28 / 03 / 2024

Şanlıurfa arsa fiyatları

Şanlıurfa arsa fiyatları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenişehir ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'nde yer alan arsaları satışa sunuyor. Arsaların toplam muhammen bedeli 38 milyon 545 bin 440 TL olarak açıklandı. 

Şanlıurfa'da satılık 40 arsa 117,9 milyon TL'ye!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Seyrantepe ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'nde yer alan 40 arsayı satışa sunuyor. İhaleleri 21 ve 28 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak arsaların toplam muhammen bedeli 117 milyon 956 bin 215 TL.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 23,5 milyon TL'ye satılık 9 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait 9 arsa satışa sunuluyor. Arsaların toplam bedeli 23 milyon 539 bin 755 TL. Haber resmi gazetede yayınlandı.

Şanlıurfa'da icradan 7.6 milyon TL'ye satılık 14 gayrimenkul!

Şanlıurfa 3.İcra dairesi, Şanlıurfa İl, Merkez İlçesi'nde bulunan 13 arsa ve bir daireyi satışa çıkardı. İhalesi 27 Ekim Perşembe günü yapılacak olan taşınmazların toplam satış bedeli 7 milyon 633 bin 200 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa'da 99.7 milyon TL'ye satılık 8 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Encümeni Başkanlığı, Şanlıurfa Yenişehir ve Karaköprü'de bulunan 8 arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların toplam bedeli 99 milyon 777 bin 807,5 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa'da 49 yıllık irtifak hakkı tesis ihalesi 26 Ocak'ta!

Şanlıurfa Defterdarlığı, Şanlıurfa Haliliye ilçesinin Sırrın Mahallesi'nde bulunan turizm tesis alanının irtifak hakkını 49 yıllığına tesis edecek. Söz konusu arsanın bedeli 8 milyon 966 bin 85 TL olarak belirlendi.

Şanlıurfa'da 1.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa Defterdarlığı, Karaköprü'de bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 1 milyon 710 bin 120 TL olarak belirlendi.

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara'da 159 adet arsa ve arazi satılıyor! 

Bilecik, Şanlıurfa ve Ankara illerinde yer alan 159 adet arsa ve arazi satılıyor. Belediyeler ihale tarihlerini tek tek açıkladı. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara'da 9 adet arsa satılacak!

Şanlıurfa, Antalya ve Ankara illerinde yer alan toplam 9 adet arsanın satışı yapılacak. Peki 3 ildeki arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? 

Şanlıurfa'da 2 adet arsa satışa çıkıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Turkuaz Hizmet A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Eyyübiye'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi... 

Şanlıurfa Halfeti'de 6 adet arsa satılıyor! 360 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Şanlıurfa Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 6 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların büyüklükleri kaç metrekare, fiyatları ne kadar? İşte o ihale ile ilgili merak edilenler...

Şanlıurfa Halfeti'de 4 taksitle konut imarlı dört arsa satılacak!

Halfeti Belediyesi Şanlıurfa'da Halfeti'de yer alan dört adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsalar Karotlak Mahallesi'nde yer alıyor. 

Şanlıurfa'da 25 adet imarlı arsa satılıyor! İhalesi 4 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Kızlar ilçesinde yer alan 24 adet imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa'da yer alan arsaların fiyatları kaç lira? 

Şanlıurfa'da 8 adet konut imarlı arsa satılıyor! 400 bin TL'den başlayan fiyatları kaçırmayın!

Şanlıurfa ili Halfeti Belediyesi, Şanlıurfa ili, Halfeti ilçesi, Bitek Mahallesi'nde yer alan 8 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Halfeti'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Şanlıurfa Eyyübiye'de 81 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor!

Eyyübiye Belediyesi Turkuaz Hizmet Sanayi ve Ticaret A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Kadıkendi ve Yenice mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve merak edilenler...

Şanlıurfa Halfeti'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla konut imarlı arsa fırsatı!

Şanlıurfa Halfeti'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla 26 arsa satılıyor. Peki Şanlıurfa'daki arsaalrın fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte Şanlıurfa Halfeti'de satışı yapılacak arsalarla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Arsa almak isteyenlere müjde! Şanlıurfa Haliliye'de 3 taksitle satılık 4 arsa! 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Karaköprü Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 3 taksitle satıyor. Arsaların fiyatları 3 milyon 501 bin TL'den başlıyor...

Arsa almak isteyenler dikkat! Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 3 taksitle konut alanı imarlı arsa satıyor!

Şanlıurfa İli Haliliye Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü Mehmetçik'te yer alan 5 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte taksitle satışa sunulan arsaların detayları...

Şanlıurfa'da konut fiyatları yükselişe geçti!

Son yıllarda büyük göç alan Şanlıurfa'da konut sektöründe hareketli günler yaşanıyor. Kentte ev fiyatları tavan yaptı. 

Şanlıurfa arsa fiyatları Haberi

Şanlıurfa arsa fiyatları

Yenişehir ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'nde yer alan arsalar Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkıyor. Arsaların ihaleleri 1 Şubat 2018'de saat 11:10 ve 11:30'da gerçekleştirilecek. 


Yenişehir ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'ndeki arsaların muhammen bedeli 38 milyon 545 bin 440 TL olarak belirlendi. 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1 - Aşağıda tapu kaydı, mevcut durumu, muhammen bedeli, geçici teminatı belirtilen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait, taşınmazlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ile satılacaktır.



2 - İhale Atatürk Mahallesi Büyükşehir Belediye Binası Encümen Toplantı Salonunda 01/02/2018 Perşembe günü Belediye Encümenince
yapılacaktır.

3 - Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi Kanberiye Mahallesi Büyükşehir Belediye Ek Hizmet Binası, Emlak İstimlâk Daire Başkanlığında
görülebilir ve 1000,00 TL karşılığında aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklifi olanların...