26 / 04 / 2024

sandalyeci kampanyalar

sandalyeci kampanyalar

Sandalyeci, babalar gününe özel birbirinden değişik ürün seçenekleri ile babalara rahatlığı ve konforu sunuyor

Ziraat Bankası kredi kampanyaları neler?

Ziraat Bankası tüketici ürün paketi kapsamında ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi için müşterilerine özel fırsatlar ve düşük faiz oranları sunuyor. Ziraat Bankası’nın güncel kredi kampanyaları neler?

VakıfBank konut kredisi kampanyaları Temmuz 2019!

VakıfBank konut kredisi ürünleri kapsamında düşük faiz oranları ve farklı ödeme seçenekleri ile birçok konut kredisi fırsatı sunuyor. VakıfBank'ın konut kredisi kampanyalarını KrediPazari.com araştırdı.

Konutta yaz kampanyaları başladı!

Gayrimenkul sektörü, yaz dönemi kampanyalarına start verdi. Konut projelerine ilgiyi artırmak isteyen konut üreticileri alıcılar için özel kampanyalar sunuyor.

Konut satışları düşüyor, konut kredisi kampanyaları artıyor!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) konut satış verilerini açıkladı. Verilerde görülen büyük düşüşün hemen ardından Ziraat Bankası’ndan dev konut kredisi kampanyası geldi. Düşen konut satışları konut kredisi kampanyaları ile canlandırılmaya çalışılıyor.  

Ontan Grup'da kampanyalar devam ediyor!

Ontan Grup'un iki projesinde kampanyalar devam ediyor. Modda Bulvar'da fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor. Ayrıca Modda Suites'de son 7 daire kaldı. 

Güncel yüzde 0.98 faizli konut kredisi kampanyaları!

Bankalar konut kredisi için cazip kampanyalar sunmaya devam ediyor. Bankaların konut kredisinde sembolikleşmiş yüzde 0.98 faiz oranlı kampayalarını Kredi Pazarı araştırdı...

TOKİ'nin en çok ilgi gören kampanyaları!

TOKİ tarafından 67 şehirde başlatılan 50 bin sosyal konut kampanyasına 250 binden fazla başvuru geldi. Vatandaşların adeta akın ettiği TOKİ kampanyasında o ile tam 106 kat başvuru geldi. İşte TOKİ'nin en çok ilgi gören kampanyaları...

Sevgililer günü konut kampanyaları 2019!

İnşaat firmaları Sevgililer günü kapsamında birbirinden avantajlı kampanyalar düzenliyor. İşte Sevgililer günü konut kampanyaları 2019...

Konut kredisi kampanyaları sıfır konut satışlarını arttırdı!

2018 Aralık ayında sıfır konut satışları ilk kez ikinci el konut satışlarını geçti. Sıfır konutlarda yaşanan talep artışının ana nedeni sadece sıfır konutlara uygulanan konut kredisi kampanyaları oldu…

Kampanyalar yatırımcıların gayrimenkule ilgisini artırdı!

Halk GYO Genel Müdürü Feyzullah Yetgin, "Gayrimenkul sektöründe, kamu ve özel sektör işbirliğiyle yıl boyunca hayata geçirilen kampanyaların, yerli ve yabancı yatırımcıların gayrimenkule olan ilgisini artırdığını gördük." dedi...

Konut kampanyaları ve indirimler meyvesini verdi!

Konut sektörünü canlandırmak için düzenlenen kampanyalar ve KDV indirimi meyvesini verdi. Buna göre, Ekim ayında tüm zamanların en yüksek aylık satışı gerçekleşti.

Konut projelerinde hangi kampanyalar başarılı olur?

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin ön de gelen bir çok projenin geliştirilmesi, pazarlanması ve satışında profesyonel görev alan SATIŞ ÇÖZÜMLERİ kurucusu Soner Keleş, konut projelerinde hangi kampanyaların başarılı olabileceğini değerlendirdi..

Türkiye'de gayrimenkul yatırımı için kampanyalar başlatmalıyız!

Türkiye'deki Yabancı İş Adamları Platformu Sözcüsü Gassan Hitto, Türkiye'deki gayrimenkul sektörüne yatırım yap" gibi kampanyalar başlatmaları gerektiğini söyledi.

sandalyeci kampanyalar Haberi

sandalyeci kampanyalar

Babalar Günü için özgün tasarımları ve dekorasyondaki farklı yorumuyla kalitesini kanıtlayan Sandalyeci‘nin şık koleksiyonu babaların keyfini yerine getirecek. Bahçede, ofiste, evde,terasta aklınıza gelebilecek her yerde kullanabileğiniz şık tasarımlı sandalyeler ile babanız günün yorgunluğunu atabilecek. 


Ahşap sandalye, masa, kanepe, her nevi oturma grubu, ithal alüminyum sandalyeleriyle Sandalyeci dekorasyon sektöründe göz doldurmaya devam ediyor.


Yeni trendlerin en yakın takipçisi Sandalyeci, farklı dizaynları ve kalitesiyle bu özel günde stil sahibi babaların oturma keyfine keyif...