung 5 Ekim 2022 fiyat listesi…

İNDİRİMLİ SAMSUNG BEYAZ EŞYALAR

Samsung WD90T654DBE1AH 1400 Devir 9 kg Yıkama / 6 kg Kurutma Kapasiteli Kurutmalı Çamaşır Makinesi: 15.899,00 TL

Yüzde 4 indirimli satış fiyatı: 16.489,03 TL

100 Devir için Enerji Tüketimi (Yıkama) (kWh): 57 kWh 100 Devir için Enerji Tüketimi (Yıkama-Kurutma) : 377 kWh AB Yeni...