26 / 04 / 2024

samsung rose klima

samsung rose klima

Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lideri olan Samsung Electronics Co., Ltd., tasarımı teknoloji ile harmanladığı yeni ürünü Samsung Rose Klima’yı satışa sunuyor...

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Yapay zeka destekli Samsung klimanın fiyatı açıklandı! Üstelik klima alana IKEA hediye çeki fırsatı!

Samsung, yaz aylarının gelmesiyle beraber son teknolojik özelliklerle donattığı AR09CXFCABT/SK duvar tipi klimasını tanıttı. Bunun yanı sıra, yapay zekâ desteğinin bulunduğu bu klimayı alana IKEA hediye çeki verileceğini de duyurdu.

6 yıl garantili Samsung WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana hediye çeki fırsatı!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber klima satışları da hız kazandı. Samsung, bu doğrultuda, WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana 6 yıl garanti imkânı ve hediye çeki fırsatı sunacağını duyurdu.

Samsung AR35 Klima en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Şubat 2023 fiyat listesi

Havalar ister soğusun ister ısınsın artık her hemen hemen her evde klimalar mevcut. Artık evlerimizin neredeyse demir başı haline gelmiş klimalar için fiyat araştırması yapılıyor. Peki Samsung AR35 Klima en uygun  fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Samsung klimalarda indirim rüzgarı! İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Peki Samsung klima fiyatları ne kadar? Özellikleri nelerdir? Kaç TL'den satılıyor? İşte 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Samsung’dan klima alana tam 1.500 TL IKEA hediye çeki! Samsung 24 Ekim 2022 fiyat listesi

Samsung online mağazaya özel seçili klima alışverişlerinde IKEA online mağaza hediye çeki kazanma fırsatı sizi bekliyor. Nasıl mı? İşte kampanya koşulları ve fiyat listesi..

Samsung klima fiyatlarına inanamayacaksınız! İşte 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Kolay temizlenebilen ve enerjiden de tasarruf imkanı sağlayan Samsung WindFree teknolojili klimalar, klima almak isteyen kişilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Peki Samsung klima fiyatları ne kadar? İşte Samsung klima 7 Nisan 2022 fiyat listesi...

Rose Marine Büyükçekmece'de icradan 1.8 milyon TL'ye satılık 4 daire!

20 blokta 400 konuttan meydana gelen Rose Marine'de yer alan 4 daire Büyükçekmece 2. İcra Dairesi tarafından satışa çıkıyor. Dairelerin ihalesi; 23 Aralık tarihinde yapılacak.

Rose Garden Gürpınar fiyat listesi!

Rose Garden Gürpınar fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor. Dairelerin 2+1, 3+1, 4+1 ve 6+1 daire tiplerinde dizayn edildiği Rose Garden Gürpınar'da teslimler hemen gerçekleşiyor...

Beylikdüzü Rose Garden!

Toplam 81 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana gelen Beylikdüzü Rose Garden 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon 4 oda 1 salon ve 6 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Samsung Bilişim Vadisi'ndeki yerini ayırttı!

Gebze’de 3 milyon metrekare alana kurulacak Bilişim Vadisi’nde devler yer alacak. Ar - Ge için Türkiye’yi seçen Samsung, Oracle, Siemens kuluçka merkezinde yeni ürünler yaratacak

Rose Garden Gürpınar nerede?

Rose Garden Gürpınar nerede sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Gül İnşaat imzası taşıyan Gürpınar Rose Garden projesi toplam 81 adet daire ve 18 adet dükkandan meydana geliyor

samsung rose klima Haberi

samsung rose klima

Samsung Rose Salon Tipi Klima; şık görünümüyle evlere ayrı bir hava katarken, çok daha etkili bir soğutma performansını yüksek enerji verimliliği ile sağlıyor.


Samsung Rose Salon Tipi Klima; özel tasarımının yanı sıra sahip olduğu güçlü soğutma performansı, mükemmel hava filtreleme özelliği ve enerji tasarrufu ile tüketicilerin konforlu, sağlıklı ve doğa dostu bir yaşam sürdürürken bütçe tasarrufu yapabilmelerine de yardımcı oluyor.


Güzelliği Havanızı Değiştirsin


Evlerin sessiz oyuncusu klimalar, Samsung’un Rose salon tipi klimanın eşsiz tasarımıyla sıradışı bir tarza bürünüyor. Gül motifi örnek alınarak geliştirilen Samsung Rose Klima’nın, üst ve alt yüzeyindeki yoğun parıltılı elmas işlemeler ve ışığın yansımasıyla daha da çok parıldayan gövdesi, sanki üstü yüzlerce elmas ile kaplıymış gibi, ortamdaki herkesi büyülüyor. 


Rose’u çalıştırmak ise çok kolay. Dokunmatik tuşunun bulunduğu orta kısma hafifçe...