20 / 04 / 2024

Şanlıurfa-Gaziantep hızlı tren projesi

Şanlıurfa-Gaziantep hızlı tren projesi

Gaziantep'te düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'e yeni şehir hastanesi müjdesi verdi.

Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren projesiyle ilgili 12 soru!

Mersin-Adana-Osmaniye-Gaziantep hızlı tren hattı yapım aşaması meclis gündeminde konu oldu. İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hasan Sıdalı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Şanlıurfa-Gaziantep Hızlı Tren Projesi'nde son durum!

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa-Gaziantep Hızlı Tren Projesi'nin de etüt çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Şanlıurfa'ya Yüksek Hızlı Tren yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'ya Yüksek Hızlı Tren yapılması talebi TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, bu talebi Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'a iletti..

Gaziantep'e hızlı tren müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi’ne ilişkin yeni projeler hakkında bilgi verdi. Yıldırım, bölgeye hızlı tren geleceğini söyledi.

Örnek Sanayi Sitesi'nde Hızlı Tren Projesi yapılacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Örnek Sanayi Sitesi Dernek Başkanı Hanifi Haratoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yaptı. Örnek Sanayi Sitesi’ne yapılacak “Hızlı Tren Projesi”nin detayları ile çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ankara İstanbul Ankara hızlı tren YHT bilet fiyatları 2014!

Ankara İstanbul YHT bilet fiyatları kaç TL? İstanbul Ankara YHT bileti kaç lira? İşte hızlı tren durakları haritası ve duraklar arası YHT bilet ücretlerini gösteren ekonomi ve busines sınıf ücret tablosu...

Türkiye'de 21 Yüksek Hızlı Tren garı inşa edilecek!

Ulaşımda yeni alternatif olan Yüksek Hızlı Tren (YHT) geçtiği illeri de değiştirecek. YHT’nin yolcularına hizmet verecek 21 yeni gar inşa edilecek. 2016 yılında tamamlanacak garların en gözdesi ise Ankara’da olacak.

Hızlı tren biletinde uçak modeli!

TCDD Genel Müdürlüğü, uçaklarda olduğu gibi yüksek hızlı trende indirimli bilet uygulamasına geçti. Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattında hesaplı biletler 35 liradan satışa sunuldu.

İstanbul İzmit hızlı tren bilet fiyatları 2014!

Ankara İstanbul yüksek hızlı tren (YHT) biletleri bugün satışa çıktı. Peki İstanbul İzmit yüksek hızlı tren bilet fiyatı kaç TL? İstanbul İzmit YHT bilet ücreti ne kadar? İşte cevaplar...

İstanbul Eskişehir hızlı tren fiyatları 2014!

Ankara İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet satışları bugün başladı.Peki İstanbul Eskişehir YHT bilet ücreti ne kadar? Eskişehir İstanbul hızlı tren bilet fiyatı kaç lira? İşte Ankara İstanbul YHT ücret tarifesi...

Başbakan Erdoğan: Hızlı tren hattına Kahramanmaraş'ı ekliyoruz!

Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş mitinginde halka hitap eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kahramanmaraş'a yüksek hızlı tren (YHT) müjdesi verdi. Erdoğan, "Hızlı tren hattına Kahramanmaraş'ı ekliyoruz" dedi.

Yüksek Hızlı Tren projeleriyle neresi kaç saat olacak?

Ankara-İstanbul Yüksek Hızlı Tren (YHT) hattının açılışıyla birlikte işletmede olan YHT hattı uzunluğu 1420 kilometreye ulaşacak. İştehızlı ve yüksek hızlı tren hattı projeleri tamamlanmasının ardından kentler arası hedeflenen seyahat süreleri...

Ankara İstanbul hızlı tren hattı Marmaray ile birleştirilecek!

İstanbul ile Ankara arasını 3,5 saate indiren ve Anadolu ile bağlayan Yüksek Hızlı Tren’in açılışını yapan Başbakan Erdoğan, seferlerin 3 Ağustos Pazar akşamına kadar ücretsiz olacağını müjdeledi.

Şanlıurfa-Gaziantep hızlı tren projesi Haberi

Şanlıurfa-Gaziantep hızlı tren projesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen Gaziantep mitingine katıldı. Önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, Gaziantep'e yapılan ve yapılacak olan projeleri anlattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; ''Son 17 yılda Gaziantep’e 35 katrilyon yatırım yaptık'' diyen Başkan Erdoğan, şehir hastanesi müjdesi verdi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:.
İhracatta 7 milyar dolar sınırını zorlayan şehrimiz inşallah turizmde de başarılara ulaşacaktır. İnşallah Gaziantep 31 Mart'ta yeni bir dönemin kapısını aralayacaktır.

Son 17 yılda Gaziantep'e ne kadar yatırım yaptık biliyor musunuz? 35 katrilyon yatırım yaptık. Laf ola beri gele yok. Bunlar resmi rakamlar. 10 bin 830 adet yeni derslik inşa ettik. Şehrimize ikinci devlet üniversitesini kurduk. Birkaç yıl içerisinde iki tane Gaziantep'te bir tane Nizip'te olmak üzere yeni yurt binaları da açıyoruz.

GAZİANTEP'E YENİ ŞEHİR HASTANESİ GELİYOR

Biz ne...