16 / 04 / 2024

sanat yapı eleman alımı

sanat yapı eleman alımı

Bureau Veritas, Canan Yapı, Sanat Yapı, Onur Güleç Proje, Taca İnşaat, AGE İnşaat, PMI Mimarlık Mühendislik Müşavirlik, B&ST Yapı Denetim, COWI / SNS, İntro, Promet İnşaat, Hona Grup İnşaat, Yapı İmar ve Period Mimarlık çeşitli alanlarda istihdam edilmek

Kanal İstanbul güzergahında 1.6 milyar TL’lik ihale yapılacak!

Kanal İstanbul güzergahında arka arkaya ihaleler yayımlanmaya da sürdürüyor. Buan göre, bu süreçin son örneği de projenin kalbi olarak nitelenen Dursunköy 3. Etap’ta kaydedildi. Bölgede altyapı imar yolları ve sanat yapıları için 1 milyar 675 milyon TL’lik bir ihale yayımlandığı duyuruldu.

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy'ün geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO İstanbul Avcılar Firuzköy Genel Altyapı, Sanat Yapıları Ve Yol İnşaatı İşi'nin geçici kabulünün yapıldığını duyurdu.

Are Sanat Yapı Otomotiv Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Are Sanat Yapı Otomotiv Kuyumculuk İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aziz Camcı, Erdal Çamlıbel ve Resul Çamlıbel ortaklığında kuruldu. 

Dikkat çeken sonuçlar! 2022'de en çok eleman arayan sektörler ve en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri oldu?

En fazla eleman ilanı veren sektörler hangileri, en çok başvuru yapılan ilanlar hangileri? En çok başvuru hangi saatlerde yapılıyor? En hareketli ay hangisi oldu? İşte istihdama dair dikkat çeken sonuçlar...

İhya Sanat Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

İhya Sanat Yapı Teknolojileri Anonim Şirketi Sancaktepe'de Yusuf Orhan tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı işlerini Serra Mühendislik üstlenecek! 

Emlak Konut GYO Avcılar Firuzköy projesinin altyapı, sanat yapıları ve yol işleri işini yer teslimi Serra Müh. Taah. İnş. San. Tic. Ltd. Şti.'ne gerçekleştirildi. İşte projeyle ilgili detaylar...

Yapı Sanatı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yapı Sanatı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Caner Öngören ve Cüneyt Öngören ortaklığında kuruldu.

CMK Sanat Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

CMK Sanat Yapı İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Cem Karakuş ve Olgun Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Sanat Dizayn Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanat Dizayn Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Yağmur tarafından kuruldu.

Msi Sanat Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Msi Sanat Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 400 bin TL sermaye bedeli ile Çatalca'da Maksut Abbasoğlu ve Canip Abbasoğlu tarafından kuruldu. 

Emlak Konut, Halkalı altyapı ihalesi için İlk Yapı'ya yer teslimi yaptı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı, Sanat Yapıları ve Yol İnşaatları İşi ihalesini kazanan İlk Yapı'ya yer teslimi yapıldı...

Emlak Konut Halkalı altyapı ihalesini 101,5 milyonla İlk Yapı kazandı!

Emlak Konut İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı, Sanat Yapıları ve Yol İnşaatları İşi ihalesini 101 milyon 504 bin 350 TL + KDV ile İlk Yapı kazandı...

Emlak Konut Halkalı altyapı ve yol inşaatı ihalesine 5 teklif!

Emlak Konut İstanbul Küçükçekmece Halkalı Genel Altyapı, Sanat Yapıları ve Yol İnşaatları İşi ihalesi 5 firmadan teklif geldi...

sanat yapı eleman alımı Haberi

sanat yapı eleman alımı

1) Bureau Veritas: Projelerinde görevlendirmek üzere elemanlar alacak. Eleman alınacak alanlar; proje müdürü (PMT1-0308), mimar (M-0308), hakediş ve planlama mühendisi (HP-0308), statik proje mühendisi / structural engineer (SP-0308), inşaat mühendisi (IM-0308), inşaat mühendisi (IM02-0308), elektrik mühendisi (EM-0308), makine mühendisi (MM-0308) ve teknikerler (TEK-0308). Başvurular [email protected] adresine yapılabilir.

2) Canan Yapı: Canan Residence, Ataşehir şantiyesinde görevlendirmek üzere elemanlar alacak. Eleman alınacak alanlar; mimar (Ref:M1), makine mühendisi (Ref:MM) ve elektrik mühendisi (Ref:EM). Başvurular [email protected] adresine veya 0 216 499 21 58 no'lu faksa yapılabilir.