26 / 04 / 2024

Şanlıurfa projelerinde son durum ne?

Şanlıurfa projelerinde son durum ne?

sosyal yaşam alanları oluşturmayı hedefleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz günlerde temelini attığı 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkında ve 120 Dönümlük GAP Vadisi 1. Etap Projesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.




Şanlıurfa'yı yeşillendirmek için dev projelere imza atarak modern sosyal yaşam alanları oluşturmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyesi,  geçtiğimiz günlerde temelini attığı 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkında ve 120 Dönümlük GAP Vadisi 1. Etap Projesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


10 ayda yapımı tamamlanarak vatandaşlara hizmet verecek olan Selahaddini Eyyübi parkında hummalı bir çalışma başladı.


Sosyal bir yaşam alanı inşa eden Büyükşehir Belediyesi, 80 dönümlük Selahaddini Eyyübi parkında Çevre düzenlemesi ve zemin çalışması başlattı.


Yürüme alanları, Koşu pisti, Süs havuzları, Fitness gurubu, Çocuk oyun gurubu, Oturma birimleri, rekreasyon alanları ve yeşil alanlarının yer alacağı Modern park için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "İnsanlarımızın bu bölgede nefes alması ve faydalanması için bu dev parkı Allahın izniyle 300 günde tamamlayarak siz hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Vizyonumuzda daha çok projelerimiz var, sizlerin destekleri ve AK Parti'yi kalbinizde yaşatmanız bizim için çok önemli AK Belediyeler olarak 1 Kasım'da  Ankara  da gururlu bir şekilde kaynak arayışına geçebilelim."demişti


GAP VADİSİ 1. ETAP PROJESİNDE ÇALIŞMALAR SON SÜRAAT


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin vizyon projeleri arasında yer alan bölgenin en büyük yeşil alanı olacak olan 1 Milyon 861 Bin Metrekarelik GAP Vadisi Projesinin 1. etabında çalışmalar son sürat ilerliyor.


Bölgenin en büyük sosyal yaşam alanı olacak dev projenin 1.Etabında çevre düzenlemesi ve alt yapı  çalışmalarına başlayan yüklenici firma, projeyi 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlayacak.


Yürüme yolları, su oyun parkı, çocuk oyun alanları, fitness alanları, anfi şeklinde tasarlanmış kuru havuz, havuz başı kır düğünü alanları ve oturma birimleri yer alacağı projenin 1. Etabının temelini atmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Nihat Çitçi, " Allahın izniyle GAP Vadisi projenin ilk etabının temelini atacağız. ilk etap projede ise 120 Bin yeşil alanda kuracağımız sosyal tesis olacaktır. Hedefimiz herkesi ailesiyle birlikte bu tür yeşil alanlara gelmelerini sağlayarak onlara rahat bir yaşam alanını sunmak ve kültürümüzde yer alan mesire alanlarını canlı tutmaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen bütün özveriyle çalışıyoruz.Geniş bir coğrafyada yaşıyoruz 13 ilçemizde  Vatandaşlarımızın derdiyle dertleniyoruz" demişti



Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön