29 / 03 / 2024

Şanlıurfa Eyyübiye yol yatırımları

Şanlıurfa Eyyübiye yol yatırımları

Şehir merkezi ve ilçelerinde yeni caddeler ve bulvarlar açan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi aynı zamanda yol yenileme çalışmalarını da sürdürüyor

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye kuraları çekiliyor! 992 konut sahibini buluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Eyyübiye projesi için kura çekilişleri bugün gerçekleştiriliyor. İşte TOKİ Şanlıurfa projesi ile ilgili detaylar...

Şanlıurfa'da 2 adet arsa satışa çıkıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı!

Turkuaz Hizmet A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Yenice Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Şanlıurfa Eyyübiye'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi... 

TOKİ'den konut bekleyen Şanlıurfalılar dikkat! 303 konutluk yeni proje ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa 2023 projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesinde 303 konut yer alıyor. 

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 303 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, merakla beklenen Şanlıurfa Eyyübiye projesinin ihalesini 2 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Şanlıurfa'daki kalıcı konutlar için ilk kazma bugün vuruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Şanlıurfa'nın Birecik ve Eyyübiye ilçelerinde kalıcı konutların yapımına başlandığını açıkladı.

TOKİ Şanlıurfa projesinde son dakika! 409 yeni konut geliyor! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Eyyübiye projesinde yer alan 409 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

Şanlıurfa Eyyübiye'de 81 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2 arsa satılıyor!

Eyyübiye Belediyesi Turkuaz Hizmet Sanayi ve Ticaret A.Ş, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Kadıkendi ve Yenice mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve merak edilenler...

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 603 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Eyyübiye projesinin ihalesini yarın saat 15:00'te gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesini bekleyenler dikkat! Büyük gün geldi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa projesinin ihalesi yarın yapılacak.

Şanlıurfa'da 77 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ve Karaköprü ilçelerinde yer alan 20 arsayı 77 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Şanlıurfa Eyyübiye yol yatırımları Haberi

Şanlıurfa Eyyübiye yol yatırımları


Şehrin önemli yol ağlarından olan ve şehri Eyyübiye,Harran ve Akçakale İlçelerine bağlayan 6 Km lik ana cadde de asfalt onarım çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından asfalt kazı işlemi başlatıldı.


Akçakale yolundaki çalışmaların yanı sıra Onikiler Mahallesinde de asfalt serim çalışması tamamlandı. Sökülen asfaltın yerine sıcak asfalt dökülmesi ile birlikte sürücüler daha konforlu ve güvenilir bir şekilde seyahat etmelerini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi sürücülerin de takdirini topladı.


Öte yandan şehir merkezinde üç ilçe'de de çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesinde bulunan Paşabağı caddesinde asfalt serimini tamamlayarak deforme olmuş caddenin ulaşım standardını yükseltti.


BÜYÜKŞEHİRDE'DEN YAZ'A HAZIRLIK


Şanlıurfalıların günlük dinlenme alanı olarak kullandıkları Atatürk Orman'nın yol standardını yükseltmek için Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi çalışmalar başlattı.


Karaköprü Mesire alanı üzerinden başlatılan yol çalışması kapsamında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri...