20 / 04 / 2024

Şanlıurfa Bozova prestij cadde

Şanlıurfa Bozova prestij cadde

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 'Prestij Cadde Uygulaması' kapsamında Bozova’da altyapı hizmetlerini tamamladığı Atatürk Caddesi ve Mezarlık Yolunda asfaltlama çalışması yaptı.

Şanlıurfa Bozova ve Suruç'a prestij cadde!

Şanlıurfa'nın 5 ilçesinde prestij cadde çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Bozova ve Suruç'taki prestij cadde uygulamasında da mevcut güzergahları asfalta hazır hale getirdi.

Şanlıurfa Bozova’ya TOKİ geliyor! 240 taksitle ev sahibi olun

Şanlıurfa TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları gün geçtikçe belli oluyor. Peki, TOKİ Şanlıurfa Bozova Projesi’nde toplam kaç konut yer alacak? TOKİ Şanlıurfa Bozova 2022 konut fiyatları ne kadar?

Şanlıurfa’da arazi kavgası: 4 yaralı!

Şanlıurfa'ya Bozova ilçesinde anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan silahlı kavga sonucu 4 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

TOKİ Şanlıurfa Bozova 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi bugün!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2. Kısım Şebeke 1. Ünite İkmal İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 6 yaralı!

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, husumetli iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Olay sonucunda 6 kişi yaralanırken, 3 kişi gözaltına alındı.

TOKİ Şanlıurfa ünite ikmal inşaatı işi ihalesi 18 Mayıs'ta!

Şanlıurfa Bozova Pompaj Sulaması 2 Kısım Şebeke 1 Ünite İkmal İnşaatı İşi ihalesi 18 Mayıs 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Bozova Otogarı'nın projesi hazırlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova Otogar ve İtfaiye İstasyonu projelerinin hazır olduğunu müjdeledi.

Şanlıurfa'da arazi kavgası! 4 ölü!

Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde akrabalar arasında anlaşmazlık yaşandı. Tartışma sonucunda 4 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa Bozova ve Birecik'te acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa Bozova ve Birecik'te acele kamulaştırma kararı alındı. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Şanlıurfa Bozova'ya sosyal tesis!

Bozova'daki çalışmaları inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: "Halkımıza hizmet götürmeyi AK Belediyelerin anlayışı olarak görüyoruz" dedi.

Şanlıurfa Harran prestij caddeye kavuştu!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Harran'daki alt ve üst yapı çalışmalarının ardından prestij caddesi kapsamındaki güzergahlarda asfaltlama işlemini tamamladı.

Şanlıurfa Büyükşehir'den 18 bin kilometre asfalt!

Şanlıurfa'nın merkez mahallelerinin yanı sıra kırsal mahallelere de hizmeti eşit götürmek için planlama yapan ve bu kapsamda çalışmalarına araklıksız devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova'nın Yaylak ve Yaslıca Mahallelerinde devam eden çalışmaları denetledi.

Şanlıurfa Yaylak'ın yol sorunu çözüldü!

Bozova'da yol yapım çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Yaylak Mahallesinde yaşanan ulaşım sorununu da kısa sürede çözüme kavuşturdu.

Şanlıurfa Bozova prestij cadde Haberi

Şanlıurfa Bozova prestij cadde


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi 'Prestij Cadde Uygulaması' kapsamında Bozova’da altyapı hizmetlerini tamamladığı Atatürk Caddesi ve Mezarlık Yolunda asfaltlama çalışması yaptı.


Tüm ilçelerde başlattığı 'Prestij Caddesi Uygulaması' çerçevesinde 5 ilçede çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Bozova'da ise ŞUSKİ, DEDAŞ, Telekom, AYKOME ve diğer ilçe kurum ve kuruluşlarla koordineli bir çalışma yürüterek altyapı hizmetlerinin tamamlandığı cadde ve bulvarlarda asfalt serim işini tamamladı.


İlçe merkezinde 'Prestij Cadde Uygulaması' kapsamında serilen sıcak asfalttan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Bozovalılar, hizmeti gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye ve ekibine teşekkür etti.


Daha önceden yolların oldukça kötü durumda olduğunu belirten Bozovalılar, “Yollarda yürürken ayaklarımız çamur oluyordu. Öğrencilerimiz okula giderken büyük zorluklarla karşılaşıyordu. Şimdi Büyükşehir Belediyesi yollarımızı asfaltladı. Bu hizmeti ilçemize kazandıran Başkanımız Nihat Çiftçi’ye ve ekibine teşekkür ediyoruz” diye konuştular.


Şanlıurfa...