26 / 04 / 2024

Şandor Hadi nereli

Şandor Hadi nereli

Mimar Şandor Hadi, mimar eşi Sevinç Hadi ile birlikte İstanbul Teşvikiye'deki Milli Reasürans kompleksini tasarladı. Şandor Hadi, ünlü mimar Turgut Cansever ile de çalışmıştır. Peki Şandor Hadi kimdir? İşte biyografisi...

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

Neşecan Çekici kimdir? GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında?

3 Kasım 2023 tarihinde GYODER Başkanı olarak koltuğa geçen Neşecan Çekici'nin biyoğrafisi merak ediliyor. Peki  GYODER yeni başkanı Neşecan Çekici kimdir? Neşecan Çekici nereli, kaç yaşında? İşte Neşecan Çekici ile ilgili merak edilenler... 

Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli?

Şişe Cam'ın yönetim kurulu başkanlığını üstlenen Prof. Dr. Ahmet Kırman kimdir? Ahmet Kırman nereli? İşte ayrıntılar...

Hadiçe Turizm Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Hadiçe Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih’te 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Fozil Ataev tarafından kuruldu.

Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında, nereli?

İş Bankası'nın yönetim kurulunda yer alan Şebnem Aydın kimdir? Şebnem Aydın kaç yaşında? Şebnem Aydın nereli? İşte ayrıntılar...

Mustafa Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli?

Mustafa Murat Şeker, Türk savunma sanayii sektöründe önemli bir isim olarak öne çıkıyor. Elektronik Harp ve Radar, MEBS, Siber Güvenlik ve Bilişim, AR-GE alanlarında uzmanlaşmış olan  Murat Şeker kimdir? Mustafa Şeker kaç yaşında, nereli? İşte ayrıntılar...

Seyfettin Sağlam kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Seyfettin Sağlam kimdir? Kaç yaşında? Seyfettin Sağlam daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Seyfettin Sağlam'ın eğitim hayatı nasıldı?

Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Nereli? Eğitim hayatı nasıldı?

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Fahri Yiğitbaşı kimdir? Kaç yaşında? Damla Ahmet Fahri Yiğitbaşı daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ahmet Fahri Yiğitbaşı'nın eğitim hayatı nasıldı?

Arif Başer kimdir, nereli?

Polisan Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Arif Başer kimdir? Arif Başer'in mesleği ne? Arif Başer nereli? İşte ayrıntılar...

Damla Tolga Birol kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Damla Tolga Birol kimdir? Kaç yaşında? Damla Tolga Birol daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Damla Tolga Birol'unn eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Tivnikli kimdir? Nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş  Eksim Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Tedarik Zinciri Başkanı Mustafa Tivnikli Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Mustafa Tivnikli daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mustafa Tivnikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Osman Arıoğlu kimdir? nereli? Kaç yaşında? 

Eksun Gıda Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Osman Arıoğlu kimdir? Kaç yaşında? Osman Arıoğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Osman Arıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Nereli? 

DYO Boya Fabrikaları Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Metin Akman kimdir? Kaç yaşında? Metin Akman daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Metin Akman'nın eğitim hayatı nasıldı?

Şandor Hadi nereli Haberi

Şandor Hadi nereli

Şandor Hadi kimdir?


Şandor Hadi, 1931 yılında Kastamonu'da doğdu. 1961 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden mezun oldu. Mezuniyetinden sonra Turgut Cansever çalıştı. 


1968 yılına İbrahim Yolal İnşaat firmasında uygulamalardan sorumlu mimar olarak çalıştı. Aynı dönemde katıldığı Dumlupınar Zafer Anıtı Mimari Proje Yarışmasında İkincilik Ödülü, İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Yarışmasında Birincilik ödülünü kazandı. 


Şandor Hadi, 1963'te kendi serbest mimarlık bürosunu kurdu. 1964'te Sevinç Hadi ile birlikte çalışmaya başladı. Birlikte çeşitli proje ve uygulamalar yaptılar. Mimari proje yarışmalarına katıldılar, çeşitli dereceler aldılar, seminerlere katıldılar, sergiler açtılar. Yaptıkları işlerden bazıları arasında, İstanbul Üniversitesi Merkez Kütüphanesi ve Eski Doğu Eserleri Müzesi, Boğaziçi Rumeli Hisarı Valerie Szasy Villası, Hortaçsu Villası ve Yıldırım Oktay Öge Evi, Tuzla'da Tütüncü ve Hadi Ailesi Yazlık Evi, Boğaziçi Üniversitesi Aptullah Kuran...