19 / 04 / 2024

Gayrimenkul sektöründeki kampanyalar çok sayıda sektörü olumlu etkiliyor!

Gayrimenkul sektöründeki kampanyalar çok sayıda sektörü olumlu etkiliyor!

Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Kovid-19 döneminde "Özellikle gayrimenkul alanında son dönemde başlatılan kampanyalar çok sayıda sektör için büyük fayda sağlamakta" dedi.



Bodrum'un ikinci Swissôtel projesi olan 'Swissotel Resort Bodrum Hill'de inşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, "Dijital altyapı çalışmaları ve yatırım çeşitlendirmesiyle gelecek için oldukça kararlı ve umutluyuz” diyor.

1997 yılından bu yana faaliyetlerini Bodrum'da sürdüren ve sekiz şirketle farklı iş alanlarında hizmet veren Çağdaş Holding, özellikle gayrimenkul, inşaat ve turizm alanlarında öne çıkıyor. Para Dergisi'nde yer alan habere göre; Türkiye'de ilk koronavirüs vakasının görülmesinin ardından tüm çalışma ortamlarında hijyen standartlarını en yüksek seviyeye çıkaran firma, inşaat ve şantiyede çalışan personellerin sağlık kontrolleriyle de yakından ilgileniyor. “Swissotel Resort Bodrum Beach otelimizi mart sonu itibarıyla, çalışanlarımızın ve müşterilerimizin sağlığını düşünerek geçici olarak hizmete kapattık” diyen Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, 5 Haziran tarihinde ise, Sağlık Bakanlığı'nın ve Kültür Turizm Bakanlığı'nın belirlediği standartlar çerçevesinde oteli yeniden faaliyete açtıklarını belirtiyor. Firma, pandemi süreci ile beraber yeni bir

Dağlarca Çağlar döneme girerken, diğer yandan da olağanüstü durumda edindikleri tecrübe ile yatırımlarını, iş süreç ve anlayışlarını yeniden ele alıyor. Çağlar, yeni normale alışma süreçlerini şu sözlerle anlatıyor:

“Tabii ki bu yeni normal çok sayıda şirket için oldukça zorlu bir dönemi beraberinde getirecek. Biz ise, bugüne kadar yaptığımız dijital altyapı çalışmaları ve yatırım çeşitlendirmesiyle gelecek için oldukça kararlı ve umutluyuz. Şimdi önümüzde yeni normal olarak adlandırdığımız bir süreç var. Pandemi sonrası dönemde şirketleri bambaşka bir ekonomi düzeni bekliyor.”

"TEKNOLOJİ PERAKENDECİLİĞİNDE BÜYÜYECEĞİZ" 

Gelecek dönemde turizm ve gayrimenkul alanında büyüme yi hedefleyen Çağdaş Holding, Bodrum'daki ikinci Swissôtel projesi olan ‘Swissotel Resort Bodrum Hill'de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. “Yaşadığımız bu pandemi süreci özellikle büyük şehirlerdeki insan ve yapı yoğunluğundan kaçışı, doğaya ve yeşile sığınmayı beraberinde getirdi” diyen Çağlar, Bodrum merkezde yer alan projelerini şehrin içinde yaşarken bir yandan doğayla iç içe olmak isteyenler için tasarladıklarını söylüyor. Bunun dışında, kişiye özel villa kiralama hizmetlerinin de pandemi döneminde en hızlı büyüyen iş kolları arasında olduğunu söyleyen Çağlar, teknoloji perakendesinde de hedefledikleri noktada olduklarının altını çiziyor. “Şu anda Ege ve Akdeniz'de mağaza sayımızı 10'un üzerine çıkardik. Yakın gelecekte bu mağaza sayımızı yukarı çekmeyi sürdüreceğiz” diye de ekliyor. 

Gelecek için önemli hedefler belirlediklerini ve bu hedefleri Türkiye ekonomisinin gidişatıyla birlikte değerlendireceklerini belirten Çağlar, sözlerine şöyle devam ediyor:

"Pandemi dönemini, gerek toplum sağlığı gerekse, ekonomik anlamda başarılı bir şekilde yöneten ülkemizde, ağustos ayıyla birlikte kalıcı bir düzelme trendine gireceğini düşünüyorum. Özellikle gayrimenkul alanında son dönemde başlatılan kampanyalar çok sayıda sektör için büyük fayda sağlamakta. Tabii bu süreçte, ekonomik büyüme performansımızın sürdürülebilir bir biçimde devam etmesi, bunun yanında mali disiplinden vazgeçilmeden makro göstergelere odaklanılması da oldukça önemli. Bu kapsamda ev ödevlerimize iyi çalışarak, pandemi sonrası dönemde ülke olarak yeni bir başarı hikayesi yazabiliriz."

Gayrimenkul sektörü yükselişi yakaladı!


Geri Dön