25 / 04 / 2024

Şan Ökten Futbol Vadisi

Şan Ökten Futbol Vadisi

Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkan adaylarından Serdar Adalı'nın projelendirdiği Şan Ökten Futbol Vadisi'nin taslaklarının tanıtımı yapıldı...

Türk futbol tarihinin en pahalı takımı Galatasaray oldu!

Yaz transfer sezonu devam ederken son 10 günde yapılan transfer ataklarından sonra Süper Lig’in kadro değeri, 1 milyar euroya dayanarak rekor kırdı. Kadro değeri 215.98 milyon euroya ulaşan Galatasaray da “Türk futbol tarihinin en pahalı takımı” olarak zirveye oturdu.

Samsun Millet Bahçesi'nde futbol şehitlerinin anısı yaşatılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun'da yapacağımız millet bahçesinde Samsunspor'un anısını yaşatacağımız, gelecek nesillere bu hatıraları devredeceğimiz bir anıt yapılacak" dedi...

Dövizle kira konusunu kökten çözüyoruz!

Merkez Bankası'nın faiz artırmasını değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dövizle kira konusunu kökten çözüyoruz. Dün akşam imzaladım, Resmi Gazete’de yayımlandı, hayata geçiyor." dedi...

Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın dudak uçuklatan evi!

11 Mart Pazar günü evlenen Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın evi dudak uçuklattı. Futbolcu Turan villanın geniş bahçesine ufak bir futbol sahası yaptırmış.

Göztepe Futbol Akademisi için 103 dönümlük arsa tahsis edildi!

Ege Ekonomik Forumu'nda konuşan Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, "Torbalı Belediyesi tarafından 103 dönümlük bir arsa tahsis edildi. Gelecek ayın 3'ünde lansmanını da yapacağız. İçinde 8 tane saha olan futbol akademisi kurmak üzereyiz" dedi..

Kavaklı Hasan Doğan Stadı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kavaklı’da bulunan Hasan Doğan Futbol Stadı’nı baştan sona yenileyen Beylikdüzü Belediyesi, yaklaşık 3 bin 500 kişilik seyirci kapasiteli bir kapalı tribün yapıyor

BDO Yapı ve Enerji Limited Şirketi kuruldu!

BDO Yapı ve Enerji Limited Şirketi, Halil Ali Timur Bezmen, Baskın Dorçip, Murat Çağan Ökten ortaklığıyla 51 bin TL sermaye ile 4 Mayıs'ta Kadıköy, Fenerbahçe Mahallesi, Fener Kalamış Caddesi'nde kuruldu.

Fulya'daki Beşiktaş Şan Ökten Tesisleri yenileniyor!

Vodafone Arena’nın inşaat çalışmalarını başlatmak için İnönü Stadı’na ilk kazmayı vuran Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, dün de Şan Ökten Tesisleri için kolları sıvadı. Orman, yıkım töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkımı başladı!

Beşiktaş Kulübü Şan Ökten Tesisleri'nin yıkım işlemi kulüp başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla başladı. Beşiktaş'ın efsane isimlerinden Şan Ökten için hazırlanan video gösterimiyle başlayan törende Ökten'in ailesi de yer aldı.

Şan Ökten Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'ne İBB'den onay!

Şan Ökten Sporcu Kamp Eğitim Merkezi'nin projesine Büyükşehir'den onay çıktı. Seba'nın Beşiktaş’a kazandırdığı arazinin üzerine yapılacak muhteşem tesis 12 ayda tamamlanacak.

BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri yıkılacak!

BJK Fulya Şan Ökten Tesisleri'nin yeniden yapılandırma çalışmaları için gerçekleştirilecek yıkım işlemleri önümüzdeki cuma günü Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla başlayacak.

Yılmaz Erdoğan evinin bahçesine çim saha yaptırdı!

Yılmaz Erdoğan, futbol oynayan oğlu Rodin için, Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde aldığı evinin bahçesine özel çim saha yaptırdı, Erdoğan, oğluyla birlikte çim sahada idman yapmayı da ihmal etmiyor.

BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası inşaat ihalesi 15 Eylül'de!

"BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası" inşaat işleri belli istekliler arasında ihale edilecek. BJK Şan Ökten Kamp Ve Eğitim Binası inşaat işleri ihalesi 15 Eylül 2015 yapılacak.

Şan Ökten Futbol Vadisi Haberi

Şan Ökten Futbol Vadisi
40 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilmesi planlanan Şan Ökten Futbol Vadisi, Beşiktaş Jimnastik Kulübü başkan adaylarından Serdar Adalı tarafından projelendirildi. İçerisinde hem spor yapılacak, hem eğitim görülecek Futbol Vadisi'nin proje taslakları Adalı tarafından...