25 / 04 / 2024

samsung yeni klima

samsung yeni klima

Yenilikçi beyaz eşya alanında bir dünya lideri olan Samsung Electronics Co., Ltd., tasarımı teknoloji ile harmanladığı yeni ürünü Samsung Rose Klima’yı satışa sunuyor...

Samsung RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabının yeni fiyatı belli oldu!

Telefon, tablet ve bilgisayar gibi elektronik ürünler konusunda dünyanın en büyük üreticilerinden Samsung, kalitesini beyaz eşya alanında da konuşturdu. Samsung, RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabını üreterek bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

ŞOK’ta, Samsung bulaşık makinesine 10 bin 999 TL’ye, Barbie bebek 119 TL’ye, bluetooth kulaklık 229 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market, kısa süreli yeni bir indirim kampanyası başlattığını ve bu kampanyanın 3 Ekim’de sona ereceğini açıkladı. Buna göre, Samsung bulaşık makinesine 10 bin 999 TL’ye, Barbie bebek 119 TL’ye, bluetooth kulaklık 229 TL’ye düştü. İşte 2 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Samsung WW90T4020CE/AH çamaşır makinesinde ekim müjdesi! Avantajlı fiyatlar ortaya çıktı!

Evlenecek çiftlere veya evine yeni bir çamaşır makinesi almak isteyenlere Samsung’dan müjde geldi. Samsung, WW90T4020CE/AH çamaşır makinesini ekim ayına özel cazip fiyatla satışa sundu.

Bir milyar renk tonuna sahip Samsung 75Q60C 75 inç 189 ekran 4K ultra hd smart QLED TV’de fiyatlar güncellendi!

Dünyanın en büyük teknolojik cihaz üreticilerinden Samsung, son teknolojik özelliklerle donattığı yeni televizyonunu üretti. Samsung, 75Q60C 75 inç 189 ekran 4K ultra hd smart QLED TV’yi satışa çıkardı.

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

Samsung Galaxy S24 ve S24 Plus: Yeni tasarım ve özellikler hakkında sızıntılar!

Samsung'un son amiral gemisi modeli olan Galaxy S24'ün tasarımı sonunda gün yüzüne çıktı. Yeni Galaxy S24, iPhone'a benzeyen zarif bir tasarımla karşımıza çıkacak.

Ev sahibi kiracı sorununda yeni boyut! Kiracı klima taktırdı, ev sahibi evi boşaltın dedi!

Son zamanlarda ev sahipleri ve kiracılar arasında yaşanan  tahliye kavgaları hızla devam ediyor. Şimdi de bir ev sahibi klima taktıran kiracısının evini boşaltmasını istedi.

Samsung 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye!

Samsung, beyaz eşya alacaklara dev kampanya haberini verdi. Yeni evlenecek çiftler veya evindeki beyaz eşyasını değiştirmek isteyenler için bir kampanya hazırlayan Samsung, 3’lü beyaz eşya alana robot süpürge, 43 inç smart ekran veya derin dondurucu hediye edeceğini açıkladı.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Yapay zeka destekli Samsung klimanın fiyatı açıklandı! Üstelik klima alana IKEA hediye çeki fırsatı!

Samsung, yaz aylarının gelmesiyle beraber son teknolojik özelliklerle donattığı AR09CXFCABT/SK duvar tipi klimasını tanıttı. Bunun yanı sıra, yapay zekâ desteğinin bulunduğu bu klimayı alana IKEA hediye çeki verileceğini de duyurdu.

Baymak Elegant Prime Yeni Nesil Inverter Klima Vatan Bilgisayar’da peşin fiyatına taksitle satılmaya başlandı!

Klima denildiği zaman akla ilk gelen üreticilerden Baymak, son teknolojiyle donatılmış Elegant Prıme 9.000 Btu A++ Yeni Nesil Inverter Klima’yla tüketicilerin karşısına çıktı. Vatan Bilgisayar ise bu klimayı peşin fiyatına taksitle satışa çıkardı.

Samsung Galaxy M34 5G, güçlü donanımı ve uygun fiyatıyla giriş seviyesine hükmediyor!

Samsung'un yeni modeli Galaxy M34 5G, etkileyici özellikleri ve cazip fiyatıyla giriş seviyesindeki kullanıcılara yönelik iddialı bir seçenek sunuyor.

6 yıl garantili Samsung WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana hediye çeki fırsatı!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber klima satışları da hız kazandı. Samsung, bu doğrultuda, WindFree Premium Duvar Tipi Split Klima alana 6 yıl garanti imkânı ve hediye çeki fırsatı sunacağını duyurdu.

samsung yeni klima Haberi

samsung yeni klima

Samsung Rose Salon Tipi Klima; şık görünümüyle evlere ayrı bir hava katarken, çok daha etkili bir soğutma performansını yüksek enerji verimliliği ile sağlıyor.


Samsung Rose Salon Tipi Klima; özel tasarımının yanı sıra sahip olduğu güçlü soğutma performansı, mükemmel hava filtreleme özelliği ve enerji tasarrufu ile tüketicilerin konforlu, sağlıklı ve doğa dostu bir yaşam sürdürürken bütçe tasarrufu yapabilmelerine de yardımcı oluyor.


Güzelliği Havanızı Değiştirsin


Evlerin sessiz oyuncusu klimalar, Samsung’un Rose salon tipi klimanın eşsiz tasarımıyla sıradışı bir tarza bürünüyor. Gül motifi örnek alınarak geliştirilen Samsung Rose Klima’nın, üst ve alt yüzeyindeki yoğun parıltılı elmas işlemeler ve ışığın yansımasıyla daha da çok parıldayan gövdesi, sanki üstü yüzlerce elmas ile kaplıymış gibi, ortamdaki herkesi büyülüyor. 


Rose’u çalıştırmak ise çok kolay. Dokunmatik tuşunun bulunduğu orta kısma hafifçe...