05 / 05 / 2024

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçeler başta olmak üzere 13 ayrı ilçe merkezinde eşit hizmet anlayışıyla hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Eğitime yatırım yapan Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; ilçelerde bir yandan fiziki belediyecilik alanında altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi diğer yandan ise sosyo-kültürel anlamda hizmetlerini de sürdürüyor. 

Gençleri sokaktaki kötü alışkanlıklardan kurtarmak, onlara okuma alışkanlığı kazandırmak ve çeşitli sosyo-kültürel aktivitelere katılımlarını sağlamak amacıyla yapılan ilçe kütüphanelerinden Hilvan İlçe Kütüphanesi'nin inşaatında sona gelindi. 

Büyükşehir Belediyesi ayrıca Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğünce Hilvan’da temeli atılan ilçe kütüphanesi 3 bin metrekare büyüklüğe sahip alanda yapıldı.  

BOZOVA'DA İLÇE KÜTÜPHANESİ TEMELİ KAZILDI

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan İlçesinde yapımını tamamladığı kütüphanenin aynı modelini Bozovalı gençler için de inşa ediyor. Temeli kazılan ilçe kütüphanesinin en kısa sürede tamamlanarak gençlerin hizmetine açılması hedefleniyor.

Karacabey’e yeni şehir kütüphanesi hedefi!


Geri Dön