27 / 04 / 2024

şanlıurfa bozova kütüphane inşaatı

şanlıurfa bozova kütüphane inşaatı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Şanlıurfalılara müjdeli haber geldi! Şanlıurfa'da köy konutları mart ayında teslim edilecek!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde depremzedeler için yapılan konutların mart ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Şanlıurfa Bozova’ya TOKİ geliyor! 240 taksitle ev sahibi olun

Şanlıurfa TOKİ 2022 Sosyal Konut Projesi’nin detayları gün geçtikçe belli oluyor. Peki, TOKİ Şanlıurfa Bozova Projesi’nde toplam kaç konut yer alacak? TOKİ Şanlıurfa Bozova 2022 konut fiyatları ne kadar?

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türk Kızılay, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat yaptıracak, ihale 13 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak.

Hatay'ın kütüphane ihtiyacı meclis gündeminde!

Hatay'ın Defne, Arsuz ve Payas ilçelerinin kütüphane ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Güzelmansur, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa´da kağıt toplayan aileye kira yardımı!

Şanlıurfa Valiliği kağıt toplayıcılığı yapan 21 Suriyeli aileye  kira yardımı yapacak. 

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Şanlıurfa'da kütüphane inşaatları hız kesmiyor! 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı. Belediye aynı zamanda, Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Gaziantep Millet Bahçesi'nde millet kıraathanesi ve kütüphane de olacak!

57 bin 485 metrekarelik alana sahip olan Gaziantep Millet Bahçesi'nde bin 300 metrekarelik alana kütüphane ve millet kıraathanesi inşa edilecek. Gaziantep Millet Bahçesi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

Karacabey’e yeni şehir kütüphanesi hedefi!

Bursa'da Karacabey Sadık Yılmaz İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Sedat Özden'la buluşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, kütüphanenin işleyişinin ve imkanlarının daha kullanışlı hale getirilmesiyle fikir alışverişi yaparken ilçeye yakışacak standartlarda yeni bir kütüphane kurulması için de çalışma

Ankara Mamak'ta düğün salonu kütüphaneye çevrildi!

Başkentte uzun yıllar düğün salonu olarak kullanılan alan, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Mamak Belediyesi iş birliğinde "akıllı kütüphane" olarak hizmet sağlayamak üzere yeniden düzenlendi...

şanlıurfa bozova kütüphane inşaatı Haberi

şanlıurfa bozova kütüphane inşaatı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçeler başta olmak üzere 13 ayrı ilçe merkezinde eşit hizmet anlayışıyla hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Eğitime yatırım yapan Büyükşehir Belediyesi, Hilvan ilçesinde yapımına devam ettiği kütüphaneyi tamamladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin resmi sitesinde yer alan habere göre; ilçelerde bir yandan fiziki belediyecilik alanında altyapı ve üstyapı çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi diğer yandan ise sosyo-kültürel anlamda hizmetlerini de sürdürüyor. 

Gençleri sokaktaki kötü alışkanlıklardan kurtarmak, onlara okuma alışkanlığı kazandırmak ve çeşitli sosyo-kültürel aktivitelere katılımlarını sağlamak amacıyla yapılan ilçe kütüphanelerinden Hilvan İlçe Kütüphanesi'nin inşaatında sona gelindi. 

Büyükşehir Belediyesi ayrıca Bozova İlçe Kütüphanesinin temelini de kazdı.  

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yapı Kontrol Şube Müdürlüğünce Hilvan’da temeli atılan ilçe kütüphanesi 3 bin metrekare büyüklüğe sahip alanda yapıldı.  

BOZOVA'DA İLÇE KÜTÜPHANESİ...