23 / 04 / 2024

şanlıurfa projeleri son durum

şanlıurfa projeleri son durum

GAP Vadisinde 58 Bin metrekarelik bir alana sahip olan GAP SUKAY Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. GAP SUKAY, su sporları branşında bölgenin özlem duyduğu büyük bir eksikliği giderecek.

Şanlıurfa projelerinde son durum ne?

Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunu en asgariye indirmek adına kent genelinde yeni bulvarlar ve yollar açan Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa'da gelişimi ve dönüşümü gerçekleştiriyor.

Ceylanpınar projelerinde son durum ne?

Şanlıurfa Kent Merkezine yaklaşık 150 km uzaklıkta bulunan Ceylanpınar ilçesine hizmet götüren Büyükşehir Belediyesi, İlçeye 20 bin metrekarelik park yapımını sürdürürken ilçelere mesafe tanımadan eşit bir şekilde hizmet götürüyor.

Şanlıurfa projelerinde son durum ne?

sosyal yaşam alanları oluşturmayı hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde temelini attığı 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkında ve 120 Dönümlük GAP Vadisi 1. Etap Projesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfa'da 400 projeden 70'i yapılmadı!

Şanlıurfa AK parti 2011 milletvekili seçimlerinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik in vaat ettiği 4 yılda 400 proje kağıt üzerinde kaldı. 4 yılda 400 projenin yalınızca 220'si tamamlandı. 110 proje ise yavaş devam etmekte.

Şanlıurfa'da depremzedeler için yapılan köy konutları en kısa zamanda teslim edilecek!

Şanlıurfa'daki depremzedeler için yapılan deprem konutlarının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Vali Şıldak, kırsalda 242 konutun yapımının başladığını, bir bölümünün tamamlanma aşamasına geldiğini söyledi. İşte çalışmalardaki son durum...

Şanlıurfa'da 897 adet deprem konutunun teslimi ay sonunda yapılacak! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da deprem konutlarının yapımları hızla sürüyor. 897 adet deprem konutunun teslimi bu ayın sonunda yapılacak. Peki diğer konutlarda son durum ne? 

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! 303 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa 2023 projesi için resmen 2023 müjdesi geldi. Sadece bu ilçeye tam 303 yeni konut geliyor.

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

TOKİ Şanlıurfa projesinde son dakika müjdesi! 441 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da hayata geçireceği projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. 441 yeni konutu sakın kaçırmayın...

TOKİ Şanlıurfa projesinde son dakika! 409 yeni konut geliyor! Hemen bu tarihe bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Eyyübiye projesinde yer alan 409 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek. 

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Merkez’de 240 ay taksit şansıyla! 10 soruda TOKİ Merkez

TOKİ 250 bin Sosyal Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeleri gerçekleşecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Eyyübiye’de 1.256 tane TOKİ ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları artık başlamış bulunuyor. TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Şanlıurfa’da da konutlar inşa edecek. Peki, TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

TOKİ Şanlıurfa Birecik’te 2+1 608 bin liraya!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarı ile resmen başlamış bulundu. TOKİ 250 bin Konut Projeleri dahilinde Şanlıurfa’da da yeni projeler yer alacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Birecik Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye projesini bekleyenler dikkat! Büyük gün geldi!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Şanlıurfa projesinin ihalesi yarın yapılacak.

TOKİ Şanlıurfa projesi için son dakika müjdesi geldi! Hemen bu detaya bakın!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Şanlıurfa projesinin ihalesini 16 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

şanlıurfa projeleri son durum Haberi

şanlıurfa projeleri son durum


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentsel gelişimin yanı sıra sosyal hayatın her alanında refah düzeyini üst seviyelere çıkarmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor. Uygulamaları çerçevesinde sportif tesislere ağırlık veren ve hayata geçirdiği yeni projelerle gençlere bu yönde destek sağlamayı sürdüren Büyükşehir Belediyesi, GAP SUKAY Projesi'nin tamamlanması için imkanlarını seferber ediyor.


İçerisinde 35 bin metrekarelik gölet ve yaklaşık 5 bin metrekarelik ada ile ada çevresindeki yeşil alan ve spor alanlarından oluşan GAP SUKAY'da gölet derinliği ise 1.5 metre olacak.


Restoranlar, kafeteryalar, teleferik, açık kapalı yüzme havuzları, aqua park, biyolojik gölet, at çiftliği, golf sahası, temalı bahçeler,çocuk oyun ve oturma alanları, ülkeler mutfağı, koşu parkuru, etkinlik meydanları, su oyunlu havuzlar, atletizm parkuru, tenis kortları,okçuluk ve Paintball sahası gibi sosyal amaçlı kullanım alanlarının tümünü içerisinde bulunduracak proje,...