26 / 04 / 2024

şanlıurfa fabrika pierre cardin

şanlıurfa fabrika pierre cardin

Aydınlı Grup, Pierre Cardin ve Polo markalarının üretimlerinin yapılacağı fabrikasını Şanlıurfa Birecik'e kuracak...

Şanlıurfa Eyyübiye'de 18.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Şanlıurfa 1. İcra Dairesi, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Koçören Mahallesi, 215 ada 62 parselde yer alan fabrika ve arsasını 18 milyon 670 bin 740 TL'ye satıyor...

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

Şanlıurfa'da 6 fabrika inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) 32 bin metrekare alan üzerinde 6 adet fabrika inşa ediyor. 

Şanlıurfa'da 10.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Şanlıurfa 3. İcra Dairesi, Şanlıurfa İli Eyyübiye İlçesi Koçören Mahallesi'nde bulunan arsayı ve üzerindeki fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon 692 bin 630 TL olarak belirlendi.

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa'da 20 fabrika kuracak!

İç savaş nedeniyle ülkelerinden ayrılıp Türkiye'ye sığınan Suriyeliler ülkemizde yaptıkları yatırımlarla birçok kişiye istihdam sağlıyor. Suriyeli iş adamları en çok İstanbul, Gaziantep, Mersin, Bursa ve Şanlıurfa'ya yatırım yapıyor.

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa OSB'de 10 fabrika kuracak!

SİAD, Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nde ayakkabı, plastik ambalaj, inşaat malzemeleri, triko, tekstil ve geri dönüşüm gibi farklı alanlarda 10 ayrı fabrika kuracak. SİAD ve Şanlıurfa OSB Müdürlüğü arasında arsa tahsis protokolünü imzalandı.

Şanlıurfa'da 7.6 milyon TL'te icradan satılık fabrika!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Koçören Mahallesi'nde yer alan yağ fabrikası 7 milyon 648 bin 500 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan fabrika için ilk ihale tarihi 28 Ağustos 2018 olarak belirlendi.

Şanlıurfa'da 13.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye-Merkez İlçesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 13 milyon 842 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Şanlıurfa'da 10 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi'nde yer alan iplik fabrikası ve arsası 10 milyon 140 bin 998 TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Pınar Süt'ten Şanlıurfa'ya 100 milyonluk fabrika!

Pınar Süt, İzmir ve Eskişehir'in ardından 100 milyon lira yatırımla açtığı Şanlıurfa fabrikasıyla, sektörün gelişimine destek verecek.

Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika açılışları devam ediyor!

Vali İzzettin Küçük, Şanlıurfa 2. Organize Sanayi Bölgesi ’nde ( OSB ) kurulan yeni bir fabrikanın daha açılışını gerçekleştirdi.

Pierre Cardin Şanlıurfa'da fabrika kuracak!

Aydınlı Grup, Pierre Cardin ve Polo markalarının üretimlerinin yapılacağı fabrikasını Şanlıurfa Birecik'e kuracak...

Şanlıurfa'da satılık arsalar: 1 milyon 984 bin liraya!

Şanlıurfa Belediye Başkanlığından: Şanlıurfa Dağ Eteği 'nde bulunan 4 adet arsa 28 Şubat 2013 tarihinde gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkacak

şanlıurfa fabrika pierre cardin Haberi

şanlıurfa fabrika pierre cardin

Şanlıurfa Birecik'te fabrika açacak olan Aydınlı Grup, bu fabrikada ilk yıl 350, ikinci yıl 700 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor. Fabrikada Pierre Cardin ve Polo marka ürünler üretileceği...