19 / 04 / 2024

Şanlıurfa Karaköprü kamulaştırma

Şanlıurfa Karaköprü kamulaştırma

Karaköprü Trafo Merkezi Projesi kapsamında Karaköprü İlçesi'ndeki bazı gayrimenkuller hakkında acele kamulaştırma kararı alındı..

Şanlıurfa Karaköprü'de satılık 4 arsa!

Şanlıurfa İli Karaköprü Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım tarihinde yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı! 85 lojman inşa edilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü projesi için düğmeye bastı. Proje kapsamında 85 adet lojman yer alacak.

Şanlıurfa Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi!

Şanlıurfa Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne bağlı Karaköprü Tapu Müdürlüğünce yaklaşık 5 milyon TL'lik sahtecilik önlendi...

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili Karaköprü ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31205 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa'da üçüncü kattan düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa Karaköprü Buğdayhüyük Mahallesi'ndeki çalıştığı inşaattan düşen işçi hayatını kaybetti.

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020!

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonucu 27.05.2020 ve TOKİ Şanlıurfa 2+1 ve 3+1 kura sonuçları...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 27 Mayıs!

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam listesi 2020 haberimizde. İşte TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk kura sonuçları isim isim tam liste 27 Mayıs ve TOKİ Şanlıurfa 2+1 ve 3+1 kura sonuçları...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 600 konut kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Karaköprü Maşuk 2020 projesinde yer alan 600 konutun kura çekilişi bugün yapılacak...

TOKİ Şanlıurfa Karaköprü 620 konut ihalesi bugün!

Şanlıurfa İli Karaköprü İlçesi Seyrantepe Mahallesi 620 Adet Konut ve 2 Adet 6 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 15:00'de yapılacak.

8 il için acele kamulaştırma kararı!

Batman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Şanlıurfa Karaköprü kamulaştırma Haberi

Şanlıurfa Karaköprü kamulaştırma

Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesi'ndeki bazı gayrimenkuller, Karaköprü Trafo Merkezi Projesi kapsamında acele kamulaştırılıyor.

154 kV Karaköprü Trafo Merkezi Projesi Kapsamında Bazı Taşınmazların Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Tarafından Acele Kamulaştırılması Hakkında Karar için