27 / 04 / 2024

Sandıklı kentsel yenileme

Sandıklı kentsel yenileme

Sandıklı'da kentsel yenileme sürüyor. Yapılan çalışmalar sonucu Afyon caddesindeki kullanılmayan evlerin yıkılması sonucu trafik akışı rahatladı. Bina sahipleri kentsel dönüşüme katkı sağladıkları için mutlu olduklarını söylediler.

Sincan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi'nin ihalesi yarın!

Ankara Sincan Saraycık Kentsel Yenileme Projesi 2. Bölge 2. Etap ihalesi yarın gerçekleştirilecek. Proje kapsamında 891 konut, 3 ticaret merkezi, bir ibadethane ve otoparkı inşa edilecek.

Afyonkarahisar Sandıklı'da 162 konutun hak sahipleri belirlendi!

TOKİ tarafından Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde hayata geçirilen 162 konut için hak sahipleri belirleme kurası çekildi.

Maltepe Dragos Kentsel Yenileme Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Maltepe İlçesi, Dragos Kentsel Yenileme Proje Alanı Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliğine ilişkin imar planı tadilatı askıda...

Kadıköy’de kentsel dönüşüm yok, kentsel yenileme var!

Taka Gazetesi, Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu ile röportaj yaptı. Nuhoğlu kentsel dönüşümle ilgili sorular bir soruya, "Kadıköy’de kentsel dönüşüm yok. Kentsel yenileme var." dedi.

Afyonkarahisar Sandıklı'ya yatırım yağacak!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl’ün gayretleri ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun direktifleri doğrultusunda, Akdağ Doğal Tabiat Parkı’na yapılacak olan projeler için incelemeler gerçekleştirildi.

Kaman Kentsel Yenileme Projesi başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Kırşehir Kaman Kentsel Yenileme Toplu Konut uygulaması kapsamında yer alan 5 adet konut açık satışa sunuluyor.

Ayvansaray Kentsel Yenileme Projesi’nde sona gelindi!

Fatih Belediyesi’nin 2006 yılında projelendirme çalışmalarını başlattığı Ayvansaray Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi’nde sona yaklaşılıyor.

Çanakkale'de Kentsel Yenileme Projesi değerlendirildi!

Çanakkale Belediyesi’nin girişimleriyle İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan Sosyal Konutlar Mevkiine yönelik düzenlenen Kentsel Yenileme Projesine ilişkin hak sahiplerinin yoğun katılımıyla değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Sandıklı Bedesten projesi için çalışmalar başladı!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, söz verdiği çalışmaları birer birer gerçekleştirerek, yapılamaz denilen projeleri hayata geçiriyor.

Afyonkarahisar Sandıklı Gençlik Merkezi'nin inşaatı başladı!

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl tarafından yine bir ilk Sandıklı ilçemizde hayat buluyor. Ağustos ayında ihalesi gerçekleştirilen Gençlik merkezi inşaatı resmen başladı.

Bitlis Merkez Kentsel Yenileme Projesi'nde sözleşme dönemi başlıyor!

Bitlis Merkez 302 Konut Kentsel Yenileme Projesinde yer alan 139 adet hak sahibine ait konutun sözleşme imzalama işlemleri 24 Kasım 2016 – 16 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Sandıklı Kuruçay Projesi'nde 2. etap çalışmaları başladı!

Sandıklı tarihinde görülen en büyük projelerden birisi olan “Kuruçay Projesi” kapsamında ikinci etap çalışmaları başlayarak hızlı bir şekilde devam ediyor.

Afyon Sandıklı'nın kaldırımları baştan sona yenileniyor!

Sandıklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından 100.000 metrekarelik ihale kapsamında yapılan kilitli parke taşı ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Sandıklı kentsel yenileme Haberi

Sandıklı kentsel yenileme

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Sandıklı'da oturulmayan boş evler, sahipleri tarafından Sandıklı Belediyesi ile iş birliği yapılarak yıkılıyor. Yapılan çalışmalar sonucu Afyon caddesindeki kullanılmayan evlerin yıkılması sonucu trafik akışı rahatladı. Bina sahipleri, eski evlerinin yıkılması ile imar planına uygun şekilde arsalannın olduğunu, kentsel dönüşüme katkı sağladıkları için mutlu olduklarını...