19 / 04 / 2024

Samsung Electronics Co.

Samsung Electronics Co.

Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lideri olan Samsung Electronics Co., Ltd., tasarımı teknoloji ile harmanladığı yeni ürünü Samsung Rose Klima’yı satışa sunuyor...

Düşük kâra rağmen vazgeçmedi! Çip yatırımını sürdürecek

 Güney Koreli Samsung Electronics Co Ltd Salı günü, zayıf bir küresel ekonomi sektörü son bir yılın en kötü  gerilemesine mahkum etse de, bu yıl çip yatırımlarını azaltma planı olmadığını açıkladı. 

Samsung'un yeni katlanabilir telefonu 10 Ağustos'ta geliyor! İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Samsung Electronics Mobil Dünya Başkanı ve CEO'su TM Roh, yeni katlanabilir telefon için 10 Ağustos'u işaret etti! Peki, Samsung'un katlanabilir telefonlarının fiyatları ne kadar? İşte 21 Temmuz 2022 fiyat listesi..

Yabancı yatırımcı Türkiye ekonomisine güveniyor!

Samsung Electronics Türkiye Başkanı Dae Hyun Kim, Türkiye'nin ekonomisine güvendikleri söyleyerek, Türkiye'ye gelecek için yatırım yaptıklarını belirtti.

Samsung MENA bölgesindeki ilk inovasyon merkezini İstanbul'da açtı!

Samsung Electronics Türkiye, MENA (Orta Doğu ve Kuzey Afrika) bölgesindeki ilk Samsung İnovasyon Merkezi'ni Türkiye'de açtı.

Coşkunöz Radyatör, Türkiye’nin Ulusal Şampiyonlar’ından biri oldu!

Coşkunöz Holding’in iklimlendirme sektöründeki öncü firması Coşkunöz Radyatör; COPA markalı ürünleriyle, 2015/16 Avrupa İş Ödülleri’nin ilk turunu tamamlayarak Türkiye’nin Ulusal Şampiyonlar’ından biri oldu.

İhsan Coşkun'dan Vodafone Arena iş kazası açıklaması!

Beşiktaş İnşaat ve Ticaret AŞ Genel Müdürü Coşkun: "Burası işçi güvenliğiyle ilgili her türlü tedbirin alındığı bir şantiyedir. Burada bir ihmal söz konusu olamaz" dedi.

Coşkun İnşaat'ın yetki belgesi iptal edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü, Zonguldak Ereğli'deki yapıda görevine yerine getirmedeği gerekçesiyle Coşkun Hizmet Organizasyonları Madencilik Nakliyat İnşaat’ın yetki belgesini iptal etti.

Samsung Engineering, Meksika'da 550 milyon dolarlık proje yapacak!

GÜNEY Kore'nin inşaat firmalarından Samsung Engineering şirketi, Meksika'da 550 milyon dolar değerinde rafineri tesisi tamiri projesini kazandı.

Coşarlar Yapı Turizm Otomotiv Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Coşarlar Yapı Turizm Otomotiv Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ercan Coşar ve Özcan Coşar ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Esenler, Ninehatun Mahallesi, Davutpaşa Caddesi'nde kuruldu.

Buca Belediyesi Coğrafi Bilgi Sistemi'ne geçiyor!

Buca Belediyesi Coğrafi Bilgi Sistemine geçiyor. Engelsiz Rota projesi için 360 derece panoramik görüntüleme sistemine geçmeye hazırlanan Buca Belediyesi, sistemi taşınmazların imar uygulamaları içinde kullanacak.

Park Alyans Coşkun Grup Projesi!

Toplam 163 adet daireden meydana gelecek olan proje Ankara İl'i Çayyolu Alacatlı’da inşa edilecek. Park Alyans Coşkun Grup Projesi toplam 14 bin 100 metrekare arsa alanına yayılıyor.

Zeynep Ilıcalı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı!

Londra'da yeni bir hayat kurmuş Zeynep Ilıcalı'nın özgün tasarımların yer aldığı dekorasyon mağazası Thanx Co'nun ortağı. Bu radikal kararının nedeni merak ediliyor.

Kozan Belediyesi Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi'ni uygulamaya koydu!

Kozan Belediyesi, "Taşınmaz Kültür Varlıklarının Turizme Kazandırılması Projesi" kapsamında başlattığı Coğrafi ve Kent Bilgi Sistemi'ni (CBS) uygulamaya koydu.

Samsung Electronics Co. Haberi

Samsung Electronics Co.

Samsung Rose Salon Tipi Klima; şık görünümüyle evlere ayrı bir hava katarken, çok daha etkili bir soğutma performansını yüksek enerji verimliliği ile sağlıyor.


Samsung Rose Salon Tipi Klima; özel tasarımının yanı sıra sahip olduğu güçlü soğutma performansı, mükemmel hava filtreleme özelliği ve enerji tasarrufu ile tüketicilerin konforlu, sağlıklı ve doğa dostu bir yaşam sürdürürken bütçe tasarrufu yapabilmelerine de yardımcı oluyor.


Güzelliği Havanızı Değiştirsin


Evlerin sessiz oyuncusu klimalar, Samsung’un Rose salon tipi klimanın eşsiz tasarımıyla sıradışı bir tarza bürünüyor. Gül motifi örnek alınarak geliştirilen Samsung Rose Klima’nın, üst ve alt yüzeyindeki yoğun parıltılı elmas işlemeler ve ışığın yansımasıyla daha da çok parıldayan gövdesi, sanki üstü yüzlerce elmas ile kaplıymış gibi, ortamdaki herkesi büyülüyor. 


Rose’u çalıştırmak ise çok kolay. Dokunmatik tuşunun bulunduğu orta kısma hafifçe...