29 / 03 / 2024

sancaktepe bina satışı

sancaktepe bina satışı

Sancaktepe Belediyesi'nin yeni yönetimi 50 milyon liralık borçlanma kararı aldı. Yönetim şuan kendi mülkiyetindeki eski belediye binasını bedeli karşılığında İçişleri Bakanlığına devretti.  

Avrupakent GYO, Tema İstanbul'dan 6 adet dükkan ve Halkalı'dan 3 katlı bina alıyor!

Avrupakent GYO, Tema İstanbul'dan 6 adet dükkan ve Halkalı'dan bina satın alınmasına karar verdi. İşte o satın alma ile ilgili tüm detaylar...

Bluegarden Sancaktepe projesi satışta! Yeni proje

Işıklı Mimarlık tarafından İstanbul Sancaktepe'de inşa edilen Bluegarden Sancaktepe projesinde satışlar devam ediyor. 78 adet konutun yer aldığı projede fiyatlar 4 miyon 900 bin TL'den başlıyor.

Altındağ Belediyesi başkentte arsa ve bina satıyor! 

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde bulunan arsa ve üzerindeki yapıyı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Zeytinburnu'nda 3 katlı bina satılıyor! İhalesi 17 Ağustos'ta! 

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi Mahallesi'nde yer alan 3 katlı yapıyı satıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde 4 taksitle arsa ve bina satılacak! Yatırımcılar dikkat!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Malatya Battalgazi ilçesinde yer alan iki adet arsa ve binayı 4 taksitle satışa çıkardı. Satış ihalesi 31 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Sancaktepe'de 9 bina ile 4 arsa satılıyor! Taksit fırsatını kaçırmayın!

İstanbul ili Sancaktepe Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe ili, Yenidoğan, Abdurrahmangazi, Paşaköy ve Samandıra Mahallelerinde yer alan bina ve arsaları taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Kocaeli Dilovası'nda arsa ve 4 katlı bina satılıyor! Ev ve arsa arayanlar dikkat! 

Dilovası Belediye Başkanlığı, Kocaeli ili, Dilovası ilçesi, Tavşancıl Mahallesi'nde yer alan 29 metrekare arsa ile 4 katlı binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, İstanbul ve Ankara'da 524 milyon TL'ye iki bina aldı! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na bağlı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, 524 milyon Türk Lirası bedelle henüz tamamlanmamış olan 2 bina satın aldı. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere soru önergesini yanıtladı. İşte detaylar...

Sancaktepe'de 28.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve bina!

İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Sancaktepe'de yer alan arsa ve binaları 28 milyon 70 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sur Yapı Sancaktepe ön satışta! 

Yeni konut projeleri için harekete geçen Sur Yapı'nın Sancaktepe'deki yeni projesi ön satışa çıktı. 

Tapu devredilirken harç ödenir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, '2 ağabeyimle birlikte banka kredisi kullanarak 3 daire 1 dükkandan oluşan bir bina satın aldık. Kredi benim adıma çıktı, dolayısıyla tapu da benim üstüme oldu. Onlara devir yapabilir miyim? Bunun masrafı satıştaki gibi mi olur?' sorusunu yanıtladı.

Kadıköy'de 44.5 milyon TL'ye icradan satılık 4 bina!

İstanbul Anadolu 20. İcra Dairesi, Kadıköy'ün Sahraicedit Mahallesi'nde bulunan 4 bina satışayı çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedeli 44 milyon 511 bin 275 TL olarak belirlendi.

Beylikdüzü Belediyesi'nden 8.6 milyon TL'ye satılık bina!

Beylikdüzü Belediye Başkanlığı tarafından Yakuplu Mahallesi'nde bulunan bina satışa çıktı. 16 bölümden oluşan gayrimenkulün satış bedeli 8 milyon 660 bin TL olarak belirlendi.

sancaktepe bina satışı Haberi

sancaktepe bina satışı

İstanbul Sancaktepe Belediyesi'nin yeni yönetimi meclis oturumunda iki önemli karar aldı. Kararlar kapsamında belediye, kendine ait bir binayı sattı. 

Sözcü Gazetesi'nden Özlem Güvemli'nin haberine göre, Emlak ve İstimlak Müdürlüğü tarafından hazırlanan teklifte ise Sancaktepe Sarıgazi'de belediyeye ait olan şu an kaymakamlık olarak kullanılan eski belediye binasının ve 4 bin metrekarelik arazisinin satışı vardı. Hükümet Konağı olarak İçişleri Bakanlığı'na tahsis edilen bina ve arazinin bedeli karşılığında bakanlığa devredilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Sancaktepe Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili İlknur Ünlü, faaliyet raporu ve kesin hesap konularını görüşülürken Sancaktepe Belediyesi'nin kamu kaynaklarının müsrifçe kullanan 526 milyon TL gibi bir borcu olan batık bir belediye olduğunu dile getirdiklerini anımsattı. Ünlü şunları söyledi: "O gün bizlerin muhalefetine karşı cevap vermek için kürsüye...